@Bogo58
Een mooie camping, met veel schaduw van bomen voor kampeerders. Het geluid van veebellen begeleidde ons verblijf. Het aantal faciliteiten was voor dit aantal gasten aan de lage kant.
Een kleine, particuliere plek met een heel mooi uitzicht op het Rhônedal. De eigenaar is zeer behulpzaam en vriendelijk, hij heeft ons ook gratis een gasgrill gegeven. De plek is een mooi startpunt voor excursies naar de nabijgelegen bergen. En als je van doe-het-zelf houdt, zul je absoluut dol zijn op de plek :)
Een grindparkeerplaats van een kabelbaanstation werd in de zomer omgetoverd tot kampeerplek. Receptie geopend tot 20.00 uur, late aankomsten kunnen zich de volgende dag aanmelden. Alle faciliteiten aanwezig in het stationsgebouw. Douchen is een beetje een bizarre ervaring.
Een gratis parkeerplaats/grindweg voor overnachting op de top van de bergpas. Plaats voor ongeveer 20 campers, bijna vol bij onze aankomst rond 21u. Eén chemisch toilet aanwezig.
Een zeer mooie camping vlakbij de rivier, op twee niveaus. Een leuke speeltuin voor kinderen. Veel open haarden (en brandhout) beschikbaar voor gebruik. De eigenaar was erg aardig om een plekje voor ons te vinden in een zeer vol kamp.
Een beetje prijzig (60 € per nacht voor twee personen) maar goede faciliteiten. Receptie geopend tot 22.00 uur.
Geen faciliteiten. 12 € voor 24u parkeren op een deels verharde plaats. Handige locatie voor doorreis.
Leuke plek aan de rivier Natisone. Overnachten voor twee personen kost nu 30€