@Birds
Nieuwbakken camperaars 🚐💨
- 2026
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Prima camping met schoon sanitair. Douches erg ruim en heel schoon. Het was er erg rustig (sept). We waren op doorreis en voor 1 nacht voor ons prima. Veel vaste standplaatsen die wat rommelig waren.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Prachtige camping! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles zeer schoon en keurig onderhouden. Sanitair ruim en schoon. Grote camping-supermarkt. Elektrische fiets is wel fijn als je de omgeving wil verkennen.
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Erg grote camping. Mooie plek aan het water met onze camper. Sanitair kon beter. Zowel qua onderhoud als qua schoonmaken. Douchen bij de dames moest met polsbandje en te kort. Midden sept was het niet zo druk, dus dat was prettig. 1 nacht overlast door wel erg luide muziek tot half 4 in de ochtend. De overige nachten gelukkig geen overlast meer gehad. Biograd zelf is goed bereikbaar te voet en erg gezellig
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Mooie, nette camping. Vriendelijk personeel. Sanitair super schoon (zoals alles op de camping). We hadden een hele mooie plek aan de rivier. Heerlijk rustig. Enige nadeel vond ik de douche. Je moet iedere keer weer en vaak op de knop drukken voor water en de straal was wel heel hard…. Op (korte) fietsafstand van Bled. Aanrader deze camping!
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.