@BoetsdeVries
- 2005
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
De camperplaats is in 2026 nog in aanbouw achter het bestaande campinggedeelte en je kunt op gras je camper neerzetten (dit worden verharde plaatsen). Ondanks dat alle voorzieningen er zijn, is het niet écht een gezellige camping. Wellicht dat het komt door de overvloed aan regeltjes wat je allemaal vooral niét mag op het terrein.
Sitecode: 11992
Soms kom je op een plek die zeer verrassend is. Deze camperplaats aan het Lauwersmeer is er zo één. Fantastisch uitzicht over het meer en alle voorzieningen direct bij de camper. Er is zelfs een ruime woonkamer waar het gezellig afwassen is. Rondje Lauwersmeer of dagje Schiermonnikoog zijn de leuke dingen om te doen. Niet te vergeten de hartelijke ontvangst en uitleg door de eigenaren.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Camping als uitvalsbasis naar Groningen stad is prima. De verharde plekken voor de camper is goed geregeld. We stonden achterin en het sanitair werkt naar behoren en is outdated. De afwasplek daar stonk behoorlijk naar rioollucht. Voor een stadscamping is het allemaal goed voor elkaar. Vergelijking met andere campings en camperplaatsen vinden wij het voldoende.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijke, kleinschalige en gemoedelijke camping met vriendelijke eigenaar die het goed voor elkaar heeft. Samen met mijn zoon een sportief weekend weg en onze plaats (nr 1.) was ook nummer 1. Het leek wel een privéterreintje voor onze camper. Heerlijk gegeten in de bistro met voor ieder wat wils. Aardige en goede bediening. Sanitair is super voor elkaar. De eerdere reacties over het chemisch toilet snap ik, maar het blijft bij 5 sterren 😉.
Juli 2026
Een zeer verzorgde camperplaats waar alles zelfbediening is. Grote plaatsen, uitzicht over het weiland. Mooie beplanting en alles zeer goed onderhouden. Eigenaren met liefde voor de camperplaats. Ze komen ook altijd even een praatje maken. Leuke dorpjes zijn via de knooppunten route te bereiken. En de prijs voor een overnachting is zeer voordelig.
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Goed verzorgde camperplaats met veel mooie soorten beplanting. Daar doorheen een aantal verrassende kunstwerken. De eigenaar is zeer toegankelijk en stond ons al op te wachten voor een welkom en een uitleg over de camperplaats. Sanitair is prima. Alle zaken die je als camperaar nodig hebt zijn aanwezig. Goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Het dorpje Eersel is leuk om te bezoeken.
De camping ligt op een heuvel naast een bos waar je een leuke wandeling (met of zonder hond) kan maken. Sanitair is goed in orde, je kunt je fiets in de stal parkeren. Met onze camper stonde we richting het bos. Mooie ruime plek. Twee minpuntjes: 1. dat de eigenaren niet echt geinteresseerd zijn in hun gasten en niet eens gedag zeggen en 2. de prijzen voor een waterijsje Eur 2 (?) en eieren Eur 4 (?) nogal buiten proportie zijn.
Sitecode: 196175
Bijzonder dat mensen 1 ster durven geven. Dat je liever een ander soort camperplaats wenst is prima en ga dáár dan ook heen! Deze lieve en vriendelijke eigenaren hebben sinds 10 juli 2026 een mooie en gezellige camperplaats gecreeerd met prachtig sanitair. Je loopt vanaf de camperplaats direct richting bos. Tegenover de camperplaats een lokale snackbar die gezien de drukte goed eten levert. Zelf inchecken en de prijs/kwaliteit is prima.👍
Mei 2026
Rust, ruimte en veel natuur. Fauna als herten, buizerds, lepelaars en zelfs uilen. En dat alleen al op de camperplaats. Fijne verblijfsruimte met old skool flipperkast en lounge ruimte, uitgebreide keukenbenodigdheden en fijn en schoon sanitair. Uiteraard speelde het prachtige weer tijdens het pinksterweekend mee.🌞 De fietsroutes via de knooppuntenroute langs de vele grote Friese meren zijn heel mooi.