@Binkieontheroad
- 2019
Wat een geweldige plek middenin het bos waar je heerlijk uren kan wandelen. Zelfs 's avonds een hert naast onze camper op het veld gespot. Onwijs genoten en we komen zeker terug. Zonder stroom sta je op het grasveld met prachtig uitzicht over de akker en het bos en dat voor de prijs van 10 euro.
Wouw wat een magische plek aan een meer. De bergen waar je opuit kijkt zijn nog besneeuwd en het meer nog deels bevroren. Toen we aankwamen ging het zonnetje nog even schijnen. Dit is echt een plek zoals je ze elke dag zou willen vinden. Wel slecht bereik met je telefoon maar ach het uitzicht maakt zoveel goed. Je kan er ook prima wandelen. Weg ernaar toe was ook prima te rijden
alles prima in orde, vuilwater en wc legen en schoonwater vullen. top deze plekken
Helemaal top, alles netjes en schoon om alles te legen en schoon water te vullen.
Wat een heerlijke plek, we stonden voor de picknick bank. Genoten van het kabbelende water, de wandelingen langs de Stones en de natuur. Wat ons betreft een top plekje
Een geweldige plek aan het water, wij houden hiervan. Rustige nacht gehad en prima te wandelen met de hond. Tevens een mooie zonsondergang gezien
Wat is dit toch een top plek. Elke keer weer wordt je hier gastvrij ontvangen. Elke dag een vers eitje en een praatje (als je daarom verlegen bent) alles is schoon en netjes en je wandeld met de hond zo het bos in. Heerlijk rustig met uitzicht op het zweefvliegveld. Ook een prachtige omgeving om te fietsen. Dit is wat ons betreft een camperplaats zoals er nog vele mogen zijn. Dikke 5 sterren waard voor Patrick en Ingrid
prima plaats in de wijngaard. De prijs is inmiddels verhoogd naar € 15,- (excl. stroom, dat is nog € 3,-) maar wel een gratis flesje wijn naar keuze. we staan er nu met 3 campers en er is nog plaats genoeg
Wat een top plaats! Van deze plekjes zouden er veel meer mogen zijn. Een mooi grasveld waar je mag staan. Je vuilwater en toilet kan je legen en schoon water kan je vullen. bijna alle plekken zijn zonder stroom. Op de fiets ben je zo in Ermelo en ook in Harderwijk. Een paar dagen genoten en als je alleen bent betaal je € 7,50. Als je aankomt mag je een plekje uitzoeken. Alle complimenten naar de beheerders.
Top plek, wij komen er graag. Hulde aan de gemeente die deze plekken nog mogelijk maakt. Op fietsafstand van Utrecht. Verder geen voorzieningen. En er staat inderdaad meestal meer campers.
Wij hebben de jaarwisseling hier doorgebracht. Prima plaats dichtbij het mooie centrum en de gezellige sfeer die er deze dagen was.
Ziet er netjes uit, mooie rustige plek maar wij moesten € 28,50 betalen voor 1 nacht inclusief stroom.
prima gratis plek vlakbij een geweldig groot winkelcentrum. Er zijn geen voorzieningen.Overdag is het er heel druk met het parkeren van winkelend publiek, in de nacht erg donker en rustig. De trein is 's avonds 1x voorbij gegaan verder deze niet gehoord. We stonden er met ongeveer 15 andere campers.
Prachtige camping met mooie ruime plaatsen, zeer schoon sanitair en een klein zwembad welke op dit moment ook nog geopend is. Vriendelijke Nederlandse eigenaar, hij heeft veel tips over wandelen en fietsen in de omgeving. Met gebruik van ACSI was het tarief 20 euro.
Deze camping is momenteel nog wel geopend maar alleen voor campers. omdat er bovenaan de weg ouvrir stond zijn we toch even gaan kijken. Er hing een papier op de receptie dat je kon bellen en alleen voor campers. Sanitair kon ook gewoon gebruikt worden inderdaad weinig waterdruk maar wel netjes. Plaatsen zijn zeer ruim en mooi groen. Wij hebben voor een nachtje genoten
Keurig nette plek aan de buitenrand van het dorpje. Water lozen, toilet legen en water innemen geen probleem. Er zijn 3 wandelingen door en rondom het dorpje wat zeker de moeite waard is. Echt een aanrader deze plek.
heerlijke rustige plek voor een overnachting. Parkeerplaats naast de tennisbanen. We stonden er met 5 andere campers
prima plaats om te overnachten verder niets bijzonders
prachtige camperplaats met mooi sanitair,afgelopen weekend gestaan. mooie plaatsen. Roosendaal op fietsafstand en het centrum van Rucphen op loopafstand. Op zaterdag komt de bakker langs met allemaal lekkers