@Bobenels
helaas! juweel van een plekje maar slecht schoon- en bijgehouden. we zijn na één nacht gevlucht. moeilijkste probleem: je moet je toiletcassette maar in het openbare toilet in het dorp legen. uh?? dat zware ding? de receptie dame zag t probleem niet…
niet goed. ontoegankelijk. (boom weigert op code). koude douche. zou hier niet heen gaan als u de keus hebt… bobels
Is een boscamping met veel rust, vriendelijke en hulpvaardige ontvangst. Zee onderaan de trap. Winkeltje met eerste behoeften en brood in de morgen. Aanrader.
Goed verzorgd, toeristisch met mooie plekken aan strand en ook genoeg ruimte onder de olijfbomen. Vriendelijke behulpzame ontvangst. Vis eten in restau prijzig. Leuk fietsen, 12 km, naar M . Prachtige weg met sch uitzicht!
Prima plek, groot oppervlak. Ondanks grote groep rustig plekje gevonden. Sanitair uitstekend! Fietsmogelijkheden, uithuisjes vlakbij. Delta achtige vlakte naar het zandstrand. Aanrader.
Sitecode: 41990
Hartelijke bereidwillige ontvangst. Goed verzorgd. Plekjes wat krap. Goed sanitair. Goedkoop en met tot slot potje olijven cadeau.
Prima camping voor rust en ruimte zoekers. Parkachtig met vrije niet afgescheiden plaatsen. Sanitair nieuw en schoon. Hartelijke hulpvaardige ontvangst. Aanradr.
Wat is er aan de hand in Parga! Kwamen voor gesloten deur. Eigenaar niet bereikbaar. Geen enkel bericht aan het hek...
Mooie terrassencamping. Grote plaatsen. Super ontvangst. Goede voorzieningen. Leuk wandelen via het strand naar de ‘boulevard’. We fietsten ook, is te doen naar M (klim van 7 km) en F (idem, afdaling). Kala Nero’s terrassen zijn ook leuk.
Twee rijen waar je mag/moet staan. Kleine plaats. Strenge discipline. Er zijn 50 plaatsen en dat worden er volgend jaar 70. We hebben de rondrit over het schiereiland gemaakt en dat is flink klimmen. Het dorp en market en restaus zijn goed en dichtbij. We betaalden € 22.20.
Prima camping. Voorzieningen goed, pas gerenoveerd. Gemakkelijk te bereiken plaatsen met natuurlijke bosachtige sfeer. Enthousiaste behulpzame ontvangst. Trap naar zee.