@Bloom
- 2016
- 2016
- Buscamper
Rustige CP, geen verkeer. Vanuit de CP kan men langs het water, te voet, naar de Citadelle. De moeite waard.
Men moet op voorhand reserveren op de website van de gemeente. In deze periode is de nacht met elektriciteit rond de 20 euro/nacht. Het personeel ter plaatste is erg vriendelijk en gedienstig.
Goede ligging, kort bij het centrum en het kasteel die de moeite is om te bezoeken. Prima sanitair. Het was zonnig droog weer en wij hadden schaduw.
Wat een rustige plek., we voelden ons veilig. Alles ter beschikking. Merci Outarville. Vriendelijke gedienstige mensen. ter info: de bakker is zondagnamiddag en maandag gesloten.
Mooie rustige camping. Goed onderhouden. Wij betalen per nacht is 28euro
Rustig, mooi gelegen. Hier komen we terug.

Een nette CP - we stonden met meer dan 15 campers. Juist naast een « veloroute » aan het kanaal. Rustig geslapen. 3 à 400m van het mooie centrum, die het bezoek waard is.
Hebben hier gratis overnacht mei 2022. Camperplaats met de nodige goed onderhouden accommodaties. (betalend). Heel rustig, mooie omgeving om te wandelen. Een aan te raden bakker “Flayol” op +/- 400 m.
We staan hier al twee dagen. Zeer aangenaam gemoedelijke sfeer. Heel behulpzame mensen. Sanitaire tiptop in orde.
Hebben hier een nachtje gestaan. S’nachts heel rustig. Netjes met de nodige faciliteiten. En inderdaad hier staan ook vrachtwagens. Willen onze dank betuigen aan deze gemeente voor de gratis verleende diensten. Nb : aan het rondpunt is een bakker.
Sitecode: 20093
Heel rustig, en inderdaad de politie controleert. veilig gevoel.

Alles piekfijn in orde, met de nodige infrastructuur infrastructuur.

Zoals reeds beschreven. Alles tip top in orde. We betaalden 15 euro elektriciteit inbegrepen. Douche, wc, wasbak, was machine, zwembad en prachtig zicht. Aanrader.
Niet netjes onderhouden. Alles ligt er slordig bij. We betaalden 11 euro met 6A elektriciteit inbegrepen. Wij komen niet terug.
Rustig, goed onderhouden, sanitair, brood bestellen, niet ver van dorp waar kleine mercado. Toffe plaats wij komen terug

Camping heeft alles zoals reeds beschreven. Ligt wel langs heel drukke baan. Wij betaalden 36,5€ voor 2 nachten/2 volwassen/camperbus van 6,36
Rustig en veilig gevoel. Wandeling naar de stuwdam. Er worden van hieruit boottochten van +/- 1 uur georganiseerd .
4 fijne, nette plaatsen naast een speelpleintje. Enkel gratis water. ´s nachts heel rustig tot 7u00. Kort bij dorp en zwembad.

Inderdaad het wordt kalm vanaf 23u00. Allé voorzieningen zijn inbegrepen, zelfs de douches. Super proper sanitair en heel vriendelijke uitbaters. Aan het kasteel, met mooie park, tal van activiteiten. Aanrader als tussenstop.
Netjes - goed gelegen

Sitecode: 20218
Prachtig, heel goed onderhouden camping. Verwarmd sanitair en verwarmd zwembad. Heel vriendelijke behulpzame mensen. Grote staanplaatsen. Het hele jaar open. Hier komen we terug!
Rustige plek en zeer netjes
Heel rustige plaats, ‘s nachts verlicht. Eigenlijk is het een gewone parking.
Rustig gelegen doortrekcamping, sanitair nog steeds primitief, doch met goedwerkende douches. Er staat een klein opbouw zwembad. Eigenaars zijn vriendelijk. OPMERKING : Wij verschoten toch van de PRIJS 23€ /nacht - buscamper-2pers-elect inbegrepen
Aangename rustige nette camping. Modern goed onderhouden sanitair, douchen met muntjes 30 kr. Broodjes zijn steeds vers. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Wij verbleven voor 20€ de nacht - buscamper-2pers-electriciteit inbegrepen.
Aangekomen op een dinsdag rond 18u00. Mooi en nette plaatsen met nodige faciliteren. S’nachts heel rustig. S’morgens doorgaand verkeer vanaf 7u00. Op 400m een bakker die open gaat vanaf 7u00.
Heel rustige en nette camping, verzorgt tot in de puntjes. De prijs ligt naar de hoge kant, zij maken geen deel uit van ACSI. Het is dus een keuze. Wij komen terug.
Goedgelegen camping-schaduwrijk-verwarmd zwembad-nette sanitair-broodjes service-bar-terras-lekker eten-heel vriendelijk onthaal-een aanrader
Aangename rustige plek - naast park en water
Is nog altijd even mooi en rustig.
Rustige slaapplaats. Met nette gratis service. Er staan was- en droogapparaten, zeer handig. Je kan ondertussen eventuele aankopen doen in de Intermarché. Of een ontbijt nemen in de galerij van de winkel.
Camperplaats is verwaarloosd, s'avonds muggen. Heel rustige plek om te overnachten.
Heel rustig en de lozing zijn ze aan het vernieuwen. Aangenaam dorp. Bakker en restaurant op loopafstand, op de hoofdbaan. Kerk, klooster en uitzicht zijn bezienswaardigheden.