@BoMo
- 1995
Geweldige parkeerplaats in Ostrhauderfehn,,, Nieuw sanitairgebouw, toilet 🚽 en douche 🚿 geweldig en inclusief. Wasmachine/droger tegen betaling is ook geweldig. Ook de aan- en afvoer is nieuw. (Cassette leegmaken via een machine voor € 2) De cassette komt voor ongeveer ¼ vol met water/chemievrije additieven naar buiten. Bovendien is het niet zo schoon als bij conventionele cassette-leegsystemen.
Zeer mooie parkeerplaats in de natuur. De parkeerplaats bevindt zich op een (waarschijnlijk voormalig veld) Op een heuvel, niet precies,,!!! Er zijn 18 stroomaansluitingen (tot 2400 watt p.d.) Prijs van de staanplaats per nacht € 12 / Bij gebruik: Elektriciteit € 1 / 8 uur € 2 per dag Sanitairgebruik Omheind is een grote weide voor stacaravans zonder elektriciteit.

De plaats is niet slecht. De verwijdering is geweldig. Ook zeer geschikt voor grote campers. De straat is overdag luidruchtig, de treinen zijn draaglijk. 'S Nachts hoor je niet veel van ze. Het is een ontmoetingsplaats voor jongeren die van luide muziek houden en heel hard schreeuwen. Hun mannelijkheid moeten bewijzen met piepende banden. Als je rustig wilt slapen, moet je een andere plek zoeken.
Eind september hier geweest. Wij betaalden 24 zł per persoon voor twee nachten zonder elektriciteit en 11o zł = 158 zł per persoon voor een camper. (€ 34,24)
5 sterren voor het gebied. Maar 3 sterren voor de plaats. De plek is zo oneffen dat je de camper niet recht kunt zetten. Voor grote campers is dat lastig. De plaats ligt direct aan de hoofdstraat, waardoor het erg luidruchtig is. Er tegenover ligt een parkeerplaats waar jongeren elkaar ontmoeten en met piepende banden hun rondjes rijden. Er is ook luide muziek. Dit ging bijna de hele nacht door. Een beetje te duur voor 85 zloty.