@BnNnL
- 2010
Juli 2026
5 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Mooie CP met V&E. Stroom aanwezig. Zwembad aan achterzijde. Stadje is helaas uitgestorven. Mooi beekje en wandelingetje. Er schuin, met normale kielen red je het niet. Rustig en schoon. Gewoon goed.
Mooie CP op een mix van steen en gras. Stroom per plaats. V&E voor de CP. Nagenoeg vlak. 12 plaatsen. Leuk zwembad (maar klein) voor de deur, Kleine gerechten maar heerlijk in de gastro verkrijgbaar Mooi stadje met een heerlijk restaurant (Michelin ster) Winkels om ca. 10 min loopafstand. Nadeel. Bezoekers voor ons hadden enkel oog voor zichzelf, overal peuken en afval. Jammer. (Van het volk, niet de plaats)
3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

prachtige CP, aan de bosrand en ooievaars in het voorliggende veld. zeer netjes ontvangen bij de receptie. incl. stroom en water. helaas geen voorzieningen om te lozen! prachtige wandelingen mogelijk. ook naar het Felsenmeer (geen water maar rotspartijen om overheen te klimmen). Ondergrond loopt te veel af om met blokken helemaal op te vangen.
Mooie brede plaatsen met beklinkerde bestrating. Prachtige omgeving en een echt historisch stadje. Sfeervol en gezellig. Mooi wandelen in de buurt. Drukte op doorgaande weg valt heel erg mee. Na 22:00 weinig verkeer, en het verkeer dat langskomt is razendsnel weer langs…. Reeds geplaatste foto’s geven een juist beeld. Netjes!
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

4 camperplaatsen met stroom, overkant straat nog 5 gereserveerde vakken, maar overdag vaak bezet door auto’s. water, stroom & lozen aanwezig. Heel mooi zwembad. Nadeel door de week groepen kinderen die om 7:00 ‘a morgens komen zwemmen.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

twee of één ster??? Parkeren op een glooiend grasveld, waar je maar wilt, Wild-West. Geen voorziening, afvalcontainers over vol en rondom rotzooi. Money Machine. €34,- voor twee personen. Voordeel, mooi gebied.