@Blokkie
2020
19 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
We komen hier regelmatig. Straks met oud/nieuw gaan we er weer naar toe. Want het is. VUURWERK VRIJ en dat is mooi voor de hond
Een leuke eenvoudige camperplek met toch de luxe van water, elektra, stort vuilwater en toilet. Geweldige wandel en fiets mogelijkheden. Ligt op het fietsknooppunt 95.
2018
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Omdat er sani is een 6 maar anders een 3. Jemig wat scheef zeg. Jammer dat je niet achterop kunt staan door de hoogte beperking. Daar is het redelijk vlak en qua verkeer veel rustiger. Dan was het een 8 geworden.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Als je van rust houdt, dan moet je hier zijn.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Prima plek met alles bij de hand m.u.v. stroom. Maar dat hoeft met solar geen probleem te zijn. Water en lozen gratis. In een dorpje op 3 km is een grote supermarkt.
Een locatie beoordeeld · bijna 8 jaar geleden
Over de plek geen klagen. Maar degene die de wijnproeverij deed was erg onsympathiek. Er waren ook andere Nederlanders die net als wij geen Frans spreken. Hem vriendelijk verzocht iets rustiger aan te doen, zodat iemand anders voor ons kon vertalen, maar dat weigerde hij gewoon keihard. En toen werd hij ook nog boos dat er door zijn praatje heen werd gekletst. Hij liet heel duidelijk blijken dat hij Nederlanders niet mocht.