@Bobby3
- 2015
- Knaus Van TI 650 MEG
- 2009
- Integraal
waren hier 15 Mei stonden alleen . Door de overstroming en hevige regenval moesten we 3dagen blijven omdat de weg afgesloten was. was wel toilet en douche maar zat geen water op verlichting deed het niet. moesten wel €25 per nacht betalen.De zoon die Engels kon was de helft van de tijd er niet .
wij staan nu 5dagen op deze camping mooie camping met aardige hardwerkende eigenaars prachtig omgeving en net sanitair.
wilden hier op 13-4 2022 overnachten maar de camping gaat pas de 22ste open. dit is de 2de fout van campercontact ook Kockelscheuer was nog gesloten. Hopen dat jullie de datums eens controleren.
op dit moment moet men er niet gaan staan. Ze zijn met de kade muur bezig . De hele nacht aggregaten te brullen en veelste duur
Camperplaats was vol op 8 oktober 2015. (Gelukkig maar was erg krap). Mochten voor de zelfde prijs €12 op de camping staan. Prachtige toiletten.
Nieuwe camperplaats tegenover de camping waren hier op 8 Oktober 2015. Alles was gesloten maar kregen de sleutel voor het sanitair. Wel aan de prijs €20. Aan een drukke weg gelegen.
Mooie camperplek. Waren hier 28 augustus 2015. Zeer rustig stonden maar 2 campers. Zwembad gesloten vanwege het slechte weer. Konden pas de volgende morgen betalen (€7), vriendelijke cassiére. Mooi zwembad.
Wel een nette camperplaats, maar weinig toiletten. Mooie omgeving.
Prachtige camperplek. Mooi uitzicht op zee. Waren hier in Mei 2015. Schoon sanitair. Dicht bij de prachtige Basilica di Loreto. Moet je gezien hebben
Mooie camperplaats. Hebben hier 3 dagen gestaan in april 2015. Over de brug is een mooie wandelroute.