@Biljo
- 2017
- Benimar Tessoro 481
- 2021
- Ford
Mooie ( nieuwe) camperplek naast bestaande camping. Centraal het restaurant met sanitair deel. Alles netjes. Ik beaam al het goede in vorige reviews. We komen. 100% zeker nog eenns terug. 👍
Sitecode: 92027
(H)eerlijke plek als je van stilte en rust houdt. Supervriendelijke ontvangst door de beheerder. Het terrein ziet er heel net en verzorgd uit en dat is het ook. De vele chalets staan wat apart van het kampeergedeelte. Ook het sanitair met intern afwasgedeelte is top! Bovendien heb ik er alleraardigste en lieve mensen ontmoet. Toppie wat ons betreft!
Ontdekten deze zalige plek in 2021 en komen sindsdien vaak. Topligging, ruime plekken, verzorgd terrein. Alles klopt, ook de prijs. Er worden heel wat inspanningen gedaan op ecologisch vlak. Toppie dus. 😉👍
Een kleine parel, deze minicamping. Vriendelijke beheerder, goed en proper sanitair. Wat ons betreft TOP.
Sitecode: 19674
1 grote teleurstelling, anders kan ik het niet omschrijven. Gereserveerd en betaald, 109 Euro. ( 4N.) Niemand aanwezig bij aankomst en alles staat vol. ( kampeergedeelte gesloten ) Telefonisch plekje toegewezen op het grindpad. ( Mooi ) Volgende dag moeten we daar weer weg. Werkzaamheden op het terrein. Wij zijn vertrokken, ons geld hebben we niet uitgegeven om op een werf te staan. Dat er werken zijn, begrip voor, maar zet dat op de website.
2 nachten verbleven op deze keurig aangelegde Cp. Vriendelijk onthaal, ruime plaatsen. Alle voorzieningen zijn aanwezig, zij het beperkt in aantal. Camperaars zijn zelfvoorzienend. M😊 Wij zijn tevreden.
We kunnen alle positieve reviews alleen maar beamen. Alles is naar wens en dit tegen een schappelijke prijs. :-)
Als je maanden op voorhand 14 dagen boekt in September, en bij aankomst naast het sanitairgebouw en verzorgplek geplaatst wordt, dan ben je niet happy.. Er was geen keus vertelde men ons. Zijn na 1 week vertrokken. 3 sterren voor de voorhanden zijnde acommodatie.
Deze camping biedt mooie schaduwrijke plaatsen EN een zwembad van 14 bij 7. Ideaal als je op doortocht bent. Wij bleven hier 5 dagen en dat beviel prima. Vriendelijke uitbaters. Toppie dus.
Heel goed bevallen dagje. Behulpzame en vriendelijke beheerders, mooi ruim plekje. Sanitair top. Ideaal.
Doortocht camping. 24,50 euro per nacht voor camper, 2 personen en stroom. Deel vh sanitair afgesloten. (?) Watertap op slot. Wel mooi plekje.
Super tof plekje aan de rand van het middeleeuws dorp. Vriendelijk onthaal. Proper sanitair, zwembad. Bakje friet, een drankje of ijsje, het is er. Top.
Vriendelijke ontvangst op een mooie, in het groen verborgen camping. Ruime plekken op verschillende pleintjes. Het sanitair is inderdaad 'op zijn Frans', proper maar oud..
Vriendelijke ontvangst. Rustige plek. Ruime plekken in het gras. Blokken nodig, alsook verloopsnoer 3 naar 2 fasig. Veel vaste residenten. Weinig te beleven. 1 nacht is voor ons okee.
5 dagen hier verbleven, de camping is een waar paradijs voor kinderen, die hoeven zich echt geen minuut van de dag te vervelen.( info op de website ) Zelf fiets je zo van de camping de mooie natuur in, horeca op wandelafstand. De uitbaters verrichten mijn inziens fantastisch werk en verdienen 5 sterren. Nu nog een wasmachine en droogkast en ik geef ze er zes. :-)
Prachtige boerderijcamping. Rustige plek of midden in de 'kidszone', je kiest maar. Verzorgd sanitair, boerderij producten vers uit de automaat. We waren op doortocht maar komen wel eens terug. 👍
Mooi gelegen in het groen, ruime plekken. 1 nachtje naar tevredenheid geslapen. Verder beaam ik de vorige reviews.
4 sterren voor de camping, 5 voor de vriendelijke en behulpzame uitbaatster. ik ben het compleet oneens met de vorige review. Je kampeert op een boerderij, dan klaag je toch niet over wat gras tussen de verharding? Puur natuur zoals het hoort. Voor ons Toppie!
Klein en fijn. Mooi omhaagd terrein maakt het gezellig uit de wind. Prachtig sanitairgebouw. De vriendelijke uitbaters maken het helemaal top. Reserveren aangeraden. Populaire parels zijn geheerd. 👍
Top over de ganse lijn. Groot maar goed ingedeeld in verschillende velden. Vriendelijk onthaal, folders ter beschikking. Verder beaam ik de eerdere recensies.
Dit is een plekje om in geschenkpapier te wikkelen, een mooie strik er omheen. Dat geef je dan aan andere camperaars. Maw een cp om te koesteren.
Een topplek om 1 of 2 dagen. Ideaal om Den Helder te bezoeken. Uiterst vriendelijke beheerders. Wat wil je nog meer? 😊
(H) eerlijke plek om enkele rustige dagen door te brengen. Ik beaam eerdere positieve reviews. Oprecht vriendelijke uitbaters. Toppie dus. 😊👍
Geniet van de stilte, de prachtige omgeving en vind hier rust. Daar staat deze mini camping voor. Supervriendelijke mensen en verzorgd terrein met ruime plekken. Toppie. 👍😊
Professioneel en zakelijk gerunde megacamping. Werkelijk alles is voorhanden en de camping ligt er piekfijn bij. Comments op het sanitair vind ik waardeloos, het is voor het onderhoudsteam vaak dweilen met de kraan open..
Prachtige cp, zo willen we er meer. Tip: wandel vanaf de cp naar en door de natuurbegraafplaats. Facinerend. Tip 2: 't Sittert 3 in je navigatie ingeven, dan kom je er wel.
Professioneel gerunde camping. Eerlijke prijzen. Sanitair top. Watertappunten + vuilzak op diverse plaatsen. Men bouwt momenteel aan een beter gelegen servicepunt voor campers.
Ideale doorgangsplek, zoals al aangehaald in reviews. Loop eens door de camping en snuif de vintage sfeer op. 😊🏕️
WAW, wat een plek. Na 10 dagen drukte zochten we een rustige camping. Heel vriendelijke ontvangst, no pressure, helemaal chill. Bovendien is alles maar dan ook alles wat je nodig hebt van topkwaliteit. lees de andere recensies voor meer detail en bekijk de foto s. weet je wat? Wij blijven nog een dagje.🙂
5 plaatsen voor campers. Hier 1 nachtje rustig geslapen. Het servicepunt lag er smerig bij, dus medecamperaars: Keep it clean! Celje is een bezoek waard.
Kleine camping waar het nu, begin April heel rustig is. Vriendelijke uitbaters. 2 nachten gebleven. Heerlijk warme douche. Proper. Wel krap en naar mijn gevoel wat gebrek aan privacy. ( glaswand) In Prebold is weinig te zien. Kortom, een doortocht camping.
Speciaal plekje, gevoel van vrijheid. Best wel spannend hier alleen te staan voor een nacht. Echter, goed geslapen. Dus, zeker een aanrader. Ik beaam alle voorgaande reviews.
Leuke plek, rustig gelegen. Voorzieningen zijn top. Wandelgebied. Drink en eetgelegenheid in de buurt. Incheck bij regenweer is minpunt.
Uitstekend als doorgangsparking. Plaats voor grote en kleine campers. 15 euro betaald via automaat. Geen toezichter gezien. Stroom werkte gratis. Verzorgen mogelijk. Geen toilet.
Dit is, vooral zo vroeg in het seizoen een voltreffer. Ruime plekken, top sanitair. En dan Lake Bled, echt een 'waw' gevoel. Ik denk dat we nog even blijven..
TOP sanitair, niets op aan te merken. Gratis toegang tot het nabije zwemcomplex is mooi meegenomen. De camperplaatsen zijn echter uiterst krap, en aldus sta je er opeengepakt en zonder privacy. Verder valt er in de buurt weinig te beleven. Alleen geoefende fietsers vinder hier gading. We lieten twee dagen op voorhand weten dat we geen 6 maar 5 nachten zouden blijven, toch werd er 6 nachten gefactureerd, inclusief stroom en Taks. 39 Per nacht.
Leuke plek voor 1 of 2 nachten. Vriendelijke. Uitbaters die verder werken aan de uitbouw van deze mooi gelegen plek. Wandel naar het nabije dorpje (500m.) en laat je verrassen.
2 dagen geboekt, 8 gebleven. Super hartelijke mensen, prachtig landgoed. Geen 'partytime hier, wel heerlijk rustig. En dankzij de onontbeerlijke fiets kan je overal naartoe. Aanrader !
Minicamping die van ons terecht 5 sterren krijgt. Super vriendelijke mevrouw die ons over de middag een plekje liet kiezen. Alles is er wat je nodig hebt. Hier geen gedoe met muntjes, en ook de aanwezigheid van zeep in de toiletten konden we apprecieren. Echt topplekje.
Rustig, kleinschalig en voldoende comfort voor een aangenaam verblijf. Het onthaal verloopt hartelijk. Jammer van het muntsysteem voor douche en warm water bij de afwas. Naar mijn mening niet meer van deze tijd. Maar dat doet geen afbraak aan de 2 fijne dagen die we hier doorbrachten.
Sitecode: 52099
Gigantisch groot en veel vaste residenten. Wij kregen een mooie plaats aan het water, dit zonder meerprijs; met dank aan de vriendelijke dame aan de receptie. Mooie omgeving om te fietsen of wandelen. Ideale plaats in het voor- of naseizoen. Waarschijnlijk te druk hartje zomer. Aanrader.
Prachtig verzorgde camping. Als je van rust en netheid een speerpunt maakt in je keuze, kom dan naar hier. In de drukke periodes kan je best reserveren, het nabijgelegen stadje is heel populair. Verder beamen wij de vele positieve recensies.
( H )eerlijke plek, elke cent waard. Super vriendelijke en behulpzame uitbaters, je voelt er je meteen thuis. Alles is kraaknet, tot in de details. Ideale uitvalbasis om de prachtige streek te verkennen. Hier komen we met plezier terug.
Wat een prachtige plek. ik beaam volop alle lovende reviews. Niks negatiefs te bedenken. Top van begin tot einde. en dan de omgeving van het Veerse meer! Waar is mijn hart, ik ben het hier verloren.. 🤗
Vriendelijke onthaal, mogelijkheid om streekproducten te kopen. Gigantische plaatsen. Fietsafstand Van Zierikzee. Wij stonden hier 04/09/21. De camping stond grotendeels leeg en maakte een ietwat doodse indruk. Alles wel goed onderhouden. 33 euro per nacht is te duur, douchen kost 50 cent. Kortom, gemengde gevoelens..
ik beaam graag de recenties. vriendelijk en behulpzaam onthaal, eerlijke prijzenen een in zijn geheel aangename en nette plaats om genoegzaam te kamperen. je kiest je plek online. er zijn 8 verharde plaatsen voor campers. gras kan ook. je verblijft in een fietsvriendelijke omgeving en wandelt zo naar het strand. zeker een aanrader dus.
kan de reviews bevestigen, behulpzaam en vriendelijk onthaal, mooie plaatsen, de prachtige bossen nodigen uit tot wandelen en fietsen. Leuke ontdekking in eigen land.
Prachtige camping die bruist van het leven. De kids kunnen hier werkelijk al hun energie kwijt. ( zie website )Ideaal gelegen ook om met de fiets of te voet de prachtige streek te verkennen. Kortom, een professioneel gerunde plek waar het heerlijk toeven is.
Vriendelijk en behulpzaam onthaal. Heel rustige plek. Ideale vertrekplaats om te fietsen. Basic voorzieningen maar alles heel net en goed onderhouden. Best vooraf bellen en vragen of er plaats is.
Sitecode: 20334
Mooie moderne camping die vooral als uitvalbasis voor een bezoek aan Brugge wordt gebruikt. De standplaatsen vind ik ietwat aan de kleine kant, maar voor een kort verblijf wel te doen. Op wandelafstand vind je eetgelegenheid, shopping, bushalte enz..Opgelet, de bus brengt je tot aan het station vanwaar je te voet richting centrum wandelt. Al bij al een camping om aan te raden.
Ontgoocheld, want eigenlijk is dit een topplaats. Echter, als bij aankomst blijkt dat het zwembad buiten gebruik is en het restaurant gesloten, zet dit dan eerlijkheidshalve op de website. TIP ! Bel in deze coronatijden op voorhand om te informeren of bepaalde voorzieningen open zijn.
Naar Franse normen een uitstekende camping met veel voorzieningen, zoals: zwembad, bar met terras, broodjes service, kinderspeeltuin enz... Deze camping bruist van het leven maar biedt ook rustige staplekken. Wij stonden er 2 dagen in Juli en het was er behoorlijk druk. Enige minpuntje is het onderhoud van het sanitair, maar dat heeft eerder met de "gasten" te maken dan met de inspanningen van de eigenaars om alles netjes te houden. Wij keren terug..
Kraaknette camping op wandelafstand van het pittoreske Zierikzee. Vriendelijk onthaal, mooie staanplaatsen en heel verzorgd allemaal. Toppie zou ik zeggen.
Rustig gelegen kleinschalige camping, zeer vriendelijk onthaal door de jonge uitbaters. De schaduwrijke plaatsen speciaal voor campers hebben elk een watertoevoer en elektriciteit. Het noorden van Frankrijk heeft zoveel moois te bieden, landschappelijk en historisch. Ga er eens heen voor een weekend en laat je verwonderen. Wij keren zeker terug.
Wat een ( H )eerlijke plek midden de uitgestrekte polders. Je voelt je er meteen thuis en wordt er als gast ontvangen. Uitermate gezellige camping waar elk plekje sfeervol is ingericht. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf tegen een eerlijke prijs.
Op een boogscheut van de ijzervlakte met zijn rijke oorlogsgeschiedenis ligt deze rustige camping. Basic met meer dan de nodige voorzieningen om je verblijf aangenaam te maken. Het onthaal is vriendelijk, men helpt je graag. De prijs is redelijk. We gaan er zeker nog terug.