@Bob-Ravelli
- 2019
Eenvoudige plek, aardige man, wel cash only. Rustig, mooi zicht op Exeter. Licht hellend maar dwars erop staan is prima slapen
Heel vriendelijke mensen. Ruime plekken op gras, harde ondergrond aan voorzijde boerderij. Achterzijde is zachter, in geval van veel regen werden we gewaarschuwd daarvoor door de eigenaar. Op sommige dagen kun je er ook lekker eten (weekenden) dan wordt er de hele ochtend bbq gestookt met rook. Als je dan aan de verkeerde kant van de wind staat... Het is een pension voor oude paarden. Toen wij er waren (begin mei) hadden we een heerlijke tijd.
Mooie camping, beetje weinig schaduwplekken. Zeer schoon en nu (begin oktober) stil. Fraai zicht op Pyreneeën.
15 juni kwamen hier aan. We werden hartelijk rondgeleid om een mooie plaats uit te kiezen. Wat een paradijselijke plek is dit! De oma die van origine Hollandse is kwam 'smiddags meteen langs we hebben gezellig een wijntje gedronken en gekletst. Daarna gewandeld langs het meer waar restaurantjes zijn. De volgende morgen heeft de oma het gebouw naast de camping laten zien met luxe kamers. Op de camping gezwommen en eenvoudig maar lekker gegeten!
Schoon, vriendelijk. Nu 45 euro! geen uitzicht. Perfect om een nacht te verblijven.
Alles is in orde. Heel, schoon, vriendelijke mensen. Het is niet direct aan het meer. Plekken zijn echt behoorlijk klein. Wifi niet op de verste plekken. Super voor mensen met een hond. Perfecte doorreis plaats.
Prachtige plek, super alles.
Heel ruim, heel rustig.
Prachtige plek. Omgeving fantastisch, inderdaad restaurant gesloten, aardige man die dat kwam vertellen. Alleen een toilet. Voor de rest rust reinheid en retemooi.
Mooie ruime plaatsen, rustig, schone toiletten, perfect voor doorreis. Boodschappen lokaal of in Briare (9 km).
Gratis, dat wel, maar: geen schaduw, geen privé, aan de weg, aan het klaterende water, saai. Wij zijn weggegaan en zullen er nooit weer staan
Sitecode: 20243
Terrein ok, lawaai van verkeer, gratis toiletten vies. Ontvangst vriendelijk.
Rustig (corona?) biscuitjes in het dorp, beste van de wereld!
Prachtige plek. Stonden alleen! Wc met wastafel, prima. Douchen met de tuinslang! Mooie achtertuin. Wel 5 euro! Echt niet te duur maar de info in deze app is niet correct. Gratis voor Franse camperclub, dat wel! Aardige mensen,
Zeer vriendelijke mensen! Heerlijk rustige plek, bovendien bijzonder mooi. Ook een erg lekkere appelcider....