@Bobulz
We waren er in de loop van augustus 2016. Zeer rustige en mooie omgeving Vooral als stop-over tijdens een reis. Centrum van de stad op 15/20 minuten lopen.
We waren er in de loop van augustus 2016. Zeer rustige en mooie omgeving Vooral als stop-over tijdens een reis. In de buurt kunt u de bus nemen die in 20 minuten in Braga is wat een bezoekje waard is. In de buurt van de camperplaats is een snackbar, die voor een goedkope prijs wat boterhammen / bier levert met een erg aardig persoon.
We hebben er in de loop van augustus 2016. Zeer rustige en mooie omgeving met name als de nacht stop-over tijdens een reis geweest. Een beetje moeilijk te vinden zonder een kaart navigator.
We waren er in de loop van augustus 2016. Zeer rustige en mooie omgeving. Oude Stadscentrum op 10/15 minuten lopen. Wat schaduw van bomen in de zomer, maar aandacht besteden aan de takken van de boom.
We waren er in de loop van augustus 2016. Zeer rustig en mooi parkeerterrein geweest met een groen gebied aan de achterkant. Niet veel schaduw van de bomen in de zomer. Oude Stadscentrum op 20 minuten te voet en een aantal restaurants in de omgeving terug naar het Shopping Center.
We hebben er in de loop van augustus 2016. Zeer rustige en mooie camping met alle diensten beschikbaar aan eerlijke prijs geweest. Aardige mensen. Centrum van de stad bereikbaar met de bus en tram met 30/40 minuten reistijd. Ik goed aanbevolen.
We hebben er twee keer in de maand augustus 2016. Zeer rustige en mooie omgeving met voldoende parkeerplaatsen zijn. Alle diensten beschikbaar aan eerlijke prijs. Fantastisch uitzicht tijdens het daglicht en mooie hemel tijdens de nacht. Ik zal er terug voor zeker en ik goed aanbevolen.
Zeer mooi klein kampeerterrein. Aardige eigenaren, goed onderhouden en prima voor kinderen. Toiletten zeer schoon en afval / water / lozen goed georganiseerd. 500 meter (min of meer) ver van de zee en het stadscentrum (verschillende richtingen). Aanbevolen.
Uitstekende camperplaats, met elektriciteit, loosfaciliteit en water, voor € 6 12 uur elk uur meer € 0,50 per uur. Rustig en fantastisch uitzicht met paden rond en beekje. Probeer de keuken van het restaurant Granta Parey, goede service en zeer geschikt voor kinderen met spelletjes binnen en buiten.
Parkeerplaats in de buurt van het dorp, maar misschien niet de meest geschikt om campers te ontvangen. Het zijn parkeervakken geschikt voor auto's. Ingang te smal voor een Camper van 7 meter, misschien meer geschikt voor kortere camper of Van. Ik kon het park om deze reden niet op. Op deze locatie ontbreken loosfaciliteiten en electriciteit.
Goede camperplaats. Op loopafstand van de skiliften en op 5 minuten van het centrum. 15 € inclusief elektriciteit plus 0,80 lokale belasting. Faciliteiten voor lozen en innemen water, groene ruimte voor ontspanning, videobewaking, het wassen van kleding en gerechten en elektriciteit. Mogelijkheid om pizza of lokale specialiteiten rechtstreeks bij de camper te laten bezorgen met toeslag. Manager erg vriendelijk en gebied is schoon.
Ik was hier vlak voor Pasen voor één nacht. Was gemakkelijk te vinden en de betaalautomaat was zeer makkelijk te gebruiken. Camperplaats goed onderhouden maar op 7 tot 10 km afstand van de oprit snelweg. Ik beveel het aan voor een veilige pauze tijdens de lange reis omdat het aan de belangrijkste nationale autoweg van Italië ligt. Prijs is heel eerlijk.
Vanwege paasvakantie was het vol. Ze stuurden me naar de dichtstbijzijnde camping met vrije plaatsen, heel netjes! Ik zag het gebied van buiten en het is schoon en netjes. Veel schaduw door de vele bomen rond de camperplaats. Strand op slechts 3 minuten lopen en de supermarkt in de omgeving. Ik beveel reservatie aan met name tijdens de "Carnaval" periode of hoogseizoen.
Ik vond het zeer comfortabel en goed georganiseerd. Het kost 12 euro per dag. Beheerders van de locatie zijn lid van Pisa Camper Club. Let tijdens het hoogseizoen op omdat er reserveringen geaccepteerd worden kan er geen plaats zijn. Het centrum ligt op slechts 15 minuten lopen langs de "oude Romeinse muur" of volg de rode pijlen voor toeristen. Je kunt ook fietsen wanneer je dat leuk vindt.
Grote plaats grote, maar in het donker aankomen is lastig omdat er geen verlichting is. Bij regen is het terrein vol van plassen. Goede plek om te rusten na een lange reis. Stil en rustig.
Keurige locatie op 500m van de stad. Ondanks de weg die er achterlangs loopt zonder problemen geslapen. Er zijn niet veel plaatsen beschikbaar, rekening houdend met het hoogseizoen. Uitstekende slager tegenover de parkeerplaats.
Leuke plek om te verblijven met de camper. Parkeerplaats met veel schaduw wat in de zomer zeer welkom is. Wees voorzichtig bij het oprijden van de parkeerplaats vanwege de strakke bocht van 90 graden. Lozen, innemen en geen elektriciteit. Betaald voor 24 h, ongeveer 9 euro via de betaalautomaat.
Goed gelegen en goed onderhouden.
Locatie niet al te mooi maar wel functioneel.
Wij zijn daar twee dagen in december 2013 geweest. Het is alleen goed voor het bezoeken van Valencia. Douche koud en niet goed onderhouden. Vrij donker in de avond en verlichting niet genoeg uit veiligheidsoogpunt . Prijs naar goeddunken van de wacht. Minimarket was gesloten. Er is een bushalte, eenmaal per uur voor de poort.
We zijn hier drie dagen geweest rond X-mas 2013. Alles fijn en schoon, met name toilet/douche. Campingwinkel fijn voor de dringende behoeften. Strand mooi en schoon voor het winterseizoen. Trein station op 500m en goede verbindingen naar Barcelona. 1 uur reistijd. Supermarkt 7/800 m weg en vrij groot.