@Billcost
- 2016
Een camping op een geweldige locatie. 10 minuten lopen van het leuke stadje. Geweldige fietspaden net buiten de hoofdingang. De diensten zijn top. Het enige minpunt zijn de zeer slechte plaatsen. Extreem oneffen en constant in de schaduw, dus geen kans op een beetje zon. Zelfs met levellers zaten we nog steeds op een helling. De receptionisten spreken (willen?) geen Engels, maar waren aangenaam genoeg. Goede prijs in het algemeen.
Het personeel is erg vriendelijk en de service is goed, maar over het algemeen is het geen leuke site. Het veld was extreem oneffen en kende geen afbakening, dus geen privacy. De slecht onderhouden vaste inrichting geeft de uitstraling van een sloppenwijk. Het ligt op 3 km van de stad Isla Christina, die niet echt een bezoek waard is. Over het algemeen zou ik het niet echt kunnen aanbevelen.
Fantastische plek. Wij hebben hier twee heerlijke nachten doorgebracht. Osuna is een prachtige stad en vooral 's avonds een must see. alles wat je nodig hebt is hier behalve elektriciteit.
Leuke camping dicht bij winkels en restaurants. Almunecar is een gemakkelijke wandeling van 35/40 minuten. De reden voor 3 sterren is omdat het een beetje duur is voor wat je krijgt. De diensten zijn schoon, maar vrij eenvoudig. 20 Euro met elektriciteit. Een ASCI-camping kost je 21-23 euro. Ik zou het nog steeds voor een paar nachten aanbevelen.
Mooie camping, prima faciliteiten. Direct naast het strand. Briljante waarde. Er is een fietspad naar St Jean de Luz. Het duurt ongeveer 20 minuten. Een waarschuwing voor iedereen die Google maps gebruikt: u wordt naar een onderdoorgang in de buurt van de camping geleid, die slechts 2,9 meter hoog is. U kunt het beste rechtsaf slaan tot u bij de rotonde komt en vanaf daar naderen.