@Bolhuis
- 2023
- Ford
- Buscamper
Juli 2026
Deze camping uitgezocht omdat het aan een meer ligt. Heel goed onderhouden vaste plaatsen en ruimte genoeg voor passanten. Mooi ruim sanitair. Douchen 1 euro voor 4 minuten. Kan ondertussen gestopt worden en daarna weer aangezet. Verder heerlijk rustig hier. Restaurant aanwezig, wij hebben er geen gebruik van gemaakt.
Tja….. zoeken naar een plekje. Bij een spoorlijn en soort industrie gebied. Zal van de winter vast leuk zijn maar ik kon mijn vinger er niet op leggen. Alles is aanwezig en oké. Supermarkt open van 7 tot 19. 41 euro voor 1 nacht met zijn 2-en incl stroom en onze Ford nugget. Wifi kennen ze hier niet. 😬 Alternatief gebeuren als je het mij vraagt. Zelf ervaren werkt het beste. 🤪
8 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Je kunt niet reserveren. Wij waren hier om 10.15 en kregen een plekje. Om 11.30 was de camping vol. Het is een beetje een chaos op een charmante manier. Wij houden ervan. Zeer vriendelijk ontvangst. Sanitair prima, wifi niet. Uitzicht fantastisch! Veel tentjes met 1 dagjesmensen maar uiterst gezellig. Veel levendigheid op de camping. Beter dat die plekken waar iedereen op zichzelf is. Vinden wij. Jongfraujoch bezocht. Indrukwekkend! Niet goedkoop
Grote camping met heel veel Nederlanders. Heel goed restaurant en 2 kabelbanen naast de camping. Helaas hebben wij die door onweer en regen niet kunnen doen. Sanitair prima, wifi niet. Zwembad aanwezig.Wij hadden een comfort plek die net iets ruimer is dan de gewone plekken. Die zijn wel hutje mutje. Wij betaalde 94 euro voor 2 nachten met eigen water aansluiting en afvoer voor vuil water (niet grijs water). Duur? Jazeker maar dit is Zwitserland
Goede camping aan de weg maar snachts is het stil. Je mag zelf een plekje kiezen. De eigenaresse komt dan savonds of sochtends zodat je kunt betalen. Ruime plekken met veel schaduw. Sanitair prima. Wij betaalde 20,20 voor een nacht met stroom voor onze buscamper voor 2 personen.
Deze camping is gesloten toen wij er aankwamen.
Fijne rustige familiecamping gerund door een Frans gezin wat alleen Frans spreekt. Omdat er alleen maar Fransen op de camping staan, is dat wel logisch. Wel fijn om eens geen Nederlanders of Duitsers tegen te komen. Gele treintje was oersaai. Afrader dus. Camping is verder top. Personeel is uiterst vriendelijk en meewerkend als je duidelijk kunt maken wat je wilt. Sanitair is schoon en prima. Wij wilden 1 nacht blijven, zijn er 3 geworden.
2 dagen op deze camping gestaan. Zeer vriendelijk ontvangst. We hadden een mooie plek met uitzicht. Wifi en 5G is niet optimaal. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen maar niet als het 37 graden is. Wij betalen 70 euro voor 2 nachten met stoom. Tip; lange stroomkabels zijn een pre. 🤪