@Bob-A10
- 1977
Echte heerlijke stads CP!! Lees vooral info over de entree (lastig te vinden), die leidt naar de slagboom, hol naar het havenkantoor, daarnaast rechts bevindt zich de betaalautomaat waar je een openingsbiljet koopt (en eventueel stroom). Hol terug en vindt het juiste gleufje en je bent binnen. Voor ons weer een favoriete CP.
Prima camping echt midden in het centrum. Goed sanitair, grote plekken. Zeer vriendelijke vrolijke receptioniste. Het stadje is nu in het voorseizoen wel een erg dooie bende. LET met grote campers wel GOED OP hoe je je de camping bereikt, Google stuurde ons door wel heel kleine straatjes.
Heerlijk gestaan direct aan zee. Vriendelijke ontvangst, redelijk sanitair. Let op hoe je er komt, volg het bord op de N-340. Google maps geeft een doodlopende route.
De camping is helaas overgegaan in de keten Taiga en dat is geen verbetering. Alle aandacht is voor vele huisjes. Zeer onvriendelijke medewerkers, 80 camperplaatsen met 1 sanitair blokje. Zoek een andere plek!
Prima camping op uitstekende locatie, bij stadje en strand. zeer vriendelijke beheerder én medewerkers. Kavels zijn niet er ruim maar liggen vrijwel allemaal in de schaduw van de prachtige bomen. Een plek om terug te komen
Perfecte CP om de schitterende stad te bezoeken, waarop iedere plek een fenomenaal uitzicht biedt. Zeer vriendelijke ontvangst, met alle gewenste informatie. Er wordt gewerkt aan de bouw van een nieuwe receptie, daarna aan sanitair. Dat is inderdaad nog niet compleet , maar voor ons geen reden om niet graag terug te komen !
Prachtige ruime plekken op een fraai aangelegd Provençaals terrein met bomen en bloeiende struiken. Maar dan heb je het ook wel gehad qua positiviteit.
Echt enorm genoten hier. Wij kijken heel graag naar scheepvaart en dat is hier echt top. Maar we genoten zo mogelijk nog meer van het welkom en de verhalen van “Wies” over de historie van deze bijzondere plek.
Heerlijke CP langs de Waal. Spectaculaire kade plaatsen en een rustig alternatief achter de dijk.
Heerlijke plek! wij stonden op een van de 3 camperplekken direct aan de Lek bij de ingang van de jachthaven. de hele dag vrachtvaart én kleine bootjes kijken. voor ons is dat echt genieten. Maar er is ook een groot veld voor caravans, tenten en campers met directe toegang naar een groot strand. Heel fijn voor kinderen en dichter bij het sanitair. De plek direct aan de Lek komt in onze favorietenlijst!
Een van onze favoriete plekken waar we elk jaar wel weer een keertje langs komen.
Ligging aan de Seine met groot scheepvaartverkeer in idyllisch Normandisch dorpje met fraaie kerk, alles zó te belopen. Jammer dat je moet wachten tot 16 uur voordat je erop mag. Sanitair is bagger, maar wel heet water (bij vlagen). Ik zou met de camper lekker ernaast gaan staan voor €6 minder.
fantastisch! alles dik in orde. nu in het voorseizoen is de receptie beperkt open, maar je mag je plekje uitzoeken na melden via de videocamera. prachtige grote plekken en hele vriendelijke eigenaren. wij komen zeker terug.
Helemaal eens met de positieve beschrijvingen. Echter: de WiFi is knudde. Verder: een heel ‘agrarisch-biologische’ omgeving. Voor vogelaars een eldorado: de kraagtrapgans!
Heerlijke camping vlakbij het strand en het stadje. Veel minder toeristisch dan het op 10km afstand gelegen Albufeira. De camping is heel groot, geen afgebakende plekken, en je kan kiezen waar je gaat staan. Heel vriendelijke medewerkers en uitstekend schoon, maar gedateerd sanitair, en de wifi is ook (meestal) in orde.
Bijna perfecte camping wat ons betreft. locatie uitstekend, heel vriendelijke medewerkers en moderne perfecte voorzieningen. Er is overal wifi, maar als er veel mensen gelijkertijd gebruik van maken hapert het af en toe. Dus bijna 5 sterren.
Heerlijke plek van een bijzonder sympathiek Frans/Engels echtpaar. Gelegen in een grote met een hek omgeven paradijselijk oase van ruime plekken, te midden van olijfboomgaarden. Iets om terug te komen en tot die tijd naar te verlangen.
Heerlijke maar knettergekke plek. Beheerder maakt op voormalig vachtwagenbedrijf een nieuwe start. Twijfelgeval tussen camping, CP of caravanhandel. Nu is er plek voor 11 campers met alle, maar simpele voorzieningen. Geen wifi. Wel zeer gastvrij en erg leuk.
Wat vreemde cp in een prachtig park naast een heel leuk stadje. De cp is omgeven door een manshoog hek waarvan je de sleutel krijgt na inschrijven bij het ‘bureel’ bij de ambtenarij. Hoe dat gaat buiten kantooruren is onduidelijk. Geen toilet of douche, mogelijk wel bij het zwembad, maar dat is gesloten na 15 september. Buiten het hek zagen wij ‘s avonds ook drie campers staan.
Zo heerlijk gegeten! Echt heel bijzonder een top keuken maar dan zonder kapsones. One of a kind! Voorgerecht al een complete maaltijd maar ook wat daarna kwam konden we niet vanaf blijven. Camper plek klein en achter een zwaar hek, je voelt je zeer veilig. Ook niks mis mee maar mooi simpel. Wij komen graag terug, met name voor het heerlijke eten.
Prima camping. Nu in het hoogseizoen word je geplaceerd, en daarvoor moet je(lang)op je beurt wachten. Verder alles dik in orde. Leuk typisch Duits restaurantje vlak bij. Uitstekende veilige fietspaden naar de stad op 15 minuten.
Prima stadsplek, niks mis mee. Wij betaalden 12,70 stroom en water probleemloos.
Wat een top-camperplaats ! Echt alles is dik in orde, voorzieningen, rust, zon & schaduw. Als bonus ook nog de camper-weeg-plek en de opgave van de actuele bezetting, beide reuze handig. Voor ons heel hoog in de top 10 Nederland.
Wat een heerlijke cp met een heel eigen formule. Wij hebben genoten van alles, rust, natuur, op de fiets naar Elburg. En dan ook nog een voortreffelijk “camperdiner”, verzorgd door het lokale prima restaurant Amuse, in samenwerking met de cp-eigenaars. Echt top.
Voor ons ook een topcamping! Helemaal eens met de recente commentaren. Onze enige aanvulling: we gingen vaak overdag met de camper op het strand staan direct aan zee, en vlakbij. Of we maakten trips het binnenland in, op de fiets of ook met de camper. We komen graag terug!
Absoluut prachtig gelegen, maar echt slecht te bereiken en meer dan 7.50m lijkt ons echt onverstandig om mee aan te rijden. De route is lastig te vinden en je moet zelfs dan daarna tenminste 2 keer draaien en heen en weer steken om een haarspeldbocht te nemen. Maar inderdaad, dan heb je ook wat. Wij betaalden 30€ voor éen nacht. volgende keer toch maar op de cp die in de buurt is, dicht bij heerlijke horeca.
Heerlijke no nonsense plek. Inderdaad geen luxe en 3 uitbundig kraaiende hanen, maar verder precies goed wat ons betreft.
Heerlijke camping voor na-en voor seizoen. Leuke ontvangst, verharde plekken voor campers en uitstekend sanitair. Vlak bij een interessante stad en prachtige natuur rond de camping zelf.
Prachtige camping, vlak bij interessante stad en prachtige natuur. Echter….niet goed bruikbaar door afwezig personeel tot 18.30uur en daarmee onbruikbaar invalide sanitair ( geen sleutel verkrijgbaar). Kwalijke zaak anno 2022.
Heerlijke camping! gewoon alles goed. Je kan kiezen tussen een plek met heggen of op een van de grote velden met uitzicht op de Loire. Wij stonden alleen op een groot veld medio september. Beheerders prima, wifi goed, omgeving top. Lekker restaurant op loopafstand, kortom: wij komen terug.
Helemaal eens met alle reviews hieronder. Ook die van Frenkie Vrolijk over de buurcamping is heel nuttig. Wij komen hier graag een keer terug ondanks de forse prijs (25€ op 7 september), misschien door de Corona?
Zeer behulpzame havenmeester die ons parkeerde op een grasveldje tussen stacaravans omdat de cp vol was. Alle cp’s in de omgeving waren vol, dus we waren blij dat we er konden overnachten. We komen terug als het niet zo hectisch is, want de plek ik schitterend
Prima lokatie vlak bij Deventer, te bereiken met het pondje. Verder kan je heerlijk wandelen en zwemmen in de rivier.
Prima camping waar we graag terugkomen voor een paar dagen. Er is nu ook een eenvoudig restaurant met een beperkte maar goede kaart.
Hele leuke kleine camping in the middle of nowhere, een bomenlaan met links en rechts schaduwrijke plekken. Klein sanitair huisje met alles wat nodig is, prima wifi kost niks voor 1 dag en 2€ voor een week maar je moet wel zelf uitzoeken hoe het werkt. Voor ons echt een geweldige vondst. Hier staan de grootouders Fransen en een enkele wereldvreemde Engelsman....Top
Kasteelcamping op een terrein van enorme afmeting met circa 300 plaatsen, wel een hele overgang van onze boeren cp’s voorheen. Fantastische wandelomgeving en nu, buiten seizoen, erg rustig. Wij betaalden 22£. Veel foto’s en info op de site van de camping.
Leuke cp bij een boerenhoeve. Hele vriendelijke familie die ons een verhard plekje toewees ondanks dat we niet gereserveerd hadden, hetgeen in deze omgeving gebruikelijk is. Zeer primitief sanitair. Maar de prijs is ook laag 14 £. Heerlijk rustig , dorp op loopafstand en verder veel wandelen tussen de schapen.
Boerenhoeve met “camping”. Hele vriendelijke ontvangst on
Prima rustige camping voor wandelaars en zeer hond-vriendelijk. Goed sanitair. Wel weer flink aan de prijs met 38£. Echt vanuit het zuiden aanrijden vanwege de bocht, ook met een campervan niet te nemen! Let wel op dat je de afslag niet mist want keren kost vele kilometers....
Prima camping, heel erg netjes, eigenlijk iets te gelikt naar onze smaak. Voortreffelijk sanitair, glimmend schoon met echte badkamers met alles erop en er aan van 3 x 5 m! Goede busverbinding naar York direct bij de uitgang van het terrein. Geen vertier op de camping of in de directe omgeving.
Prima CP als uitvalsbasis voor prachtige (fiets) tochten door de Biesbosch, via een pontje vlak bij de CP. Naast de campers op iedere plek een ruim stuk gras om lekker op te zitten, naar de bootjes te kijken en te eten. Horeca erg matig, maar er is een Jumbo supermarkt in het dorp.
Prima camping, nu nog erg rustig. Maar alle faciliteiten zijn in bedrijf. Deze gaat op ons favorietenlijstje.
Prima plek voor beperkt aantal campers. Zal vaak vol zijn denk ik.
We stonden er met een camper van 7,5m, mag niet, maar geen probleem. Prima sanitair, wel veel herrie 's morgens vroeg van de bevoorrading van de papierfabriek aan de kade. Weener is erg in verval, veel leeg en langdurig te koop.
Wat een paradijs! Rust, natuur en hartelijke mensen. Eerste klas sanitair. Wij komen hier beslist vaker.
Leuke plek bij het Scandinavisch dorp. Max. 3 campers omdat er ook geparkeerd wordt door huurders van de blokhutjes. Niet op het gras gaan staan. Heerlijke anarchistische situatie zonder vakken of regels. Verpest het niet vrienden!
Prachtige locatie aan de Moezel met forse plaatsen die worden toegewezen bij entree (langdurige inschrijfprocedure). Probeer daar wel een plek te krijgen ver van het toiletgebouw, want dat wordt 's morgens rond half 5 met veel lawaai schoongemaakt. Metz vonden wij een leuke interessante stad om zeker voor terug te komen vooral als de camping klantgericht personeel zou kunnen selecteren. Of hotel.
Helemaal goed! Ruim en rustig met prachtig uitzicht.
Slechte prijs kwaliteit verhouding. Voor 27€ verwacht ik veel meer. Langs drukke weg gelegen, onplezierig welkom. Overigens fraaie camping aan de Main. Plek aan het water, douches en internet weer duurder. Geen kortingskaarten geaccepteerd.
Helemaal top!
Heerlijk rustige camping. Goede faciliteiten en uitstekend internet. Beheerder met veel humor en geheel eigen wat morsige uitstraling geeft nuttige tips. Wij voelen ons heel welkom, maar hij moet je wel liggen.
Prima cp. Zeer geschikt voor uitstapjes te voet en per fiets. Dorp vlakbij met alle faciliteiten. Rustig en veilig 's nachts.
Hoog boven de stad gelegen camperplaats, waar we graag nog eens zullen terugkomen voor het fabelachtige uitzicht en de prima wandelmogelijkheden met de hond, die inderdaad niet mee kan de stad in.
Uitstekende camping voor in het voor en naseizoen. Prachtige locatie en alle faciliteiten.
6 ruime plaatsen, prima voor één nachtje.
Fantastische locatie direct bij het meer. Je moet wel selfsupporting zijn behalve dat er een prima restaurant is.
Heerlijke locatie, rustig met grandioos uitzicht naar alle kanten. Prima faciliteiten en sanitair. Dit gaat bij de favorieten!
Dit is geen camperplaats, maar een camping, vooral vol met grote stacaravans. Niks mis mee, maar noem het geen camperlocatie! Wij gingen daarom weg.[OPMERKING MODERATOR: Naast de camping ligt de camperlocatie met een aparte entree. Daar staan alleen maar campers!]
Cp op fantastische locatie. Vriendelijke ontvangst van de havenmeester, die een enorm hek voor je opent. Wel eerst opbellen of er plaats is. Dagje extra de volgende keer om de scheep- en pleziervaart te bekijken.
Sitecode: 20864
Heerlijke camping met mooie ruime plekken. Zeer vriendelijke ontvangst met alle benodigde informatie. Alle voorzieningen tip top in orde. Alleen fietsen beetje griezelig door drukke smalle weg bij vertrek uit de camping.
Heerlijke plek, fantastisch uitzicht, leuk stadje op loopafstand. Echt om terug te komen.
Prima plek op fantastische lokatie in het park van het kasteel. Goed restaurant vlak bij en heleboel meer op loopafstand. Leuke stad.
Prima cp aan een grote jachthaven. Gezellig en goede faciliteiten. Wel aan de prijs met 8€ omdat je voor water en stroom ook weer betaalt.
We mochten er niet op, vanwege de lengte (7.50m). Wat ze als max. hanteren wisten ze niet te melden.
Cp op groot parkeerterrein, toch een rustige nacht gehad. De plekken zijn in de lengterichting niet vlak, mogelijk gaan daarom veel campers buiten de aangegeven vakken staan.
Heerlijke locatie om van rust te genieten en om te fietsen. We voelden ons heerlijk vrij!