@BlueLandy
Gemakkelijk te gebruiken, betaalde parkeerplaats bij de automaat onderweg, afgelegen dus erg rustig en privé, geen toiletvoorzieningen, het bord gaf aan dat je de camping naast de parkeerplaats kon bezoeken, maar geen gebruik kon maken van de douches of toiletten, hoewel we er wel in gingen en ze gebruikten, het park zag er goed uit voor de kinderen. Leuke pizzawagen bij de ingang
mooie camping, we hadden niet gereserveerd dus er waren niet veel plekken, de grond was oneffen maar er waren veel betere plekken als je vooraf reserveert, de faciliteiten waren schoon maar eenvoudig, op een schitterende locatie op 10 minuten lopen van Dinan, wat zeker een bezoek waard is
Sitecode: 52090
Geweldige camping, alles is zo schoon, zelfs een föhn in de damesdouche, grote privéplaatsen met veel ruimte, zeer goed onderhouden camping. Het personeel was erg vriendelijk en er is een restaurant op de camping, dicht bij de winkels. Zelfs de lucht ernaast zag er brandschoon uit. Als ik weer in de buurt ben, kom ik zeker terug.
mooie grote plaatsen, maar dit was de slechtste camping waar we verbleven van de 10 die we in Frankrijk hebben gebruikt. De faciliteiten zijn er, maar vies en er hangen spinnenwebben boven het toilet en de douchecabine. Deze zijn al heel lang niet schoongemaakt. Als ze gewoon zouden schoonmaken, zou het een prima camping zijn.
kleine, rustige camping, bij aankomst geboekt, zeer aardige dame bij de receptie, 2 schone toiletten en douches, afwasruimte, alles werd schoon gehouden, niets in de buurt, maar we hadden alles wat we nodig hadden, uitzicht over de velden. hebben glampingpods die er heel nieuw en mooi uitzagen
Grote camping in Amboise, de grond was erg droog maar grote plaatsen, de douches en wasruimtes waren goed, zouden iets schoner kunnen zijn, maar ik denk dat dat kwam door de droge grond. Beetje traag bij de receptie, maar vriendelijk en sprak goed Engels. 10/15 minuten lopen naar het prachtige stadje Amboise en veel bars en restaurants. Leuk stadje voor een paar nachten.
Sitecode: 20208
Fijne camping, het personeel sprak geweldig Engels en gaf ons aanwijzingen voor de trein naar Parijs. Het was 10 minuten lopen naar het station, een directe treinverbinding. De camping had alles wat we nodig hadden, schoon en netjes, een klein hutje met hamburgers, friet etc.
mooie camping direct aan het strand, zeer droge grond vanwege de ligging, schone faciliteiten. supermarkt, markt en een paar lokale bars, samen met een kermis in het dorp