@BoesOnTour
- 2024
Gratis camperplaats aan de rand van het dorp. Bakker op 200m lopen. Als je aan het eind van de camperplaats het park inloopt en daarna almaar rechtdoor, kom je bij een grote Intermarche, op 10 minuten lopen. Daar tegenover zit ook een pizzeria/döner/burger restaurant. Geen haute cuisine, maar prima als je geen zin hebt om te koken. ‘sNachts erg rustig en erg donker.
Gratis plaats in een klein dorpje. Er is plek voor 8 campers, maar je staat wel dicht op elkaar. Het dorpje stelt verder niet veel voor. Er is een bakker en een kleine buurtsuper waar ook een pizzeria bij zit. Let op: veel producten in het winkeltje waren over de datum. Op een kleine 2 km wandelen vind je een grotere supermarkt. Prima plek voor een nachtje!
Wat een mooie plek! Ruime plaatsen in het bos en je loopt vanaf de camping zo de hei op. Erg vriendelijke eigenaren en alles netjes verzorgd. Sanitair is eenvoudig, maar voldoet. Geen stroom en geen verlichting op het terrein, dus echt donker in de nacht. Vuurtje stoken op je plek is toegestaan, behalve bij extreme droogte natuurlijk. Een hele fijne plek waar we zeker nog eens terugkomen!
We schreven al in het gastenboek: Wat een fijne plek! Gastvrij ontvangen door de vriendelijke eigenaren, ruime verharde plekken, mooi schoon sanitair…alles prima in orde. Op het terrein ook een mooie verblijfsruimte, waar wij werden uitgenodigd voor de vrijdagmiddagborrel en onze kennis van de Friesche taal wat konden bijspijkeren. Dank voor de gezelligheid en tot de volgende keer!
Wij waren voor de tweede keer hier en hebben weer genoten op deze mooie plek. Inchecken probleemloos; na reservering ging slagboom op kenteken open. Ruime plaatsen, schoon sanitair. Dit keer helaas geen vijf sterren, maar vier vanwege de koude douches
Prima plek voor een bezoek aan Köln. Sommige plaatsen hebben een mooi uitzicht op de rijn; de rest is een beetje troosteloos. Prijs is €18,- en je kunt zowel contant als met kaart betalen. Lozen -op de parkeerplaats buiten de camperplaats- is niet gratis maar kost €0,50. U-bahn station naar centrum dichtbij; centrum is lopend langs de rijn ongeveer 45 min.
Fijne camping, gelegen in de uiterwaarden van de IJssel. Vriendelijke ontvangst. Ruime plekken; onverhard, bij regen snel drassig. Sanitair eenvoudig maar schoon. De mooie binnenstad van Deventer met pontje op loopafstand. Veel leuke winkeltjes, ruime keus aan eetgelegenheden en prachtige stadswandelingen. Met de hond kun je vanaf de camping heerlijk langs de IJssel lopen of in het park, met losloop gebied, achter de camping.
Mooie camping met een fantastisch uitzicht aan de rand van het prachtige Engelberg. Wel prijzig. Vriendelijk personeel. Ruime plaatsen op het achterste gedeelte. Mooi en schoon sanitair. Douchen 1 frank voor 4 minuten. Je kunt de douche tussendoor even uitzetten, dus tijd genoeg. Gratis bus stopt voor de deur, dus je bent zo in het centrum of bij de (ski)liften. Ruime keus in het winkeltje bij de receptie. Eten in restaurants prima, maar prijzig.
Mooie rustige camping, prachtig gelegen in het dal zo’n 6 km vanaf Lauterbrunnen. €45,- per nacht, incl. stroom etc. Ruime plaatsen, verhard en onverhard, met een fantastisch uitzicht op de bergen en watervallen. Sanitair is netjes en schoon, maar tijdens ‘spitsuren’ erg druk, omdat er maar een paar douches en toiletten zijn. Trümmelbachfälle: aanrader.! Vanaf Lauterbrunnen maak je een prachtige wandeling terug naar de camping (+/- 6,5 km)
Mooie camperplaats aan het riviertje. Ruime verharde plekken met gras ernaast. Prijs €25,- per nacht inclusief stroom, water etc. Betalen voor 1 of 2 nachten gaat eenvoudig bij de ticketautomaat, ook contactloos. Sanitair is netjes en schoon en er zijn voldoende toiletten en douches. Sanitairgebouw is tussen 22.00 en 7.30 uur dicht. Centrum Vianden op loopafstand. Bij Du Pont kun je goed eten; grote porties voor een redelijke prijs.
Prima plek voor als je op doorreis bent naar Zwitserland of Italië, net voor de grens bij Bazel. Goed bereikbaar; de opmerking over de smalle weg is een beetje onzin. Verharde plekken, ruim genoeg. Prijs €12,- per nacht, incl lozen en water. Stroom aanwezig, tegen betaling. Bij de Gaststätte bij het voetbalveld (kleine 10 minuten lopen) kun je goed eten.