@Bilou
- 2014
- Hymer Tramp CL 698
- 2015
- Ander
Wat wil je nog meer voor 6 € all-inclusive, met 16 ampère elektriciteit. De plaats is rustig, je moet een beetje lopen om in het stadscentrum te komen.
Een uitstekende plek om de mooie stad Vichy te bezoeken, de omgeving is erg praktisch, de camper hoeft niet te worden verplaatst om het grijze water te legen, overal tanken met drinkwateraansluitingen aanwezig en gebruikt water is ook beschikbaar. Het stadscentrum is zonder problemen te bereiken door te voet langs de Allier te lopen voor wie van wandelen houdt, en natuurlijk met de fiets.
Een prachtige locatie op een goed beplante plek, het was merkbaar omdat wij er waren tijdens deze grote hittegolf. Het sanitair blok is erg praktisch, alleen klein minpuntje sommige plekken zijn echt afgebroken en verdienen een goede nivellering, ik durf me de problemen bij hevige regen niet voorstellen. In de buurt van de camping zijn leuke kleine wandelingen te maken.
Een bijna verplichte tussenstop bij het passeren van Troyes, deze plek is een veilige gok.
We komen hier wanneer we in de buurt zijn, dit gebied is altijd geweldig.
Schone plaats, maar een beetje krap. Jammer dat sommige camperaars het grijswaterafvoerrooster verwarren met de zwartwaterafvoerterminal, die toch duidelijk zichtbaar en praktisch in gebruik is.
Sitecode: 2026
Goed voor een nacht.
Mooie locatie, de nacht was een beetje lawaaierig vanwege muzikaal entertainment in de buurt.
Het is een zeer goed ontworpen gebied, er is alles wat je nodig hebt en de omgeving is aangenaam in de bergen en in het bos. Bovendien is de prijs voor al deze diensten zeer redelijk € 6.
Niets te zeggen, dit gebied is erg goed, bovendien is de omgeving erg mooi voor degenen die van oude stenen, kasteel, washuis en oude bruggen houden. Buurtwinkels Op steenworp afstand.

Als je Cognac bezoekt en een of meer rustige nachten op een rustige plek wilt doorbrengen, is Salignac sur Charente een leuk alternatief. Bij regenachtig weer kunt u op een vaste grond achter het stadhuis blijven, bij mooi weer is de Port du Lys een ideale, rustige en landelijke plek. In de zomer vind je een kleine taverne in een tent met een picknicktafel. Bedankt aan de gemeente Salignac voor het welkom gereserveerd voor campers.
Het gebied is zeer goed, schaduwrijk, wat een probleem is als u tv wilt kijken. De nabijheid van de winkels is best aangenaam. Mooie wandelingen of fietstochten in een heel mooie omgeving. De stranden zijn gemakkelijk te voet bereikbaar.
Een beetje duur voor een gebied zonder elektriciteit. Voor de rest is het prima. De omgeving is mooi.
Jammer dat het gebied voor een stad als Cognac ook nul is. Eigenlijk geen diensten meer daarnaast ernaast zijn de fans van een transformator die nogal luidruchtig zijn. Zo goed voor een bezoek aan de stad, maar niet voor een overnachting.
Het gebied is goed gelegen, de plaatsen hebben de juiste afmetingen, maar meer niet. De oude haven en het stadscentrum liggen op ongeveer 10 minuten fietsen van het gebied via de richel, er zijn fietspaden helemaal, waardoor het een belangrijk veiligheidsmiddel is. Voor fans van prachtige rugbywedstrijden is het stadion op 5 minuten loopafstand. De winkels liggen direct naast het stadion.

Een prachtig gebied in een prachtige omgeving. Pay-per-view-services zijn handig. 9.5 € voor 24 uur als u water en elektriciteit neemt is redelijk voor een gebied van deze kwaliteit. Het gebied is macadamized, de nacht dat we 's morgens in de ochtend waren, stortte het water niet vast, al het water werd perfect geëvacueerd wanneer en wanneer.
Het gebied is goed gelegen voor een bezoek aan Saumur, geen probleem met diensten. Door nadelen zijn sites erg smal en in geval van regen wordt het gebied snel modderig. Gezien het aantal campers dat daar parkeert en dus deelneemt aan de economie van de stad, kan Saumur een inspanning leveren, dus het gebied zou het beeld van deze prachtige stad zijn.
Deze camping in mijn dorp is erg goed. Eind oktober is het sanitairgebouw gesloten, maar de terminal is behoorlijk operationeel. Een leuke plek als je rust wilt. De wifi is eigenlijk heel laag, maar helaas is dit vaak het geval op de camperplaatsen.
Het gebied is zeer goed gelegen voor het bezoeken van de stad. De terminal werkte niet voor betaling, de gemeentelijke politie bracht de ochtend 8 euro door. Het water was zelfbediening.
Rustige en schone plaats op 500 meter van het dorpscentrum. De bolder werkt goed, dit soort installatie gaat zelden kapot, eenvoud is soms goud waard.
Het gebied is erg goed, schoon en rustig. De wifi is slecht! gelukkig is de 4G goed. Het centrum van het dorp met zijn winkels ligt op ongeveer 15 minuten lopen op 5 minuten fietsen. Veel wandelingen zijn mogelijk door de tracks "oceaan fiets" of te voet door de kustpaden. Een andere mogelijkheid om met de bus te lopen, lijn 315 (plaats van het station met Préfailles) om naar Pornic of Saint Saint-Nazaire te gaan.
Voor een kampeerterrein is het echt niet zo'n goede helling, locatie slecht gedefinieerd. Slechts één bak van 200 liter is veel te klein, dus in de zomer is de geur erg sterk. CC Park heeft ons gewend aan beter.
Zeer mooie omgeving, rustig naast een park met speeltuin en jeu de boules. Er is alleen water dat betaalt.
Handig om Saint Nectaire te bezoeken, maar weinig meer.
Rustig, prachtig landschap. De locaties zijn breed en laten gemakkelijk de blinden weg. Veel wandelpaden te voet of met de mountainbike.
Een schaduwrijk gebied in de buurt van het dorp Keulen.
Gelegen in een van de mooiste dorpen van Frankrijk is dit gebied de moeite waard om te stoppen, hoewel er geen elektriciteit is voor iedereen, het is niet een handicap in de zomer.
Sitecode: 2059
Voor een primeur op een camping in mijn dorp zijn we niet teleurgesteld. Heel mooi en stil. Kwaliteitsservice, handel in de buurt.
Ruime en rustige plek dicht bij de stad met zijn winkels. Zelfs als je aan waterkranen denkt, kan iemand de schadecassette doorspoelen!
Rustige plek, ideaal om een nacht door te brengen
Het gebied is goed, maar tijdens de week erg lawaaierig als nachtschade.
Het gebied is goed gelegen nabij het dorp en de winkels. Iets grotere sites zouden de goederen zijn die een beetje komen
Mooie parkeergelegenheid onder de bomen, tafels en banken beschikbaar, en een terminal voor vol en legen.
Wij waren er in 2017, het is met veel plezier dat we voor elke camper een vrij gebied met waterafvoer-elektriciteit terugbrengen. Als je langskomt, raad ik je aan daar een of meerdere nachten te stoppen.
Goede parkeergelegenheid voor één nacht.
Het gebied is perfect geschikt voor een nacht. Als u langer in Baume les Dames wilt blijven, heeft de gemeentelijke camping op 300 m van het CC-gebied de voorkeur voor slechts enkele euro's meer.
Het gebied is erg goed. De locaties zijn breed genoeg om zich een beetje te verspreiden zonder op elkaar te liggen. Het kleine stadje Breisach am Rhein is charmant.
Zeer mooie omgeving, goed gelegen.
Het gebied is erg goed, alles wat je nodig hebt; Mooie wandeling of fietstocht. Het busstation recht tegenover de lucht staat toe om naar het stadscentrum te gaan. Op zaterdagochtend is de markt in het centrum van Vannes de reis waard, de bus stopt recht voor de deur.
Het is leuk om een gebied als dit in de winter te vinden. Alle beschikbare services en de ruimte om te regelen.
Dit is goed, bij slecht weer heeft het gebied de verdienste dat het geplaveid is.
Het gebied is goed gelegen. Op dit moment is er geen elektriciteit voor alle locaties vanwege een technisch probleem. De beheerder van de site stelt zes verbindingen voor vanuit zijn huis dat aan het gebied grenst.
Prachtig gebied gelegen in een uitzonderlijke omgeving. Parkeren in het gras, ook als niet-regenachtig weer, verwacht dat de ruimen enigszins hellend terrein. Geen nabijgelegen winkel, Aldi ongeveer 1 km, de andere winkels liggen in het centrum van Belz.
Calme propre accès facile petit carte bancaire. Nous sommes arrivés de nuit, l’installation a été facile grâce à un éclairage suffisant
Rustige schone cp, gemakkelijke toegang met creditcard. We kwamen 's nachts aan, de installatie was gemakkelijk dankzij voldoende verlichting.
Het is zeldzaam om een cp als deze te zien. Er is alles wat je nodig hebt en zelfs meer, als je een fles verse champagne wilt, geen probleem, vraag het gewoon (gemiddelde prijs natuurlijk). Felicitaties aan Dominique voor het creëren van deze cp.
Het gebied is erg goed, toegang tot het meer om te zwemmen grenst aan het gebied. Toegang tot de douches is een pluspunt zeer merkbaar. Enige nadeel sites zijn niet allemaal dezelfde breedte, sommige zijn een beetje te smal.
Goed, maar niet geweldig. Geen afvalbakken, voor TV-junkies zijn er vele bomen die ontvangst belemmeren. Er. was tenminste geen gebrek aan schaduw. Als auto's worden geparkeerd langs de weg (pool), is de toegang tot het gebied een beetje moeilijk.
Rustige omgeving, het is zeer schoon in een mooie omgeving op 200m van de Ardeche. Begin februari hadden we geen probleem om water in te nemen, ondanks de ochtend vorst.
Het dorp is schattig, het gebied is geplaveid, wat handig was omdat het de hele nacht geregend had. De terminal werd ontmanteld voor de winter, zodat er geen water of elektriciteit was, maar ja het is een beetje een kombuis in de camper in de winter ..
Voor een stad als Arles is de camperplaats zeer slecht, vies en luidruchtig, maar handig om deze prachtige stad te bezoeken om de invloed van de Romeinen te zien. We hebben hier niet de nacht doorgebracht, jammer voor restaurateurs. Positief is, dat er water is in januari.
De camperplaats is net onder de molen van Alphonse Daudet, op 5 minuten lopen van het centrum. De omgeving is mooi, wel vele grote plassen door de regen, maar geen water bij de terminal in de winter, zelfs als de temperaturen mild zijn.
We stopten hier voor de nacht eind januari, de plaats is mooi, rustig 's avonds. Als in de winter de zon en licht op de klif schijnt is dart een geweldig gezicht. De camperplaats is ideaal gelegen om van dit landschap te genieten. Het is ook leuk om water te vinden in deze tijd van het jaar. Hoewel de camperplaatsen het hele jaar open zijn, kan water schaars zijn vanwege de kans op vorst.
Dit gebied is echt klasse. Het dorp is erg mooi, ik deze plek aan degenen die kinderen of kleinkinderen hebben aanraden, wordt alles gedaan voor hen, en voor ouders of grootouders kunnen ze te vullen.
De locaties zijn niet al te groot, maar goed genoeg. De winkels zijn in de buurt. Ongeveer 2 km van de mooie stad Füssen, bereikbaar via een fietspad. De nabijgelegen meren waren een plus, veel mooie wandel- of fietstochten, naar keuze.
Rustige omgeving. Een beetje ver van alles, maar geen probleem als je dat van te voren weet.
Prachtige omgeving, plaatsen zijn ruim, er is voldoende ruimte om de luifel uit te zetten. Een ideale omgeving om naar de kuuroorden, meren en naar het centrum van het pittoreske dorpje Bad Walsee te gaan. Mis niet het Hymer museum waar u de eerste caravans en campers kan zien van alle merken. Er zijn geen parkeerproblemen of plaatsen met schaduw.
Een gebied dat klasse heeft, hier zijn we niet krap, de omgeving is heel mooi, alle diensten zijn gratis.
We brachten drie dagen, het gebied is goed, uitgerust met meerdere tafels en bank. De winkels, de haven van de staking, en de stranden zijn een beetje ver, dit is geen probleem voor degenen die graag wandelen of hun fiets. waarmee rekening moet worden gehouden als je loopproblemen hebben.
Zeer goed gelegen in een prachtige omgeving langs de Charente. Voor 8 € per dag inclusief service, wat meer.
Deze plaats is volkshuisvesting voor camperaars, maar erg handig voor een bezoek aan Les Sables, en rustig. De technische diensten van de gemeente zijn zeer hulpvaardig, we werden binnen 15 minuten aangesloten op de elektriciteit na een telefoontje van ons dat de elektriciteit niet werkte. Bravo.
Zeer mooi gebied, ideaal gelegen in de buurt van het bos en op 500 meter van het strand. Kleine winkels in de buurt. We waren er in april was het rustig, dat zal niet hetzelfde zijn in de zomer?
De camping is gelegen op een rustige plek, midden in een landelijk landschap. Er is geen echte sanizuil, maar in alles is voorzien voor wat betreft water innemen en lozen.
Mooie plaats, rustig. Weinig ruimte bij de sanizuil, is een beetje spartaans voor een plek als deze, maar in ieder geval is er een. Goed gelegen om het Memorial te bezoeken.
Niets slechts over te zeggen, dicht bij de oude stad die alleen al een tussenstop waard is. De camperplaats heeft alles wat een camperaar nodig heeft, en ook nog gratis. Dank aan de stad Belfort.
Sitecode: 19463
Dit is niet de eerste keer dat we hier verblijven in dit gebied midden in de winter. We kunnen het niet genoeg zeggen, zelfs in de vrieskou kan je water innemen. De borne slot bleu wordt elektrisch verwarmd, geweldig! Met uitzondering van het zomerseizoen is de prijs €8,50 alles inbegrepen (water, elektriciteit en lozen natuurlijk).
We brachten hier een nacht door in februari 2017. De sanizuil was niet beschikbaar als gevolg van bevriezing. Het gebied is OK met zicht op de zee, dat is erg leuk.
Zeer mooie omgeving en zeer rustig. De plaatsen zijn ruim, geen probleem om je stoelen buiten te zetten en je te installeren. De nabijheid van de thermen maakt het nog aantrekkelijker.
Prachtige locatie, vlakbij het meer dat deze plaats charme geeft. 2 km van het centrum van Vesoul en de oude stad. Als je te voet of met de fiets gaat is het veilig omdat er een fietspad is. Je kunt ook de bus nemen.
Een rustige plek in de natuur en bij het water. Je betaalt € 9 voor 24 uur. Kers op de taart is dat er een waterkraan op elke plek is.
De camperplaats is goed, alles wat je nodig hebt is er. Nadeel: de nabijheid van de weg en een grote parkeerplaats waar vrachtwagens de nacht doorbrengen. Als het geen koelwagens zijn geen probleem, maar koelwagens maken een hoop lawaai. De 2 nachten dat wij er wargen stonden ze er.
Camperplaats zoals we graag zien. Niets te klagen, er is alles wat je nodig hebt. Dicht bij het centrum. Mooie wandelingen en fietstochten door het gebied.
Het gebied ligt in de buurt van een mooi meer, omgeven door bergen en bossen. Vele wandelpaden en mountainbike routes voor liefhebbers. Rustige nachten verzekerd.
De CP is nieuw en comfortabel. Een voordeel voor fietsliefhebbers, La Voie Verte (mooi fietspad van ongeveer 80 km, kronkelend door de valleien van de Moezel en Mosellette) is 300m van de CP. De nabijheid van het station kan een nadeel omdat de treinen ook 's nachts passeren.
Goede camperplaats in de buurt van het zwembad. Mooie tochten op de fiets of te voet. De omliggende valleien zijn typerend voor het Zwarte Woud. Het dorp Zell is ook erg mooi.
De camperplaats is perfect en heeft alles wat je nodig hebt. Erg rustig 's nachts. De nabijheid van het zwembad is een plus. Het dorp Zell is heel mooi. Het gebied is prachtig, met zijn typische valleien van het Zwarte Woud.
Het gebied is correct, zelfs als de faciliteiten zijn een beetje gedateerd. Water werkt 8u tot 17u, dus als u wilt vullen, moet vóór 17H. het strand ligt op 100m van het gebied, een kustpad maakt het mogelijk om prachtige ballads te maken. Een Spar-winkel is op slechts 2 km.
Het gebied is schoon en sanitair. De omgeving is prachtig, de stad van Castellane heeft een aanzienlijke cachet. Een geweldige tussenstop voor degenen die de coin.De prachtige ballads te besteden te doen voor degenen die genieten van wandelen of fietsen (voor fietsen goede fysieke conditie vereist)
Het voordeel van dit gebied is dat het dicht bij de stad en dicht bij de citadel donaties kan alles rustig voeten. Een goede bakker is 100 meter afstand. De nabijheid van het station is geen handicap, omdat treinen kan draaien. Ik moet zeggen dat we waren er op een WK, zodat er minder treinen.
De omgeving is prachtig. Door nadelen kan weglopen, maar geen water in de winter, zo moeilijk om daar te lang blijven. Een erg leuke plek om wat tijd door te brengen in de zomer.
Aardige plaats, erg rustig. Fijn fietsen of wandelen langs de Rijn.