@Blajo
- 2017
Een prachtige plek voor de rotsen. Tegenover de ingang bevindt zich een zeer aan te bevelen taverne. De eigenaar van de camping heeft het erg druk en geen tijd om de eenvoudige, ietwat verouderde sanitaire voorzieningen schoon te maken. Desondanks is de camping vanwege de locatie zeker een aanrader.
De locatie is zeer gunstig gelegen om met de fiets naar het stadscentrum te gaan en beschikt over alle benodigde faciliteiten. Het is echter onbegrijpelijk waarom de inspecteur u vraagt om een briefje in de auto achter te laten als u met Parkster heeft betaald. Is er geen app waarmee je dit kunt regelen?
Eenvoudige plek. Op 31 oktober 2024 waren we met zijn drieën. Standplaats met zeezicht € 28,- voor camper + 2 personen, elektriciteit inbegrepen. In het laagseizoen kun je hier goed wonen.
Leuk pleintje met een kleine bistro. Faciliteit is oud, maar schoon en functioneel. Kinderbad en glijbaan buiten gebruik. Eenvoudig kamperen zonder luxe. Camper met 2 personen kost 220 Tsjechische kronen.
Op het huis naast de bistro hangt een bord hoe te betalen. Alles gebeurt online via de link die daar staat. Betalingsinstructies beschikbaar in het Duits. 542 CHK voor een camper met 2 personen.
Het strand is klein en moeilijk te bereiken, ruimte op het strand moet via internet gereserveerd en betaald worden. Een van de stranden is gesloten omdat er geen badmeester aanwezig is. personeel inflexibel. Gasten niet toegestaan. Plaatsen meestal goed, zwembad erg mooi. Vrij duur vanwege de locatie.
Eenvoudig zoeken naar een plek met een golfkar. Mooie ruime plaatsen met elektriciteit. Groot strand aan de overkant van de straat