@Blutti
- 2018
- Volkswagen
- Liner
2023
Als een camping 5 sterren heeft, verwacht ik een betere service. De toiletten waren tenminste schoon. Papier zou wenselijk zijn. Te duur voor deze plek. Meestal chalets. En het uitzicht op de begraafplaats is erg goddeloos.
zeer vriendelijk welkom. Echte duinplaats. Pizza om mee te nemen. Schoon sanitair. Directe toegang tot de duinen. Prijs momenteel VW bus 29 euro voor 2 personen stroom.
Als u van eenvoud houdt, bent u hier aan het juiste adres.Prachtig gelegen. Er zou iets met deze ruimte gedaan kunnen worden. Maar niet met dit personeel. Sanitair……als het nodig is, werkt het.
Prima staplaats in een mooie omgeving. Alles is mogelijk met de fiets. Winkelen in de buurt. Geen luxe plek, maar schoon en vriendelijk.
mooie plek een beetje uit de weg. Niet noodzakelijkerwijs geschikt voor zeer grote Womos (smalle toegang). we hebben een VW bus en geen problemen gehad.In 15 minuten fietsen in het centrum. In het bijbehorende restaurant kun je ook heel goed eten. Zeer mooie ontvangst door de baas van de plaats. Bun Seryice spreekt voor zich.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Toevallig aangekomen tijdens het lentefeest. Ontvangst was vriendelijk en bekwaam. Op zo'n plek moet je niet hetzelfde gevoel verwachten als op een 5 sterren plek. Er is op ons gestemd. Perfect voor fietstochten naar de stad of naar de dierentuin.
2021
Mooie eenvoudige plek. Je hebt echter alles wat je nodig hebt. Alles schoon en op tijd. Meer heb je als camper niet nodig. Hele aardige mensen bij de inschrijving.
De vijfde ster ontbreekt omdat 30 euro een beetje duur is, verder was alles geweldig en zeer vriendelijk personeel.
Kleine schone plaats met mooie parkeerplaatsen. Toiletten en douches perfect. Warm water bij de prijs inbegrepen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Je moet wifi goed kopen, het werkt een beetje wankel. Broodjesservice en restaurant aanwezig Prijs / prestatie is absoluut in orde. Kaartbetaling is helaas alleen mogelijk met Duitse EC-kaarten, dit moet worden heroverwogen.