@Blauwenhoek
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Sitecode: 21958
We hebben hier een avond en nacht gestaan en er was nog 1 camper . Fijn dat de gemeente dit aanbiedt . Lozen en water . Is ons prima bevallen. Dorp is niet veel te beleven maar wel rustig .
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Best oké , om even rond te kijken en te overnachten . Hebben geen voorzieningen nodig dus voor ons oké . Prachtig uitzicht !
Sitecode: 11920
Wat een heerlijke camping heel rustig en relaxed . Ook met zwembad, alles prima in orde. Bedankt voor de fijne dagen bij jullie.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wij hebben hier 1 nacht gestaan voor ons oké , geen voorzieningen nodig. Er waren nog 2 2 campers, waren 2 verblijvers . Geen probleem mee gehad . Aleen veel blaffende honden waardoor we toch hebben besloten verder te gaan , blaffen heel de nacht door . Jammer je kan prachtig wandelen in de buurt . Wel alles gratis, zelfs de Electriciteit . Inderdaad er ligt wat vuil maar dat is overal wel in Portugal .
8 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat hebben we hier super gestaan 🤩
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij waren eigenlijk best tevreden , wel krappe plekken zeker met onze Concorde maar hij was heel behulpzaam. Hadden niets nodig, zijn op doorreis naar Portugal . 1 nacht gestaan en het was rustig . Jammer dat hij niet genoeg plek heeft want hij doet echt zijn best . Raes André en Ria uit België
Wij waren de allerlaatste van het seizoen sluiten op 10 September , wilde 2 nachten blijven maar konden er maar één blijven wat we ook begrepen. We hadden wel regen ☔️ maar wat veel goed maakte was hun restaurant waar we super lekker hebben gegeten ! Het domein is super goed onderhouden alles prima in orde. De eigenaar was heel behulpzaam en heel vriendelijk 🤗 Voor herhaling vatbaar zeker bij mooi weer 😎
Zijn hier geweest op doorreis , heel goede verzorgde camping , proper sanitair . perfect voor bezoek aan Venetië , dit hebben we gedaan met de fiets prima fiets stalling in Venetië dit voor 10 euro per fiets maar staat wel heel veilig . in de buurt van de camping is niet veel te beleven .
2022
Wat een heerlijke dagen hebben we er gehad 😃alles prima in orde hele nette sanitair. Super vriendelijke mensen. Geweldige plek voor rust en in de buurt te fietsen. Gr André en Ria