@Boehiem

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie camping aan het strand. Geen zeezicht, maar je loopt zo het strand op. Boodschappen op 5 km fietsen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

In de tuin gestaan op het asvalt. Omgeving erg rustig. Stroom €2, water €2, composttoilet prima. Jammer dat er geen buitenkraan aanwezig is. Eigenaresse doet erg haar best om Engels te spreken.

Camping was gesloten....jammer!

Mooie terrassencamping met op de meeste plekken prachtig uitzicht over zee. Nu eind oktober wel heel nat, lang gras en grote kuilen. Broodjesservice, vriendelijk personeel, schoon sanitair. Behoorlijke afdaling maar boulevard, maar prachtig kiezelstrand en geweldig uitzicht op de krijtrotsen. Kortom: Wij komen terug!!

Prima camping. Wij stonden op het veldje direct bij de ingang. Schoon sanitair. Over de hele camping huisjes en chalets uit de DDR-tijd. Receptie idem, maar de service is prima. Vers gerookte paling verkrijgbaar. Naastgelegen steakhouse is prima!

Prachtige rustige plek, verscholen tussen de bomen. Er was og 1 plek beschikbaar, premium, dus duurder. Werden we vooraf over gebeld. 3 euro meerper nacht, maar wat een mooie plek! Zeer vriendelijke ontvangst met verrassing voor de hond en een uitgebreide fietskaart met routes. Fietsen langs de Elbe, de wijnroute en het stadje Meißen!!

Rustige plaats, naast tenniscentrum en zwembad. Mooie omgeving om te fietsen/wandelen. Vriendelijke, behulpzame beheerder. Verharde plekken voor 4 campers.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Fijne, rustige camperplaats met genoeg ruimte. Mooi wandelen tussen de wijngaarden. Vriendelijke ontvangst.

Mooie, rustige camping met vriendelijke eigenaren. Open sinds 1 juli j.l., nog niet alles is klaar, maar dat komt wel goed. Nieuw en schoon sanitair. Lekker bakje koffie bij aankomst (of vertrek 😁)

Rust en natuur. Hadden een nestje jonge vinken naast de camperdeur. Schoon sanitair. Enthousiaste nieuwe eigenaren. Zwemvijver is top!!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie cp met ruime plaatsen. Prima voorzieningen en betalen via enveloppe.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Nette cp met ruime plekken op gras of verharding.

Sitecode: 71943

ruime plek op verharding. schoon sanitair!