@Blijereiziger

- Fiat Ducato Hymer BSL 694 Staredition
- 2010
- Integraal
Februari 2026
Hele mooie plek, qua voorzieningen en uitzicht.
prachtige plek. historisch dorpje. toilet, water en vuilnis. mooi wandelen. goede restaurants. 2 nachten gestaan.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 7 maanden geleden

Heerlijke rustige plek dichtbij de snelweg. We hebben 3 nachten gestaan en gebruik gemaakt van het restaurant.
De perfecte plaats om in het centrum te overnachten en de hoogte punten van Palermo te bezoeken. 3 nachten gestaan met sterk Wifi signaal en alle services. Zeer vriendelijke beheerders.
Januari 2026
groot, ruim camperpark met prachtig uitzicht. vriendelijke beheerder. heerlijke warme douches. wintertarief € 15. we hebben hier 1 week gestaan.
Geweldige stadscamping bij kano vereniging. Zeer mooie locatie. Zeer vriendelijke beheerders. Sanitair schoon, maar verouderd. Binnenstad tijdens kerstmis bruisend met lokale bewoners en Griekse toeristen. wintertarief € 20,00
Op doorreis in het najaar geschikte locatie. Voor grotere campers minder geschikt. 1 badhuis in bedrijf. Wij zij hier nu met 8 campers en staan op de doorgangen ….
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

charmante camping, heerlijke verkoeling bij het zwembad. Mooie, authentieke kampeerplaatsen en services.