@Bo-Sunlight

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We waren hier op doorreis. We hebben er heerlijk Italiaans gegeten en de eigenaren waren erg vriendelijk. Je kunt hier ook met je camper overnachten.

zeer mooie plek midden in de natuur! Wij zijn er twee dagen geweest en hebben er erg van genoten. de operators zijn erg aardig. en de drijvende sauna is gewoon een droom. Hier kunt u even tot rust komen en genieten van de rust. Let op: grijs water kan niet worden afgevoerd! ook geen legen van toiletten! dit had vooraf moeten gebeuren. Wij willen graag nog een keer komen

We brachten een nacht door op een mooie, afgelegen plek. Wij hebben erg genoten van de rust en de natuur. De eigenaar was ook erg aardig. En verder laat de plek niets te wensen over. Alles wat je nodig hebt. Goed onderhouden.

We waren vandaag in een elandenpark in de buurt en kwamen toevallig op de plek terecht. Een prachtige kleine en zeer goed geveegde plaats. De sanitaire voorzieningen zijn top. We wilden eigenlijk maar één nacht blijven, maar zullen nog 1 of 2 nachten blijven. Van de weg hebben we nauwelijks last en het is ook niet bijzonder druk. Het uitzicht op het meer is prachtig. De plaats is van onze kant absoluut een aanrader.

De camping heet nu First Camp! Vandaag hebben wij een camper geboekt voor één nacht. We zijn blij met de plek. Het personeel is erg aardig. Ook kregen we een heerlijk plekje aan het water (direct naast de sauna). De sanitaire analogen zijn goed. Het eten in de bistro is ok (het is geen restaurant). Wij zijn dus helemaal tevreden. Graag weer!

Mooie parkeerplaats met zeer behulpzame operators. Diverse restaurants in de directe omgeving. Goede douches en toiletten.