@Boembaloe
- 1998

Parking te betalen 12 euro voor 720 minuten. Tussen 9u en 21u.
Vlak bij zee. Relatie rustige. Automaat is defect, barrel staat open - vrij in- en uitrijden.
Het lijkt een zeer vredig dorpje. Echter werd op deze plek in 2020 bij ons ingebroken, raam achteraan open gebroken en zo goed als alles vernield en leeg geroofd (tot en met de cola en de salami uit de koelkast). N.B. we zaten op dat moment enkele tientallen meters verder op het strand.
Rustige plaats, mix parking. Toilet gebouw aan de zijkant. Geen mogelijkheden tot lozen.
Niet gratis, is nu 15 euro. Rustige plek, geen voorzieningen.
Er is een gleuf gegraven rondom het geasfalteerde deel, waardoor je niet meer op het grasplein kan.
Op zich een ideale uitvalsbasis om met de fiets de omgeving te verkennen. Echter staat er nu een winterbar opgesteld met overdag een ronkende generator en tot 2u in de nacht gedreun van de muziek, zelfs op kerstdag.
op deze plaats werd in onze camper op 14 juli 2020 ingebroken en leeg geroofd. We zaten 30 meter verder op het strand toen het gebeurde. Niemand had iets gezien...

prijzen seizoen 2019 zijn 14 euro per nacht en 3 euro voor water, 3 euro voor elektriciteit.
Schitterende plaats! De betaal automaat nog steeds stuk, maar 's ochtends rond 9u30 komt men innen. Nogal wat gigantische camperbussen vinden de weg naar deze plek omdat je vrij op het gras terrein kan parkeren. De douche die er vroeger was is er niet meer, de toiletten wel nog. Prachtig fietsen vanaf hier. En genieten van de zonsondergang boven het meer.
Op de eigenlijke camperplaats mogen slechts 8 campers staan. Geen probleem want op de rest van de parking is plaats voldoende en staan er ook veel mobilehomes. Er staat nu een hekwerk rond de loosplaats en een bord dat het toegankelijk is van 9 tot 14u. Toen we hier deze week waren was het ook na 14 u toegankelijk.
Info van Petra en Rob klopt. Dit is gewoon een mix parking zonder voorzieningen. Goed om de stad te bezoeken, maar we zouden hier niet overnachten.
De plaatsen zijn inderdaad schuin, maar als je een beetje verder naar beneden rijdt dan kom je aan het zwembad waar er wel vlakke plaatsen zijn. De vraag is of je hier mag staan, wij ondervonden in elk geval geen problemen.
Inderdaad erg mooie plaats, maar men heeft de meeste parkeerplaatsen overdekt om schaduw te creëeren voor de auto's. Er zijn nog enkele plaatsen niet overdekt en toegankelijk met motorhome. Net naast de parking kan je nog vrij staan. Er staat echter nergens aangegeven dat dit een camperplaats is.
Beetje stoffig terrein, zonder schaduw. Maar het leuke dorpje en prachtig strand zijn een echte aanrader.