@Bioclean
2020
6 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Uitstekende site, gastvrije paar Tracy en Pete. Absoluut perfect om helemaal te ontspannen. Alle faciliteiten die u nodig heeft hadden we een camper 8 meter. Leuk dorp in de buurt om naar toe te fietsen.
Goede tussenstop voor ferry, schoon en netjes alleen kaartbetalingen £ 10 euro per nacht. Er zijn nogal wat migranten in het stadscentrum, dus pas op voor je veiligheid
Uitstekende camping, grote plaatsen verbleven in augustus alles schoon en netjes. We zijn in de 8 meter motorhome hadden geen problemen met stoepranden of wielspin. Al met al zou 10/10 het ten zeerste aanbevelen om ervoor te zorgen dat je een Europa-stekker hebt die we niet hadden en moesten aanpassen om elektriciteit te krijgen
Helaas moet je een ster geven. Absoluut schokkend hebben we een 8 meter Motorhome gebeld en gevraagd of deze geschikt zijn. We kwamen laat aan en vertelden dat we een groot veld hebben. Zou niet opzij passen als we de andere kant op zouden parkeren, zou de weg hebben geblokkeerd. Douches walgelijk afwasgebied alleen koud water geen satellietontvangst en betalen 35 euro per nacht. Vermijd als de pest.
Fantastisch uitzicht, vriendelijke Engels sprekende eigenaren. Zoals eerdere opmerkingen niets te klagen over perfect.
Leuke rustige overnachtingsstop. Handige pub de poort weg over de weg. Hellingen voor de grotere campers
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Rustig plekje aan de buitenkant van een klein dorp, we bezochten het in november dus veel ruimte. Servicepunt bevindt zich op rijbaan voor de ingang.. Houd je ogen open omdat je rechtdoor kunt rijden als je aankomt, zoals we 's nachts deden.