@BilboundMo
5-4-2026: Een prachtige camping met vriendelijk personeel dat, ook buiten het hoogseizoen, nog steeds graag een praatje maakt en daar de tijd voor heeft. Heerlijk Grieks eten en drinken. We betaalden €28 per nacht inclusief elektriciteit; al het andere was inbegrepen. Kristalhelder water, geschikt om in te zwemmen, zelfs voor kinderen.
07-06-2024: Het is een leuke plek met een vriendelijke ontvangst, deels met schaduw, maar helaas is het 's nachts ook behoorlijk luidruchtig vanaf de straat ernaast. Accepteert geen enkele korting van welke kaart dan ook. Slechts 4 douches met douchegordijnen, erg smal zonder opbergruimte. Past niet in de prijs van € 40,- voor een camper met 2 personen inclusief stroom.
20-05-2024: Alleen grote parkeerplaats met app-betaling (£ 8,50), zelfs geen prullenbak. Klapstoel geschikt en momenteel goed verdragen. Zeer centraal gelegen, openbare toiletten (20P) tegenover maar 's nachts gesloten. Tintagel Castle en de omgeving zijn zeker de moeite waard om te bekijken, vooral het oude postkantoor.
21 - 23 mei 2024: Prachtige plek met uitzicht op zee, winkel aanwezig, sanitair zeer schoon en warme douches. Vrij vlakke plaatsen met veel ruimte eromheen. Op loopafstand van het stadje met 2 pubs en afhaalrestaurants. Wij betaalden £21/2 personen + camper inclusief stroom.
Sitecode: 71973
15-05-2024: Prijs £ 29 inclusief elektriciteit, alleen contant. Zeer aardige ontvangst. Grote nieuwe toiletten en douches, helaas zonder afbakening aan kapstokhaken. Afvoer grijswater zeer smal of via slang. Weids uitzicht rondom, deels zeezicht. Grote ruimtes zonder grenzen. We voelden ons zeer comfortabel.
26/27 april 2024: Leuke plek met grote parkeerplaatsen en voldoende afstand. Helaas waren de twee herentoiletten geblokkeerd. Wij betaalden £32 (€38!), waarvan £15 al in mindering was gebracht voor de Camping Key Europe Card! de pub tegenover is geweldig met goed eten.
07.06.2023: LET OP: Bij de douche-ingang staat dat je alleen met een betaald ticket naar binnen mag (maar dat is niet waar, open gewoon de traliedeur!). Ging betalen, de machine accepteerde geen VISA, Maestro of contant geld. in plaats daarvan drukte ik op de rode knop (taal alleen Sloveens!). NIET DRUKKEN! Dat betekent: "Ik ben mijn ticket kwijt." Dan doet de automaat het ineens en betaal je €24 en moet je binnen 10 minuten wegrijden!!!
14/15 mei 2023: Zeer mooie, grote plaats met alles wat je nodig hebt, inclusief een restaurant. Deels smalle toegang tot parkeerplaatsen. Veel schaduw, strand, 2 bushaltes richting Split (zeer dicht bij het paleis van Diocletianus) direct voor de ingang of 300 m te voet. Betaald incl. alles 26,13 €/nacht voor WoMo, 2 personen incl. elektriciteit en toeristenbelasting. Wij adviseren.
13-05-2023: Wij sluiten ons aan bij de laatste review, prima plek. € 26,20 betaald voor 1 nacht, WoMo, 2 personen inclusief stroom. Restaurant eenvoudig en smakelijk, een beetje overwerkt. Pendelbus naar de watervallen met loket direct tegenover.
05/12/2023: Basis parkeerplaats zonder voorzieningen. Er was geen betaalautomaat en er kwam niemand om te incasseren. Goed uitgangspunt voor een bezoek aan de zeer mooie stad. Hier stonden meerdere WoMo's geparkeerd en hier hebben we overnacht.
05/09/2023: Alles is aanwezig, wat je nodig hebt. Leuke Duitse groet met een goede (!) Slivovic! Staanplaatsen op gras, misschien een probleem in de regen. We betaalden €28 (WoMo, 2 personen, elektriciteit)/nacht. Sanitair eenvoudig maar nuttig. Zeer rustig met vogelgezang in de ochtend. Leuk!
05/06/2023: Hele leuke kleine camping, terrassen en sommige staanplaatsen zijn moeilijk te bereiken voor grote WoMo's. Zeer vriendelijke Duitstalige receptie. Sanitair schoon, V/E mogelijk. WoMo, 2 pers. en toeristenbelasting per nacht € 20,66, stroom € 6 extra. Osor is een parel van een kleine stad, niet overladen met toeristen, maar met goede restaurants ter plaatse. Kunnen we aanbevelen!
05/03/2023: Zeer mooie, meestal schaduwrijke plek direct aan zee. Sanitair is goed, maar eentje is momenteel in aanbouw (dus overdag niet heel rustig). Wij betaalden op een standaardplaats (grote plaatsen!) incl. stroom en toeristenbelasting met ACSI-kaart € 23,65 voor camper, 2 personen/nacht (ook 1 nacht geen probleem)! Frequente en goede busverbinding naar het centrum, bezienswaardige stad. Zeer aardig, behulpzaam personeel, ook Duits en Engels sprekend.
30 april 2023: kleine, eenvoudige plaats voor € 27,20/nacht (WoMo, 2 personen, toeristenbelasting). Staanplaatsen deels wat scheef. Inschrijving per briefje en geld in een enveloppe en in de brievenbus. Toiletten (met papier) en douches zijn gratis beschikbaar. Elektriciteit en V/E bij de prijs inbegrepen. Mooi uitzicht op de vallei, overdag elk half uur een pendelbus naar de stad.
28-29 april 2023: Superplatz met meer dan je nodig hebt, parkeerplaatsen in verschillende categorieën, zelfs de goedkoopste zijn erg groot, soms een beetje hellend. Wij betaalden € 25,32/nacht, klassieke standplaats) voor camper, 2 personen, toeristenbelasting). Een korte wandeling naar de stad met een zeer kleine maar mooie oude stad op een schiereiland. De mooiste kroegen aan de zuidwestkant. Ondanks het lange weekend voor 1.5. rustig in de avond.
27-04-2023: Waren dichtbij op P15. € 24/24 uur. Raak niet in de war: de tijd telt vanaf het komen tot het verlaten van de site (op het bord staat: werktijd 0-24 uur). Elektriciteit: Er is vaak restcapaciteit op ongebruikte aansluitingen die gebruikt kan worden! Op loopafstand langs de haven naar de oude stad, veel restaurants etc.
26-04-2023: Hoewel geen V/E, de plek is prachtig, sta je in de tuin naast bloeiende kersenbomen bij een "Hobbit festivalboom". Zijdelings uitzicht op de Adriatische Zee aan de horizon, fantastische vallei en bergen rondom. Ruimte kost niets, maar je kunt (en moet!) er wel eten (eenvoudig, lekker en goedkoop 3-gangen menu). Eigen destillaten (!!!), honing en olijfolie te koop. Gastheer spreekt een beetje Duits, verder Engels. Daar moet je heen!
26-04-2023: € 25,00. Direct aan de straat maar rustig 's nachts. Smalle plaatsen, enkele stroompunten defect (overreden). Korte wandeling naar de grot, absoluut de moeite waard, maar op de een of andere manier gehaaste tour. Het nabijgelegen grotkasteel in Predjama is ook een bezoek waard.
Wij waren hier van 21-25 april 2023, een heerlijke plek met alles wat je nodig hebt, goed restaurant ook; Betaald € 30,00 incl. toeristenbelasting op een standaardplaats per nacht en 2 personen (toeslagen voor premiumplaatsen en afhankelijk van de grootte van de plaats). Hondengedeelte is een beetje aan de zijkant, waarschijnlijk alleen toegestaan in het laagseizoen. Buskaartjes verkrijgbaar bij de receptie, die ook erg vriendelijk en behulpzaam is. Prijs/aanbieding: Zeer goed.
Dit is de parkeergarage Laurin met helemaal niets voor 1€/uur! Onbetwist als een WoMo-parkeerplaats!
De plaatsen zijn een beetje ongelijk, sommige gereserveerd, lijkt logisch, aangezien de camping ernaast vrij duur is voor € 50. Wij betaalden €25 inclusief toeristenbelasting; Elektriciteit (6A) en water zijn inbegrepen. Een hond kost 5€ extra, douchen 2€. Minigolfbaan naast de deur, leuke plek op loopafstand. Grijs water en toilet lozen in dezelfde afvoer. Kleine winkel bij de receptie, restaurant goed en relatief goedkoop.
Zeer vriendelijke ontvangst en mooie plaatsen direct aan de wijngaarden. Uitgebreide wijnproeverij mogelijk met zeer mooie wijnen. Toiletten, V/E, elektriciteit en water beschikbaar, allemaal voor 5 €/nacht, die niet eens kapot waren bij het kopen van wijn! Het Café Ideal wordt sterk aanbevolen, maar wees voorzichtig op de hoofdweg, erg smal en z. T. niet-bestaande of zeer smalle trottoirs. We komen zeker terug.
Mooie plek direct aan zee (kiezelstrand) met veel schaduw, maar vaak lage bomen, soms lastig voor lange kampeerders. Eigen flair, mooie wandelpaden in de buurt. Douches en toiletten in één ruimte, gebruik van de toiletten is soms vochtig! Wasmachines EN drogers, warm water om te spoelen! V/E en afvalscheiding. Bar en zeer goed restaurant. Vriendelijke ontvangst, €15 met ACSI-kaart.
Prachtige plek met een geweldig uitzicht aan de rand, heel rustig, geen schaduw. €10 inclusief elektriciteit en V/E, maar dit is een beetje problematisch. Picknicktafels en banken aanwezig.
Zeer rustige nacht, mooi uitzicht. De meeste gezichten zijn glooiend, maar er zijn er een paar die in orde zijn. Ik had geen problemen met de afvoer van grijs water, ik vond geen extra afvoer van het chemisch toilet, toiletten (2) zijn vanmorgen schoongemaakt. Zeker geen plek voor een langer verblijf, maar zeker bruikbaar
Mooie schaduwrijke plek aan de rand, ongeveer 200m van zee, vriendelijke ontvangst, hulp bij het vinden van een parkeerplaats. Sanitair blok oud, momenteel wat onrein na hevige regen, maar met een invalidentoilet met sleutel. 's Nachts bewaakt, erg stil. Veel strandbars en restaurants (goed: Lido!). Leuk stadje met oude toren.
Zeer mooie plek op loopafstand van de stad. Vriendelijke ontvangst. Op 28 september 2022 €20 voor 2 personen + stacaravan incl. elektra, V/E, toiletgebruik, douche €2 met een speciale kaart van de exploitant. Zeer rustige plek.
29 september 2022: Plein met relatief glooiende parkeerplaatsen, gespreid parkeren bij de automaat, vanaf 1 oktober 18.00 uur tot 09.00 uur gratis. gratis parkeren ook overdag. Geen V/E of andere aanbiedingen. In de seizoensbar daar, maar momenteel gesloten.
Mooi uitzicht! 2 "openluchtdouches", toiletten alleen in het restaurant (buiten het seizoen alleen in het weekend geopend). Stroomaansluiting aanwezig. Ik heb geen V/E gezien, de meeste plaatsen zijn erg ongelijk. Kampeergedrag toegestaan in mijn ervaring, maar weinig ruimte ervoor. 10 € voor de plaats is ok.
In de buurt woont een vossenfamilie, die komen 's avonds langs en de gasten zijn vast blij om ze te zien. Misschien is dat waarom geen hond wilde? Wordt daarom maar 1 toegekend? Operator erg vriendelijk, Engels sprekend. Weinig sanitaire plaatsen, maar schoon. Voor het eerst ervaren dat toilet voor ons wordt afgevoerd en schoongemaakt! Vrijdagavond, weinig verkeer en helemaal niet lawaaierig behalve vogels en krekels.
Zeer vriendelijke en behulpzame telefoniste, spreekt goed Duits. Geweldige plek met heerlijk diner (verschillende soorten worst, ham, kaas met dun knapperig brood), eigen witte en rode wijn, honing, enz. Sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, biologisch afbreekbare zeep is beschikbaar. Absoluut rustig en ontspannend. Camper/2 personen €26, elektriciteit €3. Top welkom inzending voor Sardinië!
Is het in juli '21 niet iemand opgevallen dat de "oude" man bijna blind is?? We vonden hem vriendelijk, zelfs met weinig Engels, in ieder geval meer dan we Italiaans spreken! Behalve elektriciteit (16 A, maar slechts max. 500 W!, de zekering bleef doorbranden bij gebruik van de koffiemachine) alles was in orde. Wij betaalden € 20,00 inclusief alles (douche, toilet, V/E, elektra), wasmachine €5. Straat ook niet erg luidruchtig. Bus van het strand naar P. Torres.
Enorme ruimte bij de boerderij direct aan de rivier, waterglijbanen, heerlijk eten in het restaurant, bar, rondlopende schapen, schaduw onder grote kurkbomen of zon. Geweldig voor gezinnen. Het afvoeren van grijs water is even wennen, het legen van het chemisch toilet liever niet. Zeer vriendelijke telefoniste, vrouw spreekt Engels. Als je de Melkweg nog eens wilt zien: een goede plek ervoor! Oude Genuese brug in de buurt. Satène vrij ver.
€ 22,50 voor deze zeer mooie camping is echt goed (+ € 3,50 voor elektriciteit). Helaas niet veel plaatsen voor zeer grote stacaravans, maar vrij grote gebieden. Goed restaurant met bar en grote porties, jammer dat ze 's middags gesloten zijn. Schoon nieuw toiletgebouw. Veel chalets/stacaravans. Zeer rustig 's nachts ondanks de nauwe weg. Kunnen we aanbevelen.
Vriendelijke operators, ook Engels sprekend. Sanitair oké. Rustige plek aan de Restonica rivier met schaduw. Bar aanwezig, brood, croissants, pain au chocolat te bestellen. De prijs per nacht (€ 31,90 inclusief € 4 voor elektriciteit) was overdreven. Op loopafstand van de oude stad zijn er veel restaurants, waaronder bakkers, enz.
Waren hier op 22-9-, 2 pers. (7€), stacaravan (6.70€) en belasting (0.70€)=22.10€, elektriciteit 4€. Mooie schaduwrijke natuurlijke plek, vriendelijke ontvangst, ook engels sprekend. Bar en ontbijt ter plaatse, broodjesservice (pain au chocolat), kruidenierswinkel alleen in het seizoen. Ongeveer 20 minuten gelopen naar Centuri, er waren veel bars, maar de restaurants waren 's middags bijna allemaal gesloten. V/E ok. Extra gemarkeerde parkeerplaats voor gehandicapten!
Sitecode: 2075
09/10/2022: €23,00 inclusief elektriciteit. De plaats is rustig met behulpzame dame bij de receptie. Grote camping pub met vriendelijke service. Ouder en nieuwer sanitair. wij waren zeer tevreden.
Hier aangekomen op 09/06/22 om 20:45, vriendelijke ontvangst. Zowel zonnige als veel schaduwrijke plekken. 2 personen per dag + WoMo € 20,50 (6,50 volwassenen, 7,50 WoMo), € 3,50 voor elektriciteit. V/E beschikbaar. Brood kan besteld worden, kleine bar aanwezig. Sanitair oud maar fit, goed warm water. Over het plein rennen kippen. Het kleine stadje met de haven is erg leuk, veel restaurants. Goedkoop tankstation, bakker. We vonden het hier geweldig.
Platz behoort tot de ACSI-groep, maar er zijn GEEN kortingen met een CC-kaart. Vrij ingewikkelde nadering door smalle straatjes. U dient te reserveren. We betaalden 35 € + 1 € / nacht 2 personen + camper. Leuke plek maar meestal zijdelings hellend.
Best een mooie locatie, inmiddels ook met schaduw, op een hele mooie plek. Overdag is er echter veel verkeer op de hoofdweg die langs loopt. Betaalpunten zijn onderweg naar het centrum, restaurant links in de eerste plaats, bar een paar meter verder (zie foto's). € 5 voor alles is bijna onverslaanbaar.
Meestal erg stil, maar het kan natuurlijk vol auto's zijn en luider tijdens sportevenementen. Grind, redelijk vlak parkeerterrein met enkele bomen die ook voor schaduw zorgen, let op diepe takken! Geen V/E of prullenbakken, maar is goed voor overnachtingen. Dorp met bars, ijssalon, supermarkt, bakker. Zwemmeren in de buurt, b.v. T. ook om te vissen.
Het autoverkeer was niet zwaar, de zwemmers waren luider, maar nog steeds ok. Goede plek met veel ruimte tussen de WoMo's, tafel/stoelen en luifel volledig bruikbaar zonder problemen! Betalen met munten of mobiele apps, maar dan soms met een servicetoeslag. Watertoevoer per 1 € zonder opgave van het te verwachten bedrag, cassette legen helaas (zoals zo vaak) haperend door de smalle opening. De stad is werkelijk prachtig en de moeite waard.
We kunnen alleen maar toevoegen aan de lovende woorden. Absoluut stil, alleen af en toe komt hier een tractor langs om te werken. Uitstekende wijn voor zelfbediening in de koelbox, alleen toiletafvoer ZONDER CHEMICALIN, grijswaterafvoer en gratis water, elektriciteit betaald (0,50 €/KWh). Eerste klimaatneutrale wijnmakerij in Duitsland!!! Wij komen hier graag!
Direct in de oude stad, maar geen service, en 25 €/24 uur. alleen voor parkeren! Betalen via EasyPark app mogelijk, maar dan wel € 3,75 extra servicekosten! Automaat: Ik kon geen parkeertijd voorselecteren, de automaat laat alleen het einde van de parkeertijd zien als je munten en/of biljetten invoert. Als je wilt annuleren, moet je snel zijn, anders wordt het ticket niet geretourneerd. Parkeertijd 0:00 uur tot middernacht: Moet je dan 's nachts opwaarderen? Laten we uitgaan!
Super mooie plek met alles wat je nodig hebt, schaduw, grote douches en toiletten incl. rolstoeltoegankelijk toilet, wasmachines, drankjes in de automaat, en ijsjes, zeer vriendelijke beheerders die goed Engels spreken. Elektriciteit 16 A, 3€/dag. Lokale en mini-markt in de stad. Grote waterval binnen een paar minuten lopen. Wintersportaanbod in Chiavenna. Waren alle plaatsen maar zo!
Kan alles bevestigen. Een beetje luidruchtig vanwege de aangrenzende hoofdweg, maar 's nachts draaglijk, bijna stil.
Prachtige plek met een vriendelijke ontvangst in goed Engels. Taxiservice naar de stad en terug voor 3€/persoon. Ze bieden eten en hun eigen wijn (Sangiovese!). Temperatuur in de douches helaas niet regelbaar, het was alleen warm tot heet, koud bij het zwembad. Uitstekend! Moeilijke aankomst, aangezien GPS wijst naar een parallelle weg. Komende vanaf Ponte Nuovo via de Via Marabina onder de hoofdweg door, sla direct daarna rechtsaf (er staat ook een bord).
Mogelijkheid tot parkeren op meerdere niveaus, op een middelste toilet (staand toilet), water en afvoer, geen elektriciteit. Goede uitzichten variëren afhankelijk van het niveau en de hoogte van de struik. Constant verkeerslawaai van de weg erboven, maar niet te luid. Glimworm! Steil voetpad naar de kabelbaan (enkele reis € 2,80, retour € 4,50). Oude stad en fort een bezoek waard. Brandstof aanzienlijk goedkoper dan in Italië.
De camping heeft werkelijk alles wat je als kampeerder nodig hebt, zelfs een pinautomaat; zelfs de supermarkt en het restaurant zijn een aanrader. Sanitaire voorzieningen schoon, maar de plank ontbrak in sommige douches. Zeer vriendelijke ontvangst in goed Duits en Engels. € 21,50 met ACSI-kaart. Ik kan niet begrijpen dat ik maar één ster geef vanwege problemen met de hond! Geweldig plek!
Rustige, lokale plek zonder schaduw met V/E en elektriciteit gratis, maar geen drinkwatervoorziening.
Op loopafstand van de zeer mooie aan te bevelen stad. € 10 per 24 uur, problemen gehad met chequekaarten (ook anderen), alleen contant mogelijk. Af en toe schaduw van hoge bomen, dus tv alleen op sommige plekken. V/E goed, maar elektriciteit is vrij duur (1€ voor 2 uur, max. 400 W belasting). De kabelbaan in open manden is geweldig! Prachtig uitzicht op de vallei en de stad vanaf de top.
Wij waren hier op 8 juni 2022, behulpzame dames bij de ingang die de weg wijzen naar de camperplaats. Heel dicht bij het centrum. Kosten: van 8.00 tot 20.00 uur € 1,20 per uur = € 14,40, van 20.00 tot 8.00 uur € 3,00 voor de nacht, 's ochtends vanaf 8.00 uur weer €1,20/uur tot uitchecken. Elektriciteit 3€. Restaurant in middeleeuwse stijl (fantasierijke gerechten, echt lekker!): Locanda del Medioevo, Via del Bonaparte, 28.
Mooie plaats, nauwelijks schaduw, maar V/E en elektriciteit. Momenteel €17 en €3 stroom per dag. Mooi uitzicht over de stad. Bushalte aan de hoofdstraat, 2€/persoon.
Steile maar waardevolle aankomst/vertrek. Zeer rustige staanplaats met prachtig uitzicht en dorpsachtig uit de middeleeuwen. Bar en restaurant direct aan het plein, lekker en heel goedkoop gegeten en gedronken. Probeer de Grappa Riserva! De herbergier verkoopt het ook (1 l = €20!). Toilet bevindt zich in de toren aan het einde van het benedenplein.
Er zijn momenteel bouwplaatsen op de site, maar verstoren alleen het uitzicht, momenteel geen geluidsoverlast. Kosten €15,-, dinsdag is het restaurant gesloten. Er is niet genoeg elektriciteit voor de koffiepadmachine. 2 toiletten (waarvan één bijna rolstoeltoegankelijk; één kan alleen doorgespoeld worden met een doucheslang), 2 douches (waarvan één op slot). Verder heel mooi gebied, 's morgens liep er een kudde schapen beneden. De bouwwerkzaamheden beginnen in Amatrice.
Sitecode: 19915
De parkeerplaats is momenteel volledig verlaten en gebarricadeerd. Geen indicatie van opening.
Zeer uitgestrekt terrein, dicht bij de natuur. Stroomaansluitingen niet overal, soms ver uit elkaar, als er geen aansluiting is, wordt hulp geboden. Vrouw bij receptie spreekt redelijk goed Engels. Geen ophangmogelijkheid in douchecabines, meeste toiletten alleen staande toiletten, niet erg aantrekkelijk. Camper, 2 personen +elektriciteit 21 €. Op loopafstand van de zeer mooie plaats met bakkers, slagers, winkels, restaurants.
Alles wat je nodig hebt. Douche/toilet meerdere keren per dag schoongemaakt! Schaduwgevende netten op veel plaatsen. personeel erg vriendelijk. Eigen bar momenteel gesloten, maar andere aanbevolen in de buurt. Wasmachine €5. We waren zeer tevreden, je kunt terugkomen!
Zeer mooie plek, €24 inclusief stroom met ACSI-kaart. 10 minuten lopen naar de stad die het bekijken waard is. Bar met goedkope prijzen.
Zeer aardige uitbater, zeer goed restaurant, antipasti om je te vullen (wijn erg goedkoop!). Alleen koude douches, toiletten met papier. Gedeeltelijke schaduw. Eigenaar organiseert indien nodig een taxiservice naar Alberobello of Locorotondo. Let op: Komende van Martina Franca, is het essentieel om de ingang te nemen met de schuifpoort ACHTER de twee camperparkeerborden en het huis, anders wordt het erg smal!
Als je het adres invoert, kom je met een campernavigatiesysteem in het centrum van de stad, maar het werkt met de Campercontact-route. Toegang met geparkeerde vrachtwagen 20m zeer moeilijk, 3 korte parkeerplaatsen (let op: achterwand steekt boven uit!!!). Cassette- en grijswaterafvoer verstopt, maar u moet geld betalen voor doorspoelen (evenals voor elektriciteit 0,50, 1 of 2 €). Plaats is hierboven, heb alleen bars gezien. Winkelvoorziening aanwezig. Uitzicht op de groene vallei. We reden weer.
Sitecode: 20575
Deze plek bestaat niet meer. Het restaurant is in verval geraakt.
Wauw, wat een mooie plek! Eigenaar uiterst vriendelijk, zeer goed Engels. Toiletten en douches zijn nog in aanbouw, maar bruikbaar en zeer schoon inclusief papier. We kunnen het alleen maar eens zijn met de laatste beoordelingen. En de bergen rondom: grandioos!
Zeer mooie rustige plek, zeer vriendelijke beheerders. Etna zichtbaar aan de horizon (lavastroom), 5 minuten naar een grot door de velden. Zeer lekker eten in hun eigen restaurant, geweldige eigen wijn voor een onklopbare prijs (5€/liter!). Beetje steile oprit, maar zonder problemen te doen. Niet veel plaatsen voor zeer grote WoMo's. fantastisch!
Werkende stroomvoorziening op het bovenste deel van het plein (koffiepadmachine werkte). Geweldig uitzicht op de stad, de vallei en de kust. V/E/wateraansluiting niet gezien. De plek zelf zit deels vol gaten. Een bezoek aan de stad waard, maar vermoeiend, aangezien de straten erg steil zijn!
Zeer mooie plek direct aan zee, veel vaste caravans, grote bomen, schaduwrijk. Geen probleem met een 7.40m WoMo. Vandaag €16 (camper, 2 personen. Elektriciteit) met ASCI-kaart (zie ook foto). Toiletten/douches zeer schoon. Bar/Restaurant momenteel gesloten, maar nog drie binnen 2,5 minuten lopen. Receptie goed Engels sprekend en behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden.
25€ per nacht. Smalle oprit, poort gaat open na aanbellen, je krijgt toegangscode. Grote plaatsen op grasveld. Enigszins gedateerde douches/toiletten maar schoon. Stille plaats. Op afspraak, taxiservice naar de haven van Milazzo. Diner in een eenvoudig restaurant bevredigend (17 €, witte wijn + water op kamertemperatuur). Aardige bediening, alleen Italiaans.
14-16 mei 2022 hier, zeer aangename sfeer, op verschillende niveaus, direct aan het strand (geschikt voor kinderen). Met ACSI-kaart 20€ + 1€ toeristenbelasting per nacht inclusief elektriciteit (camper + 2 personen). Warme douche € 0,70 met start/stop, koude douche gratis. Openbare bus direct vanaf de staanplaats €1,20/pers. naar het stadscentrum (zondag/feestdag maar slechts 4 keer per dag). Plaats is goed gevuld (weekend), nog ruimte genoeg, heel rustig.
17€ voor campers, 5€ voor elektriciteit. V/E grijs en zwart mogelijk, douches (chip 1 €, 4 min. zonder waterstop) + toilet (redelijk gehandicapt toegankelijk) aanwezig. Buslijn 107 naar het centrum direct voor de ingang. Behulpzaam personeel. Wij zijn zeer tevreden.
Geen kaartautomaat hier, we betaalden €5 aan een "oppas" die we daarna niet meer zagen. Dicht bij de stad, busstation (nr. 2) ernaast. Veel jongeren die wheelies aan het oefenen waren op hun scooters etc. Het werd ons te luid, ook vanwege de nabijgelegen weg, vluchtten.
Grote parkeerplaats met mogelijkheid tot overnachten in de stacaravan. Zeer mooie locatie recht tegenover de oude stad. Geen V/E, wel een toilet (eventueel sleutel vragen). Prachtige oplossing aangezien de laatste twee plaatsen op weg hiernaartoe nog gesloten waren.
04/11/2022 gesloten zonder enige informatie. Jammer!
04/11/2022 gesloten zonder enige informatie. Jammer!
We betaalden € 1 en konden hier overnachten. Geen V/E, maar erg stil. De toegang vanuit de stad is verschrikkelijk, aangezien de borden voor de Villa Romana deels bruin, geel en nauwelijks herkenbaar zijn als je midden in de stad draait, dan rood. Toegangsweg ellendig.
Zeer centraal gelegen, vlakbij het museum, Grieks theater en amfitheater. Betaald € 17,25 per Easypark app voor 1 dag. V/E mogelijk, wateraansluiting onhygiënisch. Douches/toiletten gedeeltelijk kapot, totaal onaanvaardbaar. Vanaf de ingang aan de rechterkant is een caravanplaats met elektriciteit (zwak beveiligd), zeer rustig, met langkampeerders. Links van de entree bevindt zich tevens een parkeerplaats onder een grote overkapping. Veel bussen hier gedurende de dag. Zeker 's avonds in de oude stad
Gemengde parkeerplaats met parkeerplaats voor bussen en stacaravans, geen fijne plek, maar midden in de stad.
Zeer prettige ontvangst, sprak ook Duits. Standplaatsen ook voor campers >7m, je moet kunnen manoeuvreren. Bar en restaurant aanwezig, eenvoudig maar goed. Wasmachine en droger €5 per €munt. Douches/toiletten eenvoudig, krap, maar ok. Bied verschillende excursies aan, bijvoorbeeld busrit naar de kust van Amalfi of de Vesuvius.