@Bo0
Wat een prachtige camping! Een echt idyllisch pareltje. We werden hartelijk ontvangen en verwelkomd met een heerlijke, gekoelde witte wijn. Je kunt parkeren waar en hoe je wilt. We parkeerden dus vlak bij de mooie grote vijver en nestelden ons onder de appelboom. De douche en het toilet waren schoon en prima. 's Avonds hebben we heerlijk gegeten in het restaurant. Verrukkelijk! De aardige eigenaren schoven zelfs aan voor het diner. Fantastisch!
Sitecode: 19913
Ideaal om Rome te bezoeken. Parkeerplaats is op een garage terrein. Toegang via de drukke ViaAppia. Centraal gelegen. Exploitant was vriendelijk. 25€ per nacht alleen contant. Rustig en veilig 's nachts. Verwijdering mogelijk. Geen drinkwater beschikbaar. Tot nu toe is alles in orde als het niet zo stonk. Er hangen rattenvallen in de struiken. We reden na twee nachten verder en ik was erg blij met de frisse zeelucht.
Perfecte plek voor een nacht op doorreis. Vriendelijk welkom. Zeer mooie omgeving direct aan de stroom met een geweldig uitzicht op de bergen. Alle plaatsen hebben elektriciteit. Aan- en afvoer aanwezig. Restaurant op loopafstand.
Grote schone grind parkeerplaats. Het sanitair is klein en erg basic, maar schoon. Elektriciteit 3 ampère en wateraansluiting op elke plaats. Exploitant heel erg vriendelijk en behulpzaam. Elke gast krijgt een gratis fles wijn. Strand ongeveer 5 minuten lopen en niet bijzonder leuk. Veel afval!!! Perfect om de prachtige stad Ostuni op 8 km afstand te bezoeken. Het openbaar vervoer rijdt regelmatig.
Jammer dat de beheerders van deze zeer mooie parkeerplaats allemaal erg onvriendelijk zijn. Waarom??? De locatie is perfect om Matera te bezoeken. 2,5 km afstand. Twee keer per dag gaat er een shuttlebus naar Matera. De baan is terrasvormig en je hebt een prachtig uitzicht over het weidse heuvellandschap. Sanitaire voorzieningen zijn schoon. De douches zijn op slot, je moet de sleutel in het restaurant halen. berekening?