@Blankenstijn
- 2012
Omdat we de reviews zo verwarrend vinden, geven we hier onze bevindingen. -We stonden hier van 12 op 13 mei. -De betaalzuil staat vlakbij het Havenkantoor (met torentje) -15 euro met betaalkaartje en dat is inclusief elektriciteit. - lozen van grijs water, WC cassette gratis evenals vers drinkwater. -voor toilet en douche moet je betalen. -prima plekken! het was ‘s avonds vrijwel vol. - heerlijke plek voor als je op doorreis bent.
Alles klopt hier. Een combi van huisjes en camperplaatsen. Heel mooi. Ook wij stonden op het “tentenveldje”, maar ook daar waren elektr.aansluitingen. Litomysl is mooi én op loopafstand. En er valt heel wat te fietsen in de omgeving.
Zonder afbreuk te doen aan deze camping, geven we 3 sterren, gezien de faciliteiten. MAAR: wij stonden 9 november voor een gesloten camping. Nergens een aanwijzing waarom. Bij Campercontact staat dat deze camping het hele jaar open is.
We delen met anderen dat het een heerlijk plekje is aan het fjord. Echter, het sanitair is echt ver beneden de maat! Daarmee is de prijs (omgerekend ruim 30 euro) veel te hoog.

De vorige 2 reviews kloppen. Maar…..er zijn afschuwelijke blokken geplaatst tussen de 6 plekken. Daarmee wordt deze camperplaats absoluut niet aantrekkelijker. Dat moet anders kunnen!

Benader de camping altijd vanuit het stadje Llangollen, dat is de ENIGE weg. Wel steil, maar toegankelijk. langs de andere kant vrijwel onmogelijk. Prachtige lokatie met heel gastvrije eigenares en dochter. Tip: boek een tochtje met een narrow boat bij the Wharf.

Prima (gratis) plek. We hebben heerlijk gefietst. Er zijn mooie plannen rond het oude fabriekje! Verder: eens met andere reviews.
Voor wandelaars een ideale overnachtingsplek. Makkelijk bereikbaar, mooi uitzicht. De enige faciliteit is een goede parkeerplek in een schitterend wandelgebied!
Verwacht geen luxe hier, maar voor n camperaar is alles aanwezig. Zie vorige reviews. wij willen eraan toevoegen, dat de locatie aan de Kastelenroute ligt (fietsen)
prima camping om Berlijn te bezoeken. op de fiets, of openbaar vervoer. ook het sanitair is prima in orde. Grote verbazing over het hoge bedrag stroomverbruik: 10 euro voor 3 nachten. Ónmogelijk! vanaf okt betaal je per kWh. let dus op: noteer de begin-en eindstand en vraag wat het per kWh kost! Hadden wij niet gedaan.
info van Harry klopt. De info van de camping is niet waar. Hier kunnen beslist geen 8 campers van 10m staan! Voor middelgrote camperbussen is het n fijne camping. We hebben n camper van 6.70 m. en vertrekken weer na 1 nacht, niet omdat het niet mooi is, maar omdat campers hier niet horen!
prima CP. dat is allemaal al in eerdere reviews verteld! Wij waren erg enthousiast over de fietsroute naar Bergerac langs de Dordogne. Uitstekend bewegwijzerd vanuit Mouleydier.

Omdat we Leeuwarden wilden bezoeken kwamen we in Lekkum terecht. Alles wat hiervoor beschreven is klopt! Deze Cp heeft alles wat n CP moet hebben.Ook liggen er 4 knooppunten-routes klaar voor gebruik om te fietsen in de omgeving.