@Bobbycamper
- 2020
We verbleven hier twee nachten. Het is een rustige plek met twee hottubs. Alle plaatsen hebben geen elektriciteit. De eigenaar is superaardig. Alle toiletten zijn schoon en netjes!
We verbleven hier één nacht. Leuke restaurants in de stad. Winkels op loopafstand. De eigenaren waren erg vriendelijk en relaxed. We raden aan om rond 15.00/16.00 uur aan te komen. Daarna is de kamer snel vol.
geweldige parkeerplaats... alles was super georganiseerd!
De plaats ligt iets buiten het centrum, maar is gemakkelijk bereikbaar met de trein of bus. Alles schoon en netjes. De stands zijn goed verpakt in een landelijke sfeer. Ik kan het alleen maar aanbevelen.
we hebben hier twee nachten geboekt. We hebben het met één dag verlengd... geen probleem! Alle medewerkers zijn super aardig. Schone faciliteiten en geweldige locatie aan het strand….
wij verbleven hier twee nachten. Zeer dicht bij Southampton. Goede verbinding met de bus. Een zeer nette en schone plaats.
Zeer goede plek. Schoon en georganiseerd! Het personeel was erg aardig. Perfect gelegen voor een bezoek aan Brighton..
wij waren er twee nachten. Alles verlicht. Erg stil. Op loopafstand van de stad. Het bord met het 2 ton-label kan genegeerd worden…
We verbleven slechts één nacht, maar de ruimte, locatie en faciliteiten zijn geweldig. Direct aan het strand. Het personeel was aardig en super ongecompliceerd! We zullen zeker terugkomen. Sanitaire ruimte super ordelijk en schoon.
We verbleven voor een nacht. Communicatie via e-mail was geweldig. We kwamen na 20.00 uur aan. Geen probleem! De plaats is supergroot. De toiletten zijn allemaal schoon en netjes. Het is wat ouder, maar dat is geen probleem.
zeer schone plaats. Super dicht bij de plaats. op loopafstand. Open 24 uur.
Ontvangst erg aardig. Camping erg netjes en op een geweldige locatie. Weliswaar dicht bij de snelweg, maar geen probleem! Eten in het restaurant was heerlijk. Direct aan het meer.
Hoewel we er buiten het seizoen waren, werden we op een vriendelijke en behulpzame manier begroet. Badkamers en toiletten open en super schoon. Afstand na goederen perfect. Mooie fietspaden en prima verbindingen.
Sitecode: 20916
Hier verbleven voor een nacht. Ga door naar Helsinki. Eenvoudige CP. Deels rommelig maar super fijn ontvangst. Dame erg behulpzaam. Sanitair zeer schoon. Staanplaatsen op een eenvoudige weide maar alles ok.
De locatie is natuurlijk geweldig, maar vrij duur. 455 nok voor een nacht met 2 volwassenen en 2 kinderen, dat vind ik best veel. Alles was superschoon. De plaatsen zijn aangelegd met kunstgras. De drogers waren kapot en het lijkt alsof dat al heel lang zo is.
Direct aan de fjord. Elektriciteit en water direct ter plaatse. 250 Nok betaald inclusief elektriciteit. Vuilnisbakken direct onder de brug. Toiletafvoer is beschikbaar. 's Avonds kwam er een meneer langs om op te halen.
De plaats heeft natuurlijk een 100% perfecte plek. Alles netter en netter. Leuke ontvangst.
Een geweldige plek voor het hele gezin. Leuke ontvangst. Spreekt zelfs Duits😉. Direct aan het strand met een leuke strandbar. Parkeerplaatsen direct aan de straat, maar absoluut geen probleem! Waren hier voor 16.00 uur. Daarna super snel vol.
Zeer mooie pitch. Douches in de herenzone zijn gratis. Parkeerplaats met elektriciteit en een fantastisch uitzicht. 350 nok de nacht. Speeltuin op het terrein.
In het begin was het erg ondoorzichtig. Op de oprit staat een informatiebord waar u zich kunt inschrijven. Stop het geld in de enveloppen en stop ze in de brievenbus. 170 Nok de nacht. Huidige 30 nok.