@Bilbo
- 2015
- Sunlight T
app geeft aan “vandaag geopend” maar aan ingang staat “open vanaf 01-4”
plaats lijkt in rook opgegaan
een uitstekende doortrekplek. Best op tijd aankomen, want loopt tegen de avond snel vol. Net sanitair, wel beperkt in aantal, maar een kniesoor die daar om maalt. Ondergrond is gras: bij erg nat weer kan dat wel eens problemen geven voor de zwaardere motorhomes.
vandaag ook de melding gekregen dat de camperplaats om gezondheidsredenen (momenteel?) gesloten is.
rustige camping met mooie ruime staanplaatsen voor motorhomes. 21€ incl. 16amp electra. Warmwater doet er wel lang over om tot bij douche/afwasbak te komen: waterverlies…. vriendelijke ontvangst. Wij zijn op doortocht maar is zeker een prima plek om de streek te verkennen.
aangekondigde prijs door CamperContact dient duidelijk genuanceerd te worden. camping maakt deel uit van grote speler CapFun: niet kamperen maar entertainen is hun businessmodel. en ja, in de streek zijn campings zeer schaars. wij vonden onthaal vriendelijk, sanitair is niet recent maar werkt, op slecht sluitende deuren (verkeerd deurmateriaal) en slecht werkende toiletpapierdispensers na. Prijzig: ja.
we kregen een plaats vóór het sanitair toegewezen, tussen wat hogere bomen: geen probleem voor onze 7,5m. op het eigenlijke terrein zijn de bomen nog wat jong, dus lager, wat hinderlijk kan zijn voor 3M hoge voertuigen. Sanitair is netjes gepoetst, volop heet water, maar heeft dringend onderhoud nodig (deuren zonder slot, douchekoppen zonder bruikbare houder). prijs voor camper, 2 personen, Electra (275W!!!!) = 40,-€.
de prachtige natuur en de filosofie van de eigenaars om aan natuurbescherming te doen verdienen 5 sterren, maar het gebrekkig onderhoud van het sanitair haalt de score onderuit. De stroomaansluiting is zeer begrensd: 700W! Genoeg voor verlichting en koelkast en wat gsm-opladers.
rustige plaats, ondanks sportcomplex ‘s avonds vrij stil. Jammer dat de camperplaatsen niet echt duidelijk aangegeven staan: een grote kermis-aanhanger stond plompverloren op de schaduwrijkste plekken.
op zaterdag aangekomen en vlot een plaats voor 1 nacht gekregen. prijs is beduidend hoger dan CC aangeeft: 40,-€ per nacht, incl. Electra. súper zwembad, keurig sanitair. neem aan dat bij langverblijf de prijs/nacht wel lager zal liggen. ideale camping voor relaxte zwembadvakantie (mits genoeg budget).
staan hier alleen. Zeer rustig, prima terrein wat ons betreft. Begrijp niet goed de opmerking ivm spoelen cassette na ledigen: geen zinnig mens gaat de tuit van de waterkraan (duidelijk drinkwater kraan) toch niet in de hals van de cassette steken? kan een werkpuntje zijn voor de gemeente: chem-wc op afzonderlijke plaats ledigen, maar hoeft wat ons betreft niet.
hier aangekomen maar de camping is volledig ledig en gesloten, zonder enige aanduiding of verwijzing naar een mogelijk contactpersoon.
wij vonden het een vrij rustige parkeerplek, op loopafstand van het centrum (20’).
Prima serviceplaats!
8-3-2018: geen enkele faciliteit! Terrein vol kuilen.
zijn hier nu voor de 3e keer dit jaar. 9 campers op het terrein, ruim plaats dus. 1 sanitaire ruimte met toilet, wastafel, douche en douche voor rolstoelpatiënten kan wel wat krap zijn bij vol terrein, zeker als koppels ruim de tijd nemen om te douchen. Nu bij 28 C overdag géén warm water!
Sitecode: 1995
2016-02-27: camping weliswaar open, maar geen sanitair beschikbaar! Wegens slechte vorstervaring in het verleden worden de waterleidingen tijdens het winter op het terrein gevuld met antivries... er wordt voor camper met 2 personen alsnog 18,40 euro gevraagd. Zijn verdergereden.
Vreemd dat deze plek niet genoteerd staat in de ACSI- campergids. Toiletpot is dringend aan schoonmaken toe, frans toilet is proper.