@Boebe
- 2021
- Hymer MLT540
- 2018
- Mercedes
Wij komen regelmatig op bezoek bij de camperplaats van Marjon en Rolf. Zeer vriendelijke eigenaren van deze fraaie plek. In en uit-checken via een terminal, net sanitair, ruime plekken, wat wil de camperaar nog meer? Wandelen, fietsen, lekker eten….. kan allemaal in de directe omgeving. Groetjes van To Spiti Mas.
Prima plek en uitvalsbasis om Luxemburg te bezoeken. Openbaar vervoer op loopafstand. Super dat een stad dit aanbiedt.
Deze plek al vaker bezocht. Hele mooie rustige plek aan de Saar. Prima uitvalsbasis om Mettlich te bezoeken. Mooie omgeving om lekker te fietsen langs de Saar. Mogelijkheid om grijs en zwart water te lozen en om drinkwater in te nemen. Alleen geen afvalbakken.
Fantastisch toch dat een stad dit faciliteert. Wij hebben hier een nacht gestaan. Ons absoluut veilig gevoeld. Met de fiets Saarbrücken bezocht. Zoals iemand anders ook al heeft gemeld is het jammer dat omwonenden ook hun auto parkeren op de camper plekken terwijl de parkeerplaats bijna leeg is.
Parkeerplaats bij de dierentuin. Wij waren camper/caravan nummer 8 maar geen stroomplek. Hadden het idee dat er zigeuners in de caravans zaten. Prima voor een nacht of om Munster te bezoeken. Prijs is zoals eerder gemeld €12,50.
Prima plekje om rustig te overnachten. Wij zijn zelfvoorzienend dus voor €7,- veilig achter het hek staan in het Westland is heel netjes. Vanaf de plek zijn vele plaatsen in de omgeving prima op de fiets bereikbaar. Als wij weer deze kant opkomen maken wij graag gebruik van deze gelegenheid.
zeer nette plekken, zeker als het gras mooi groen is. Aardige eigenaren die erg hun best doen om het de gasten naar de zin te maken. Zeer fraai sanitair gebouw met boven een leuke chill ruimte. Mooie uitvalsbasis om Zwartsluis en Genemuiden te bezoeken. Zeker een stop waard.
27 dec gestaan, avondje uit naar Pink Floyd Box. Geweldig dat de stad deze mogelijkheid heeft.
Parking zonder voorzieningen. Prima als je zelfvoorzienend bent en genoegen neemt met een plekje bij een leuk plaatsje. Niet meer en niet minder.
Prima plekje voor een nacht. Lekker achter de dijk met een mooi fiets en wandelgebied. Klein getijden haventje en een restaurant bijna naast de camper. Super initiatief van de Gemeente Hulst.
Mooi plekje voor een nacht. Heerlijk gestaan aan het watertje. Veel bedrijvigheid van de boeren tot diep in de nacht. Hard werken om alles voor het slechte weer van het land te krijgen. Respect daarvoor.
Zeer vriendelijk ontvangst door Esther. Mooie ruime plek met de nodige beschutting. Prima uitvalsbasis voor een fietstocht. Wij komen graag terug.
leuke plek voor een overnachting. prima sanitair gebouw en verharde plekken. Voor kinderen is er een hoop te doen. Wel oppassen dat er geen kat in de camper mee gaat 😸
Erg rustig plekje op loop en fiets afstand van het mooie Monschau. Wij hebben ons ook veilig gevoeld. Aanrader als je 1 nacht wilt blijven.
Leuke mini camping met prima sanitair en super aardige eigenaren. Zeer royale plek voor ons rijdend huisje. Prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Lekker zweef gevlogen op vliegveld Hoogeveen. Kortom een aanrader.
Zeer vriendelijke ontvangst, ruime plekken en een super schoon en modern sanitair gebouw. 500 meter lopen naar de bushalte, dus een prima uitvalsbasis om Berlijn te bezoeken. Wij komen graag terug.
Vriendelijke eigenaar, verharde ruime plekken, lekkere verse scharrel eitjes en prima sanitair. Wat wil een camperaar nog meer? Op loop en fiets afstand van het centrum van Enschede ligt deze fijne camperplaats. Niet schrikken bij het aanrijden van de hoogte waarschuwingen van max. 2.70 m. De camperplaats ligt vlak voor de hoogte beperking. Bedankt voor het fijne verblijf van το σπίτι μας
Fantastisch verzorgde camperplaatsen. Ontvangst erg vriendelijk en behulpzaam. Eerder vertrokken door de regen, kregen keurig restitutie van 1 nacht. Tot snel, camper το σποτη μας👍
Vriendelijke ontvangst, mooie ruime plekken, een schoon wc-tje en een mooie omgeving voor €10,- per nacht.
Sitecode: 19279
Mooie en rustige cp. Ruime plaatsen en alles keurig verzorgd. Sanitair top. Vriendelijke mensen. Mooie omgeving. Wat wil een camperaar nog meer
Mooie locatie. Ruime plek. vriendelijke dame bij de entree. Fraai en schoon sanitair.
Vriendelijke ontvangst en alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Rustig en mooi vlak veldje. Leuke bijkomstigheid, elke plaats heeft een privé toilet in het gebouwtje. Met ruimte om je fiets onderdak te zetten en te laden. Groetjes van To Spiti Mas.
Mooi gelegen nabij een wandel gebied. Door alle regen was het erg drassig op het veldje. Bij terugkomst van onze wandeling naar Ommen vonden wij een welkomst zakje met pepermuntjes onder de deurkruk. Van de trein hebben wij weinig last gehad. prima uitvalsbasis voor een verkenningstocht van de fraaie omgeving.
Rustig, schoon, en op ca 4 km fietsen vanaf het centrum, top plaats
Mooie camping met prima sanitair. Gelegen aan best wel een drukke weg, dus redelijk wat verkeerslawaai. Leuk zwembad voor kinderen alleen als je er naast staat begint het geschreeuw wel te vervelen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.