@Blesco
- 2018
Helaas is er geen mogelijkheid tot afvalverwerking. Ik vraag me af waar de chemische toiletten dan terechtkomen; hopelijk niet in de natuur.
De parkeerplaats is prima voor één nacht, goede locatie vlakbij de oude stad. Afvoer van grijs water kan alleen met een slang. Helaas is het 's nachts niet stil.
Een prachtige plek in de weiden en onder de bomen. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen. Mocht u water moeten tanken, dan kunt u dat doen bij het stortpunt (ongeveer 50 liter voor € 2). De plek ligt tussen het spoor en de weg. De douches en toiletten laten te wensen over. Het stadje is prachtig, met een fietspad langs de rivier.
we waren hier op 17.7 tot 19.7.23 Sanitair onvoldoende verouderd en niet onderhouden veel onrust van het constante komen en gaan we kregen een plek zonder stroom voor 330 SEK net te veel voor dit optreden
Eigenlijk te duur als parkeerplaats voor de camping € 19,50 inclusief elektra en VE momenteel erg rumoerig van 20.30 uur tot 23.00 uur vanwege openluchtbioscoop, de locatie naar het Deutsches Eck is natuurlijk geweldig
Sitecode: 22076
Leuke plaats De weg is overdag te horen (motorfiets) erg stil 's nachts geen V E
Plaats ligt voor een camping, er zijn 5 parkeerplaatsen Overnachting kost 16 € voor 2 personen en stacaravan elektriciteit 0,60 € per KW Broodjes zijn vooraf te bestellen op de camping, rustige ligging direct aan het meer
Plaats oke €20 inclusief elektriciteit en je moet extra betalen voor vers water. Helaas wat gehorig vanwege de straat die direct langs het plein loopt.
Mooie en rustige staanplaats met elektriciteit en afvoer van afvalwater
Goede locatie 4 parkeerplaatsen aanwezig Elektriciteit drinkwater en afvoer voor toilet aanwezig. Grijs water kan helaas niet worden afgevoerd. Weg door motorrijders in het weekend wat gehorig. Zeer stil 's nachts. Geweldig om te wandelen en fietsen. We komen graag terug.