@Bo509
- 2023
Heerlijke kleinschalige naturistencamping. Hartelijke eigenaar. Spreekt ook Engels zonodig. Er is geen vaste indeling van plaatsen. Lekker zwembad en broodjesservice.
Een heerlijke camping om lekker even tot rust te komen. Grote plaatsen. Heerlijk zwembad met ligbedden. Naast de camping een doorwaadbaar riviertje met een watermolen. Op loopafstand in het dorp een bakker, slager en kleine supermarkt. Wij komen nog eens terug!
Sitecode: 71986
Hier op doorreis overnacht. Alles aanwezig. Broodjesservice en een eigen restaurantje.
Heerlijke camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig. In de omgeving veel mogelijkheden om te fietsen etc. Vandaag als verrassing kregen alle gasten verse eitjes van de kip voor het paasontbijt morgenochtend. Aanrader.
Zeer nette camperplaats. Vlakbij centrum Oirschot. Schone toiletten en douches. Op zaterdag om 09.00 uur op de camperplaats broodjesservice van locale warme bakker. Wij komen zeker nog eens terug!
Wat een heerlijke camperplaats is dit. We zijn hier via een tip terecht gekomen. Een enthousiast en hartelijk ontvangst. Een goed verzorgd terrein met ruime verharde plekken en rondom gras. Mooi en goed sanitair etc. Zelfs een bak met verse kruiden om te gebruiken. in de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- en/of wandeltochten. Ga zo door! We komen snel weer eens terug. Bo en Francis
Prima camping met schitterende plekken voor campers aan de zeekant. Vriendelijk ontvangst na reservering. We hebben twee keer van een schitterende ondergaande zon genoten. Keurig sanitair. Broodjesservice. Prima uitgangspunt om Trouville en / of Deauville per fiets te verkennen. Komen zeker nog eens terug!
Prima camping voor een doorreis adres. Plekken met veel privacy. In eerdere review lazen wij dat alleen contant mogelijk was maar wij konden ook pinnen. Sanitair is basic. Volgens receptie geen broodjesservice.
Leuke camping. Zwembad, winkeltje, broodjesservice. Was bij ons slecht weer. Onze plek was behoorlijk modderig. Geen gras meer. Waarschijnlijk door voortent van onze voorganger. Heerlijk om te wandelen, te fietsen en om oesters te eten.
Een heel grote camping maar alles aanwezig. Supermarkt, bakker, restaurant etc. Wij stonden met onze camper vlakbij het strand. Was prima.
Een camping die voor iedereen wel iets te bieden heeft. Nu begin juni al behoorlijk vol. Het restaurant is een absolute aanrader! Heerlijk gegeten daar.
Zondag 2 juni zijn wij na een regenachtige en mistige rit op de camping aangekomen. Het was zoeken naar een geschikte plek voor onze camper. Alles was te nat. Uiteindelijk toch met hulp gelukt. Nu eindelijk mooi weer, 4 juni, en dat geeft gelukkkig een heel ander beeld van de camping. Het terrasmeubilair bij het restaurant is vandaag vervangen. Er is momenteel ook een Acsi inspecteur op de camping aanwezig. Nog een paar dagen genieten hier.
Rustige kleinschalige naturistencamping. Hartelijk ontvangen door Frank. Alle basis zaken zijn aanwezig. Zelfs een strandje aan de Seine. Dat was nu door de vele regenval en hoog water verdwenen. Wij hebben hier drie nachten gestaan. Helaas heel slecht weer.
Vriendelijk ontvangst. Prima plek om de omgeving van Reims te ontdekken. De plekken zonder stroom staan goed rondom in het groen. Broodjesservice voor de ochtend. Momenteel wordt het toiletgebouw gerenoveerd. Dus geen douche en toilet. Zou begin juni gereed moeten zijn. Dan zeker een aanrader voor een tussenstop of meerdere dagen. Grote supermarkt vlakbij.
Weekend van 22 maart een paar nachten gestaan. Hartelijk ontvangst! Leuke omgeving. Komen zeker nog eens terug.
Leuke camping. 30 maart een nacht met de camper gestaan. Zeer vriendelijk ontvangen. Voorzieningen zijn compleet en schoon.