@BobilCharlie
- 2016
Geweldige plek!! Luxe, schoon, hoge standaard! Vriendelijk, gastvrij personeel! Deze plek is een paradijs voor kinderen en gezinnen met jonge kinderen. Veel te doen, maar ook veel rustige plekken/plaatsen op enige afstand van de hoofdgebouwen waar de meeste activiteit is. Dichtbij de stad Örebro en de supermarkt Coop en meer. We reizen met 7 honden, maar dit was welkom👏☀️
!Aanrader! Een fantastische camping! Prachtige omgeving, vriendelijk en gastvrij personeel en mooie, schone, gerenoveerde faciliteiten. Een goede plek om te zwemmen, makkelijk te wandelen, fietsen en watersporten te beoefenen. Je kunt een kano huren en genieten van de Mälaren vanaf het water. Een nostalgische boottocht naar Västerås vanaf de pier, die ook naar een eiland gaat - geweldig voor kinderen! De bus naar Västerås is gemakkelijk bereikbaar - met een pinpas. Ongeveer 90 minuten naar Stockholm. Een dikke duim omhoog voor deze camping! 🤩
Hield van deze plek! Vooral omdat de manager super behulpzaam was in onze tijd van nood, laat in de avond, om ons een plekje te vinden - de camping was nog steeds volgepakt. Dat is dienst! Rustiek, charmant restaurant met vriendelijk personeel en goed eten. Probeer het Weissbier! Faciliteiten kunnen een upgrade gebruiken. De meesten vertrekken vroeg, dus plaats is leeg vóór 10, maar vult snel! De omgeving biedt veel activiteiten aan het meer. Outlet aan de overkant van de snelweg.
Geweldig plek! Hoge kwaliteit faciliteiten, mooie natuur aan het meer. Familie camping. Plaats een beetje klein, weinig privacy maar ok. Water/Elektra op staanplaats. Prachtige omgeving om de bezienswaardigheden per fiets/auto te bekijken. Receptie super, aardig met Engels sprekend personeel. Sommige oude gasten een beetje onvriendelijk en negatief staren naar ons (zijnde twee mannen met 4 honden) wat een beetje slechte energie geeft. Geen campings schuld maar er kan aan gewerkt worden :) Over het algemeen erg leuk! Het aanraden!
PRACHTIGE PLAATS! Zeer vriendelijke, aardige en genereuze eigenaren! STIL, positief, GOEDE energie! Mensen begroeten je 's ochtends :) Een gezellig restaurant met mooie kaart, goede bediening en prachtig uitzicht over camping/landschap. Honden/huisdieren zijn ook van harte welkom! Het bad/toilet is schoon, de campingservice prima, de grote plaatsen en de mooie landelijke omgeving in een gezellig stadje. Prima camping voor kort of langer verblijf. We raden het ten zeerste aan!
RUDE MANAGER! Ze probeerden ons zelfs twee extra dagen meer in rekening te brengen dan we daar waren! En RUDE fulltime zomergasten die ons het gevoel geven erg onwelkom te zijn. Faciliteiten en plaatsing naar Straatsburg en omgeving egaliseren de NEGATIEVE energie van deze camping NIET. We waren geschokt over hoe ze hun gasten behandelen. Advies: BLIJF WEG! Zoek ergens anders.
VERSCHRIKKELIJK VERSCHRIKKELIJK VERSCHRIKKELIJK! VERMIJDEN VERMIJDEN VERMIJDEN!! Had zulke hoge verwachtingen dat deze plek nieuw was en allemaal met benzinestation, uitzicht, fastfood en faciliteiten .... MAAR het is verschrikkelijk. Het lawaai van de vrachtwagens is zo verontrustend dat je er niet eens kunt zijn. In godsnaam, gewoon doorrijden! Doorrijden en ergens anders zoeken….
Geweldige plek, prachtige omgeving en uitzicht. Verbleef met camper aan de rand van de camping met een adembenemend uitzicht op zonsondergang en het park. Beveel het ten zeerste aan.
Fantastisk nieuwe plek! Prachtig uitzicht, zeer gezellige, rustige en kalme omgeving. Kwam laat aan. Niet mogelijk om aan te sluiten op elektriciteit na «sluiten«, dus zorg ervoor dat u arriveert voordat de receptie sluit (openingsuren: 08-20: 00). Verkiest betere mogelijkheden voor campers om laat aan te komen en meer algemene onsite info bij binnenkomst. Verbazingwekkende nieuwe, frisse toilet- / douchefaciliteiten. Deze plek aanbevelen!
Geweldig plek! Schone toiletten, rustig, naast een bed & breakfast-faciliteit - veel hebben een solide ondergrond die geweldig is voor camperhydrauliek en er is ook toegang tot een klein grasveld dat geweldig is voor honden / huisdieren. Bleef voor een nacht. Laat aangekomen zonder online te prebooken. Poortmachine defect. Moet registreren en online betalen en vervolgens het reserveringsnummer gebruiken om de gate te passeren. Prebook voor aankomst!