@Blikman
- 2018
Wij hebben hier zes nachten gestaan naar volle tevredenheid. Heerlijk ruime plekken en fijne ondergrond voor als het regent. Lekker rustig en de voorzieningen zijn prima. Tot een volgende keer.
Kleinschalige camperplaats met alle prima voorzieningen. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Stefan; hem is niets teveel. We hebben genoten van ons verblijf en het was er heerlijk rustig. We komen zeker weer terug.
Fijne rustige plek. Alles voorhanden en vriendelijke ontvangst.
Geweldige locatie. Kleinschalig met zo’n 11 plekjes. Zeer vriendelijk personeel. Helaas geen grijs/zwart water afvoer, anders 5 sterren.
Prima plek. Geen last van de weg. Even onder de slagboom door voor de prullenbak. Zonder stroom hier gestaan voor SEK 100.
schitterende locatie. wij kwamen om 14.30 u aan en er waren nog plekjes. Er zijn ook passanten die maar even blijven.
Geweldige plek. gratis sanitaire machine voor cassette toilet.
Ruime parkeerplaats speciaal voor campers met elektriciteit. Verder geen voorzieningen, maar voor ons geen probleem. Wij stonden hier als onderdeel van een arrangement: 1 overnachting op de cp incl stroom, toegang ice hotel voor 2 personen geldig voor 2 dagen, ontbijt in het restaurant voor 2 personen. Zeer de moeite waard!
Geweldig mooie plek voor als je off grid wilt staan. Mooi uitzicht. De weg ernaartoe is goed te doen al zijn er smalle stukken. Er zijn genoeg uitwijkmogelijkheden.
Geweldig fijne en rustige plek. Voorzieningen zijn prima.
prima cp, mooie wandeling rond het meer van bijna 5 km. Op dit moment is de water zuil niet bruikbaar; er is dus geen water en grijs water lozen is een beetje manoeuvreren.
Erg duur voor een camperaar die zelfvoorzienend is
Bovenop de pad is deze auberge. Zeer vriendelijke ontvangst. Douche en toilet zien er keurig uit. (wij maken daar nooit gebruik van). wifi werkt niet echt goed, maar de ervaring om bovenop de pas te overnachten is geweldig. ‘s avonds nog een heerlijke tajine köfta gegeten.
Sitecode: 19999
Wat een geweldige plek is dit. ruime plaatsen en fijne schaduwplekken al of niet voorzien van citrusbomen. Vriendelijke ontvangst en broodservice.
Sitecode: 20926
Vandaag om 14.10 aangekomen en alles is vol. Toch vindt de vriendelijke beheerder voor ons nog een plekje: in de feestzaal.
wat een geweldige plek. Ideaal voor doorrijden. Alle voorzieningen zijn aanwezig plus 6 gratis stroomplekken. Spar winkel erbij. Geweldig initiatief van de gemeente.
Wàt een geweldige cp is dit! Het in-en uitchecken gaat heel makkelijk en alle voorzieningen prima in orde. Op de site kan je tevens nakijken hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Hadden meerdere cp’s maar dit systeem.
Wij wonen in de buurt en waren nieuwsgierig. Ziet er prima uit met alle voorzieningen. Weids uitzicht. Hoop dat het in de toekomst goed gaat met de enorme grasvlakte. Veel succes aan de eigenaren.
Sitecode: 20142
Verschrikkelijk dure camping. Pluspunt is dat nèt buiten de camping een camperplaats is met voorzieningen (geen toiletten oid), maar wel water, stroom, afvoer etc. Voor € 17,00 hebben we hier prima gestaan. Restaurantje op de camping is uitstekend. Thermaalbad om de hoek waar senioren op maandag en donderdag voor half geld kunnen badderen. Aanrader!
Camping was in principe gesloten. Er was toevallig iemand aanwezig, die de eigenaren belde. Was kennelijk moeilijk, want na poosje konden we evt op een schuin stuk naast de toiletten staan. We zijn doorgereden.
Superfijne plek. wij staan hier alleen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Wifi code in gebouwtje. Via E-mail snel contact gekregen met eigenaar.
Op de site staat dat je in september niet meer hoeft te reserveren maar vandaag, 10 september, is alles vol.
heel fijne plek. Alle voorzieningen aanwezig. Stroom betalen aan de paal. Wij kwamen om 17.30 u aan en was nog redelijk veel plek. Twee uur later loopt het aardig vol.
Fijne plek. Alle voorzieningen aanwezig. Mogelijkheid om je e-bike te stallen in de voormalige stal en op te laden. speelgoed voor kinderen aanwezig. Erg leuk!
Voor de derde keer inmiddels hier een paar nachten verbleven. Was iedere keer heerlijk en zo ook deze keer. Prima voorzieningen en een geweldige plek. we hebben weer genoten!
Wat een heerlijke plek. mooi rustig; de kipjes scharrelen rond de camper en er zijn mooie fietsroutes.
Wederom zeer prettig en rustig gestaan op deze plek. Echtgenoot heeft ook idd last gehad van de haan.
Geweldige fijne CP. Ligt mooi, lekker rustig: niets op aan te merken.
Hier 3 nachten verbleven. Voor ons dè ideale CP. Werkelijk niets op aan te merken. Dank voor jullie gastvrijheid en attente broodvoorziening🌺
Fijne plek. Dank voor de gemeente die dit mogelijk heeft gemaakt.
Sitecode: 92019
supertoffe plek. Je betaalt voor wat je gebruikt. Eén hond zit bij de prijs in. Prima Wifi.
Geweldige plek. Mooie wandelpaden rond het slot en alle voorzieningen aanwezig èn werkend. Twee nachten gestaan, beide keren liep de CP vol.
Eerlijk gezegd vind ik 20 euro wel wat aan de hoge kant voor het gebodene. De stroomprijs komt hier nog bij. We hadden ook best veel last van de stank van de struisvogels. Grijs water kan niet geloosd worden en chemisch toilet kan in de bezoekerstoilet. Daar hebben wij van afgezien.
Perfecte plaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Als het niet zo’n slecht weer was geweest waren we nog blijven staan om te wandelen, want het is een zeer mooi gebied.
superfijne plek. Alles aanwezig en mooie grasmat. Veel te zien in de omgeving zoals de Tree Trail Top.
Wàt een geweldige plek is dit! Er is zelfs WiFi. Toren beklommen en dat kostte 25 kronen pp.
Geweldige plek. Mooi veldje en goede voorzieningen. WiFi alleen bij toilet gebouw. Ingang achter het kerkje dmv smal weggetje.
heerlijke plek. Fijn dat alle voorzieningen aanwezig zijn. Mooie plekken op gras. we hadden hier 2 rustige nachten.
Prima overnachtingsplek met voorzieningen. Je loopt 500 m verderop het stadje in. Je kan onmiddellijk als je de poort door bent aan de rechterkant de stadsmuur op. Erg leuk om te doen. En over de bereikbaarheid: Als je JYSK in de navigatie ingeeft kom je er ook!
Prima camperplek. Alles aanwezig, behalve prullenbak. Afval zelf meenemen. Lekker gegeten bij Zum Falke en idd om 17.00 gaan; het terras is gauw vol.
prima plek, niet druk en mooie omgeving. Restaurant permanent gesloten wegens gebrek aan opvolging.
Wat een fijne, rustige en mooie plek om te staan. Alle voorzieningen prima in orde. Je kan zien dat de plek met liefde is gemaakt.
Wat een geweldige plek. stroom paal betalen met alléén 1 euromunten.
wij waren hier op 10 april 2023. Een geweldige plaats met alle voorzieningen. Perfect geregeld. wij stonden hier alleen; helaas was het slecht weer. zeker een aanrader voor de volgende keer!
ACSI CampingCard wordt niet geaccepteerd.
Supervriendelijke ontvangst en een hele fijne plek. Is nog gloednieuw en lekker rustig. Met de fiets naar Epidaurus theater is goed te doen.
Sitecode: 22099
Na dágen zonder voorzieningen te hebben gestaan is het hier een verademing. Zeer gastvrij allemaal, alle voorzieningen gratis en prima WiFi. Ze verkopen zelfs tickets voor de bus naar Ikea en vandaar uit kan je de bus naar het centrum nemen. Je mag hier zolang verblijven als je wilt. Superservice! Bedankt🙏
Camperplek is gewoon het hele jaar open. De familie woont op het terrein. Hele hartelijke ontvangst en lekker eten in het restaurant. Kortom: een verademing in deze regio waar verder weinig andere mogelijkheden zijn in deze tijd van het jaar.
Camping was gesloten. Restaurant was open en de baas werd gebeld. we mochten gratis staan maar er waren verder geen voorzieningen. Op het veld staan was geen optie vanwege de nattigheid, maar wel op het pad. Men vond het allemaal heel vervelend. Ter compensatie kregen we nog een fles water met bubbels aangeboden. De nacht verder heel rustig doorgebracht.
Super camperplek (plekje 8). online reserveren en betalen werkt prima. WiFi wat minder.
Sitecode: 19673
Fijn en rustig plekje. Theetuin is heel gezellig en prettig om te verblijven.
In juli 2021 hier gestaan en het is een prachtig plekje. Zeer vriendelijke ontvangst en informatie gekregen over de omgeving.
Fijn gestaan hier. Stroom is mogelijk. Volgende keer hapje eten of ontbijten.
Hier heel fijn en rustig gestaan. Bezoek gebracht aan de Grutas da Moeda wat zéker de moeite waard was. Èn……de hond mocht overal mee naar binnen, zelfs met de guided tour!
Mooie parkeerplaats. Wel een beetje manoeuvreren tussen de takken. Op loopafstand van Dali museum en het Castel. Zelfs op zaterdagavond rustig geslapen.
Fijne plek met alle voorzieningen, en op de stroom na voor niets.
Uitstekende plaats dichtbij het centrum. ‘s Avonds wordt het rustig en hebben we goed geslapen. Betalen voor de 2 tijdsblokken per dag kan makkelijk met de app Aparcar via creditcard, 2x 4,75 per dag.
Echt een geweldige plek. We wilden graag eten, maar was vol. De serveerster bood aan om de bestelling naar de camper te brengen. Helemaal top! Klein minpuntje: er kon niet met kaart betaald worden, alleen contant dus. Gelukkig is er op loopafstand een bank.
mede door de enthousiaste reacties zijn we een kijkje gaan nemen. En inderdaad een geweldig plekje. Lieve mensen en alles voorhanden. Top!
Geweldige plek. Rustig met mooi uitzicht. Geen voorzieningen en betalen via de app.
Als zelfvoorzienend camperaars hebben wij verder niets nodig. Dit is een prachtig plekje. Wij stonden er alleen. Geen onveilig gevoel. Overdag wat badgasten, maar ‘s avonds verdwijnen die weer. mooi wandelen in de omgeving.
mooie, ruime plekjes. prijs: sek 230 incl stroom. Wasmachine is er niet (meer). Hoeft niet persé met creditcard te betalen.
mooie plek! Helaas ontbreekt vuilnisbak. Leuk dat je hier met je hond mag badderen
inderdaad een mooi plekje. Helaas stonden we hier met een miezerig regentje. Jammer!
Perfecte locatie. Rustig, schoon en mooi aangelegd.
Voormalige natuurcamping. de borden waren doorgehaald/afgeplakt. we hebben hier gepauzeerd voor koffie maar zouden hier evengoed kunnen overnachten.
Voor ons een top plek. Het was niet heel warm toen we er waren, dus geen badgasten. Als het zwemweer is, zal het ongetwijfeld drukker zijn. We staan hier met nog een andere camper. Behalve een prullenbak verder geen voorzieningen.
Geweldige camperplaats. Beetje onduidelijk waar je moet staan, maar hek is open en het is ruim opgezet. Heel rustig.