@BlackSeagull
Hier probeert men met de prijs uit 2001 nog gasten te lokken, maar wij moesten voor een campertje met 2 personen toch echt 30 euro betalen. De plekken zijn dan wel ruim en het gras was fris gemaaid, maar het sanitair is nog van voor de oorlog en dat kan echt niet meer voor deze prijs. Verder geen mogelijkheid om water te tanken en geen grijswaterpunt, chemisch toilet moet je in een normale wc legen, met alle gevolgen van dien. Vooraf reserveren.
We hebben genoten van de plek, ook doordat het heerlijk weer was. Doordat er weinig gasten waren, volstond de douche en de wc, maar als er veel meer campers komen, zal het sanitair zwaar onvoldoende blijken. Gastheer Henk is wel een schatje!
Het lijkt beleid dat campers maar 1 nacht mogen blijven. Voor ons vroegen ze 45 euro, slaat echt nergens op. Bleken vervolgens zover van stroompunt af te staan dat onze kabel te kort was. En willen we Wifi? Dan bijbetalen! Morgen gauw weer weg hier.
Mooie plek om te staan, maar de eigenares is onvriendelijk en haar wasmachine en de temperatuur van de "warme" douche ook ...