@Blechzelt
Zeer verzorgde en schone camping. Plaatshouder erg aardig en behulpzaam. De welkomstkoffie was ook geweldig. Het is alleen jammer dat de velden erg snel zacht worden als ze nat zijn.
Leuke privéplek om Münster per fiets te verkennen. Zeer schoon, helaas konden we de sauna niet bezoeken, maar zou wel heel fijn moeten zijn.
Ideale plek om de stad te verkennen en fietstochten te maken op de Weser, Werra en Fulda. Sommige collega's moeten echter afstand houden en letten op goed parkeren.
Een rustige plek zonder iets. Ideaal om te overnachten.
De ruimte is schoon, de oude binnenstad is goed per fiets bereikbaar. De nachtrust is echter erg goed !!! Gestoord door gemotoriseerde idioten (ik kan ze helaas niet anders noemen). Bij ons werden de motoren opengescheurd tot de ochtend dat slapen uitgesloten was. De stad of de operator moet er een eind aan maken, aangezien velen snel vertrekken. Jammer voor de mooie stad.
De parkeerplaats kost nu € 9,50 plus belasting.
Pitch met alles wat je nodig hebt. Fietspad R1 direct op de site.
Ondanks het navigatiesysteem en de informatie op de oprit was er geen parkeerplaats zichtbaar op de parkeerplaats. We reden door.
Pure parkeerplaats, b.v. T. Geparkeerd door auto's. We reden door.
Pure parkeerplaats, niet geschikt als parkeerplaats, want pal naast een drukke spoorlijn.

Zeer mooie plek, met alles wat je nodig hebt. Het is echter 25 tot 30 minuten lopen naar de Pont du Gard.
Om mooie plek te blijven. Op grasveld, met water en naast een toilet. Slechts 2 stopcontacten. We waren met z'n vieren, alleen de eerste twee hadden elektriciteit.
Plaats volledig verrot. Het lijkt erop dat het lange tijd niet is gebruikt. Ik reed door.
Kan ik gewoon de beschrijvingen volgen, bekend met de 1 in de stad. Alleen de Womo-rijders die niet kunnen lezen en hun toilet in de zoetwateruitloop gieten !!!!, zullen het maken, dat dergelijke plaatsen niet lang bestaan
Een zeer goed beheerde parkeerplaats met zeer goede en schone douches en toiletten. Ook geschikt voor dikke schepen, omdat de oprit goed is. Een lof voor de terreinwachter die de plaats koestert en zich bekommert.
Mooie plaatsen, (dickschiff-ongeschikt) de sanitaire voorzieningen zijn schoon, vriendelijk personeel.
De parkeerplaats bevindt zich bij de uitgang van Caminito. Max. 1-2 dames tot 7 mtr. Rijd indien mogelijk vóór 10:00 uur, anders geparkeerd met een auto.
Wees voorzichtig met kampeerders. Ik liep bijna vast omdat alleen auto's parkeerplaatsen hebben. Volg de navigatie niet !!
Eenvoudige plek met alles wat je nodig hebt. Geweldige oprit, vriendelijk welkom en restaurant merrie neusgat op het strand biedt goed eten.
Zeer mooie plek, met alles wat u als campingbezoeker wilt. Zwembad, minimarkt, elektriciteit en water direct aan het plein. De plaatsen zijn een beetje smal en vergeet geen wiggen. Als je ruimte nodig hebt, moet de 71 kiezen. Toegang en zitplaatsen zijn echter niet geschikt voor dikke schepen.
Zeer mooie plek om te verblijven. Alles wat je nodig hebt, behalve elektriciteit.