@Boetbus
- Iveco Daily
- Buscamper
Augustus 2026
Troosteloze plek, we kwamen voor de wasmachine. Niet gevonden. Je kan communiceren via een chat, maar daar werd 12 uur later op gereageerd met de vraag of ik een review wilde achterlaten. Geen reactie op mijn vraag. Geen warm water in het smoezelige sanitairgebouw. Zwerfvuil in de bermen. Tea room is overigens wel aardig, hoewel flink aan de prijs. Omgeving stelt ook niets voor. Minste plek op onze verder super geslaagde doorreis door de UK.
Wat een mooie en lieve plek! Super aardige eigenaren, prachtig uitzicht, heel leuke omgeving. Kleine, eenvoudige camping, maar met alles wat je nodig hebt. En betaalbaar. Wij komen vast nog eens terug en blijven dan een paar nachten ipv de ene nacht op doorreis nu.
Heel mooi gelegen, ruime plekken, hartelijke ontvangst. Het sanitair is schoon, echter echt te weinig voor zo’n grote camping. Totaal 3 afwasplekken en 8 douches, waarvan een deel nagenoeg geen waterdruk heeft. Ik stond letterlijk druppels uit de douchekop te schudden. Als dit beter zou zijn zou ik er zo een ster bij hebben gegeven.
April 2026
Wat een fijne plek! Heel hartelijke eigenaren, die met veel liefde de afgelopen maanden bezig zijn geweest hier hun paradijsje op te bouwen. Sanitair super schoon. Heerlijk gegeten, uitgebreide kaart en als klap op de vuurpijl werd ons buiten de kaart ons favoriete biertje aanbevolen! Zeker de plekken achterin het terrein op de heuvel in het bos zijn prachtig! Camping is goed bereikbaar , ligt dicht bij de snelweg, dus die hoor je. Aanrader!
Locatie is prima, dicht bij zee, supermarkt en restaurants op loopafstand. Maar als je 41 euro per nacht moet betalen in het laagseizoen mag je toch wel verwachten dat de plekken gemaaid worden, WC papier tijdig wordt bijgevuld, voorzieningen schoon zijn en douches warm. Zaken waar wij prima mee kunnen leven, maar dit is te duur voor wat je krijgt.
Heel mooi en rustig gelegen. Hek naar restaurant en camperplekken echter was gesloten. We hebben de nacht dus maar doorgebracht in de berm voor het hek, samen met nog een camper. Alles zag er goed verzorgd uit, dus lijkt niet permanent gesloten.
Prima plek voor doorreizen, bij aankomst schrokken we in aanvang van het drukke verkeer voor en boven de plek. We hadden echter een prima nacht, veel vogelgeluiden. Je loopt zo het leuke stadje in en de andere kant op is het leuk wandelen langs de rivier. we waren 2,20 euro kwijt aan parkeerkosten. Het is wel krap met 3 campers naast elkaar.
Prima plek, rustig in een klein dorpje. Mooie wandelomgeving. Geen voorzieningen maar daar zijn wij ook niet naar op zoek.
Fijne plek, mooie wandelopties rondom en een fraai dorpje met alle noodzakelijke voorzieningen. We waren hier voor de tweede keer, ontdekten we toen we hier opnieuw terecht kwamen;-) Maar dat is logisch, want het is een uitstekende plek voor een overnachting
Prima plek voor een overnachting, leuk stadje, heel volledige gratis camperplek. Wel heel populair. Kom dus op tijd. Wij waren om een uur of 3 dé vierde camper, maar uiteindelijk hebben we met 12 campers de nacht doorgebracht. Meer paste ook echt niet meer;-)