@Blondie1977
we hadden het geluk hier 1 nachtje te staan op doortocht naar Slovenië. zalige agricamping met aangenaam zwembad, perfect sanitair en een winkeltje met hun eigen producten. aanrader om even tot rust te komen en te genieten van de puurheid. wel veel wind maar met temperaturen van rond de 30 graden beschouw je dit eerder als aangenaam
Sitecode: 41960
kleine camping voorzien van nodige sanitair (alles wel bij elkaar zoals toiletten, douches en afwasbakken) wifi zone, vlak aan lugano meer. vlakbij centrum van Agno( goed te voet te doen of per trein naar Lugano hoofdstad met tickets inclusief bij camping
iedereen deelt het mooie uitzicht, waar je ook staat. voorzien van modern en proper uitgerust sanitair (alles aanwezig. er is ook een kiosk winkeltje waar je vers brood kan kopen, een bar en restaurant. op dik halfuur te voet ben je in centrum van Titisee:
we hebben hier verbleven op terugreis. voor 12u aangekomen, vriendelijke ontvangst en ruime plek. vernieuwde sanitaire ruimte, alles tip top in orde. vlak aan centrum, leuk om eens te gaan shoppen, eten en drinken. die dat na 16u aankwamen aan camping moesten wel aanschuiven (file om binnen te geraken) vertrekken voor 10u. hebben 20€ cash betaald. (4 personen incl elektriciteit)
wij stonden hier van zondag tot woensdag, grote plaatsen voor grote mobilhomes +8 meter. sanitaire blok in orde, fijn zwembad en kort aan de Lac. bestellen van broodjes mogelijk en bar vlakbij. makkelijk centrum van Annecy te bereiken per fiets of openbaar en gratis bus. aanraden per fiets!