@Bodini
Ga hier NIET staan met je camper! Q-Park schrijft een bon uit van 895 DKK als je niet in één vak staat. Als camper sta je altijd minimaal in twee vakken dus altijd een bon! Er wordt een paar keer per dag bekeurt want wat een geweldig verdienmodel is dit voor Q-Park 😖
Prima camping met goede camperplaatsen. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders (zoon en moeder). Stad is gemakkelijk bereikbaar met bus en fiets. Prijs 8000 HUF klopt niet, pp moet 3750 betaald worden, kortingkaart is wel geldig. Prijs zou dus 14000 HUF moeten zijn.
Prachtige camperplaats aan de rivier Tanaro. Mooie en rustige omgeving. Stefano, de beheerder, was zeer behulpzaam. €12 met stroom. Een aanrader!
Mooie plaatsen op deze camping helaas werden we afgescheept met het kleinst mogelijk plekje omdat de rest gereserveerd zou zijn. Deze bleken echter drie dagen gewoon vrij te blijven. Dan vind ik 35,50 per nacht wel veel geld.
Wij hebben hier twee nachten gestaan. Gras was te riskant ivm drassige bodem door vele regen dus in overleg met de havenmeester een mooi plekje met uitzicht gekozen. Zeer vriendelijke havenmeester!
Fijne plek, mooi uitzicht over landerijen. Heerlijk gefietst via knooppunten route naar Leuven. en vooral aardige, service gerichte eigenaar.
Ondanks de niet-vleiende eerdere reviews zijn we naar deze CP gegaan. We werden hartelijk ontvangen en hebben 9 en 10 augustus 22 daar gestaan. De beheerder voorzag ons van goede tips. Fijn gefietst. Stroom € 0,60 p/kWh: voor twee nachten € 5,40 afgerekend.
Leuke en veilige camperplek. Zeer aardige eigenaars. Met bus 808 naar Barcelona centrum in 35 minuten; bushalte 5 minuten lopen van CP. Op fietsafstand van mooi zandstrand. Een CP voor camperaars die zelfvoorzienend zijn.