@Bodiwomo97
Dus mensen, als je deze plek minder dan 5 sterren geeft, is dat echt je eigen schuld. Ga gewoon naar een hotel! Deze camping is absoluut geweldig, rustig, schoon en volledig ontspannen... de toiletten zijn noch oud noch gedateerd; we zitten in het zuiden, en zo is het nu eenmaal... een werkelijk fantastische plek, en je kunt er ook heerlijk zwemmen in de zee!!! We komen zeker terug, dat staat vast!
Een geweldige plek om de stad te bezoeken. Bestel gewoon een taxi en je kunt gaan. Taxi's zijn er spotgoedkoop! 's Avonds is het fantastisch in de Skyline Bar...
Een bijzondere plek met ontzettend vriendelijke gastheren!!! De zonsondergang aan zee is indrukwekkend; het is hier een absolute droom... heel erg bedankt.
Mooie grote camping aangelegd in verdiepingen voor jong en oud. Prachtig uitzicht op de zee vanaf de onderste rijen. Wij waren er spontaan en hadden niets geboekt en hadden een geweldige plek. Rustig en niet overvol. Winkelen, eten, tafeltennis, watersporten allemaal mogelijk. Aardig personeel en alles was heel erg schoon. Wij komen zeker nog een keer terug. duimen omhoog
Ideaal voor een bezoek aan Bratislava. Een meer om af te koelen. Groot en schaduwrijk. Aardig personeel. Beveiliging aanwezig.
Operators zijn een heel aardig jong gezin. Ongecompliceerd professioneel. Goedkoop. heerlijk eten. geweldig zwembad om af te koelen. Sanitair oké. Absoluut een aanrader.
Sitecode: 19493
een prachtig meer met een geweldig uitzicht. Prima CP niet overvol. Veel schaduw. Mogelijkheid om uit eten te gaan is erg goedkoop. Helaas toiletten slechts 3 sterren.
Absolute insidertip als je Boedapest wilt zien. Goedkoop, eenvoudig, supervriendelijk en ongecompliceerd. Gewoon toppie
zeer vriendelijk, alles aanwezig. heel proper. Plaats aan het water. Geen muggen. Water is fantastisch om af te koelen bij hoge temperaturen. Klein maar fijn. Er zijn mogelijkheden om uit eten te gaan. Mooi uitzicht. Kotor bereikbaar met de bus. Graag weer
Super aardig en vriendelijk, zodat je kunt genieten van je vakantie. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en heel rustig!!! Wij komen graag terug. Herfst familie