@Bine59
- 1987
Chusclan is eigenlijk geen parkeerplaats meer, maar ontwikkelt zich nu tot een bedevaartsoord. Het plein wordt vooral bezocht door stacaravans met aanhangwagens en is meestal om 14.00 uur vol. De afvoer en toevoer, die ook gemakkelijk te bereiken zijn met grote/lange mobiele telefoons, is lovenswaardig.
Het is prachtig gelegen en voorzien van alles wat je nodig hebt. De breedte van de staanplaatsen op 2,5 m is echter een lachertje. Daar kom je de deur niet uit. Gelieve dringend te wijzigen!
Foto's bedriegen, kleine, krappe plaats, max. 5 plaatsen voor kleine mobiel. Steeple Clock verontrustend 's nachts. Aanwijzingen voor grote mobiele erg smal. Alleen voorwaardelijk aan te bevelen.
We kwamen om 16:20 uur aan en er waren nog 2 plaatsen vrij. Toen kwamen er nog 3 mobiele telefoons. Je mag niet verder dan 8 meter! De ingang is erg smal. De klokkentoren slaat elk half uur, maar we werden er niet wakker van. Een rustige nacht doorgebracht.
Parkeerplaats eigenlijk goed gemaakt, helaas zijn ze Plaatsen die vaak worden geblokkeerd door auto's die het bord voor campers negeren! Het is jammer, dus maar één punt!
Echt een fijne plek. Zou 10 punten hebben gegeven als de campingburen niet zo onbeleefd waren geweest; Je zou tenminste hallo moeten zeggen! Jammer dat het zo leuk had kunnen zijn!
Indien nodig, kijk naar foto's (afbeelding van de kaart) en kies een andere oprit. De weg parallel aan de snelweg, over de snelwegbrug, de tweede links en de berg af. Dan precies op het veld. We staan hier voor de tweede keer met 8 meter WoMo