@Blikkie001
- 2021
- Hymer B Classic Anders
- 1995
- Integraal
Via de website was onze aandacht getrokken, een Sauna met een camper arrangement. 2 dagen vertoeven incl camperplek. Het idee: Dag van aankomst lunchgerecht en vwb diner hoofdgerecht inbegrepen. Drank en overige zaken zijn extra. Dag erna ontbijt inbegrepen alsmede in totaal 2 dagen toegang tot het sauna complex. Dat alles voor ā¬110,- Camperplaatsen waren er niet. De sauna is 1 vervallen bende. Het eten is er goed š Ons niet meer bellen š
prachtige lokatie. Gelegen direct aan de alde faenen. ās morgens wakker worden met het geluid van de vogels om je heen. prachtige vergezichten. De camperplaatsen zijn mooi ruim. Iedere plek heeft een eigen schoonwater tap punt en een stroom punt. Wij gaan zeker terug komen.
Wat een vreselijke camperplaats. Alsof je 100 jaar terug gaat in de tijd. De toiletruimtes waren werkelijk vies, veel achterstallig onderhoud. De camping ziet er verder vuil uit. Wij zijn de volgende dag direct vertrokken.
prima plek voor een nacht. Stageld (ā¬8,-) en stroom (ā¬1 per 2KWH) voldoe je via muntgeld. WCās zijn gesloten helaas.