@Bink-Anja
We geven 5 sterren en mocht het kunnen waren het er meer. Er is geen sanitair maar de eigenaresse, Nadine, probeerd aan je wensen te voldoen en is in voor een babbeltje en gezelligheid. Het tuinhuis en aankleding camperplek geweldig. IJskasten en automaten gevuld met vele zaken die je kan kopen. Broodjes in het weekend. Wij komen zeker terug om uit te rusten. Top locatie voor 15 euro. Doe zo verder Nadine, bedankt. Anja en Swa
We hebben hier 3 nachten gestaan. zeer mooie en top verzorgde camping. Sanitairblok zo zuiver, dat heb ik nog weinig meegemaakt. Mijn complimenten daarvoor. Receptie vriendelijk ontvangen en zeer behulpzaam en ja regeltjes zijn er overal dat was voor ons niet storend. We hebben 2 dagen gefietst prachtige omgeving, daar doen we het voor. We komen nogeens terug. Anja en Swa, de Belgen.
We zijn hier vandaag gestopt. Wat een mooi verzorgde camperplaats in een prachtige tuin. Je kan hier alles alleen geen sanitairblok maar dat vinden wij geen probleem, heb je zelf bij. vriendelijke eigenaar en een geweldige fietsomgeving. Alles in overweging genomen is de prijs 13 euro en 2 euro mocht je stroom willen een zeer mooie prijs. wij komen hier graag eens naar toe. Anja en Swa de fietsers.
Sitecode: 20035
We hebben hier heel graag gestaan ook al was het weer wat minder. Jullie hebben alles prima in orde, goede nette douches en wc's. ruimte voor samen zijn en spelletjes, als ook een automaat voor aardbeien, eitjes enz. Tuin netjes onderhouden en fietsenstalling. Sauna Berendonck op minder dan 10 minuten fietsen. Mooie fietsomgeving. Bedankt voor jullie vriendelijke ontvangst en hulpvaardigheid. Wij komen zeker terug. Anja en Swa, de Belgen
We stonden hier 6 nachten. Heel fijne CP zeer verzorgd en het sanitair top. Ook voor handwasjes alles aanwezig, zelfs een centrifuge. In en uitchecken makkelijk al doe je dit zelf. We kregen heksenkaas en zondagmorgen voor ieder 2 lekkere verse broodjes. We hebben ons hier heel goed gevoeld en komen zeker terug mede voor de prachtige fietsomgeving. Doe zo verdere. Anja en François, de Belgen.
We hebben hier weer 3 dagen gestaan voor de 2e keer. Zo mooi bij de varkens en natuur geen geur. Verzorgde plaatsen, eigen winkel en heerlijk vlees iets te kort je kan het zo halen ook broodjes voor s morgens. Geweldig lieve eigenaars die je wensen direct invullen. Mooie fietsomgeving. Wij komen zeker terug en vertrekken weer met pijn in ons hart. Anja en Swa (de Belgen)
Heel mooi verzorgde minicamping. Sanitair zeer proper en zelfs handdoekje aanwezig. Wasmachine en droger. Je voelt je hier in je eigen tuin zitten, geen grassprietje verkeerd, geweldig. Voor iemand die rust zoekt is dit het ultieme plekje. We hadden een heel fijn welkom gevoel en kregen bij aankomst een zakje met honingsnoepjes ivm promoten imkerij en winkeltje met honing ed. Gerard en Pieter wij komen terug ondanks de huisregeltjes Anja en Swa
zeer mooie natuur camperplaats met prachtige natuurlijk afgebakende ruime plaatsen en mooi grasveld,. zeer vriendelijke eigenaars en bij aankomst verwelkoming s avonds met koffie. Geen sanitair maar dat heb je in je camper. Advies bankjes onder de bomen voor samenhorigheid en creëerden van gezelligheid. Alles clean en wij komen terug. Bedankt en veel succes Kees en echtgenote. Fam. Van Tichelen, Belgen met Carthago.
We hebben hier weer 7 dagen geweldig gestaan midden in de natuur. Dit is mijn favoriete plaats. Alles aanwezig en je kan van de camping gebruik maken. De eigenaars doen alles voor je wat in hun mogelijkheden valt. zwembad ook wat verwarmd heerlijk deze tijd. Wij komen nog veel terug. Anha en Swa van Tichelen.
Fijne camperplaats in een geweldige omgeving om te fietsen en wandelen. de eigenares en pappa doen alles om het je naar de zin te maken evenals broodjesservice in het weekend. dikke pluim voor jullie inzet. Wij zeggen het verder en komen terug.
Fijne camperplaats in de natuur dus wat afgelegen en lekker rustig. Wat moeilijk indraaien voor grotere motorhomes, maar een goede chauffeur lukt dit. Alle voorzieningen aanwezig, geen sanitair maar dat heb je zelf bij. Goede ontvangst door eigenaars en ze staan voor alles klaar, zelfs de koffie en wat lekkers is s morgens geplaatst op een tafeltje. wat een gastvrijheid. Bedankt wij komen terug. Anja en Swa
Een heel gezellige camperplaats waar heel veel kan en mag. Flor zal altijd proberen je wensen te vervullen en niets is teveel. Grote plaatsen en een gezellig terras. Eten is een aanrader en niets te kort. Zijn eigen wijn was ook heel lekker. Prijs kwaliteit zeker in orde. We komen terug. Bedankt Flor en Sonja voor het lekkers. Anja en Swa
Mooie camperplaats dichtbij centrum en achter politie gebouw, prijs kwaliteit perfect. alle voorzieningen aanwezig. 2 euro en 6 euro extra voor water en stroom. Plaatsen zijn iets te smal maar doenbaar. Boven staan er 3 picknick tafels jammer van het onkruid. Bij beter onderhoud hiervan zou ik zeker een 9 geven. Top plaats, wij komen terug.
Sitecode: 92079
prachtige plek,hartelijke ontvangst en uitleg, ruime plaatsen in een geweldige tuin. We hebben een week gestaan, lekker rustig, schaduw van de bomen indien je dit wil, restaurant op loopafstand, centrum dichtbij. Fijn fietsen, douches in de maak. Wij komen terug. Camperaars gewoon DOEN top locatie. Bedankt aan de eigenaars voor hun geweldige inzet.
Geweldige plek zo in de natuur. Prima ontvangst door Marius en uitleg. Welkom gevoel is er direct. plaatsen heel verzorgd. Nieuw sanitairgebouw, schitterend en wat een ruimte. Een 10 de volgende keer als de vuilwater stortplaats af is. We komen graag terug. Bedankt, doe zo verder.
Een geweldige camperplaats. Alles is er voor 15 euro. Water, elektra, douches, lozen toilet en WiFi. Alleen lozen vuil water is nog een beetje moeilijk maar mogelijk. Zicht op de haven en strand. Terras restaurant frituur en ijsjes. Geweldige eigenaars.
Camperplek van het jaar meer dan verdiend. Ontvangst zeer hartelijk, direct een welkom gevoel en goede uitleg. Genoten van de rust en de mooie plek. We komen terug en zeggen het verder.
Heel fijne camperplaats, waar voor zijn geld. Mooie omgeving om te fietsen en geocaching te doen. De ontvangst door Ingrid en Piet zeer hartelijk en niets is te veel. Ze trachten steeds aan je wensen te voldoen waar mogelijk. In het weekend broodjesservice en bij drie nachten krijg je een zakje met eieren en kortingsbonnen BV voor Sauna thermen Bussloo, 2e persoon gratis Wij komen terug, bedankt!
zeer fijne plaats, we komen terug, jammer dat onze medereiziger direct bij het uitstappen in de hondenpoep trapte, gemeld en mevrouw vond dit verschrikkelijk te meer omdat er een veldje is om ze uit te laten maar al het andere is voor 100% in orde ook het eten zeer lekker en verzorgd, niet te duur. We voelde ons zeer veilig. camperaars houd de camperplaats zuiver voor iedereen waar je ook staat!
Weer eens op deze camperlocatie geweest, het heeft alles wat je kan wensen vriendelijkheid, gezelligheid, netheid en veiligheid. Er zijn twee uitgangen, al is de tweede prive, maar er is steeds iemand aanwezig die weet hoe zij de prive-uitgang kunnen openen, zou hij op slot zijn. Corry Paul en al de hulpen bedankt! Wij komen terug!
Een heel mooie plek, rustig en alles heel verzorgt, sanitair verdiend een 10 alles lekker warm, het afdak erg mooi en het was er heel gezellig bij het open vuur. Wij komen zeker terug, en bedankt voor je ontvangst.