• Camperlocaties

• tiktok

@Bommabus

1994

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 maand geleden

Vanmiddag stond ik voor een lege camperplaats en een bareel die niet open ging. De man aan de telefoon zei dat de camperplaats gesloten is. Jammer .

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Een stukje paradijs om heerlijk te vertoeven. Op niks of niemand iets aan te merken. Als Staf pizza’s bakt of hamburgers serveert moet je beslist aanschuiven .

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Zalige gratis plek aan een strandje. Bbq en enkele picknicktafels + 2 wc’c aanwezig.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Mooie camperplaats/camping aan het water. Proper sanitair en keukentje. Bezienswaardigheden en restaurant op wandelafstand. Top plaats !

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

We waren aangenaam verrast door deze camperplaats. Alles wat je nodig hebt . Nette douches en wc’s , winkels vlakbij en dat alles voor 18€ zonder electriciteit.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

De ideale en verzorgde locatie om een trappist te gaan drinken. Uitbater Danny is er wanneer je hem nodig hebt. Ik wil zo snel mogelijk terug naar toe! Heerlijk fietsen in de omgeving!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een camperplaats waar we ieder jaar een nachtje verblijven. Heerlijk in de natuur met de rustgevende koeien vlakbij. Je mag naar believen de stallen binnen en buiten lopen . En dan zwijg ik nog over de heerlijke ijsjes, pannenkoeken en Brussels wafels die je er kan eten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

In september is het een rustige camping, vlakbij centrum van Echternach en de Norma voor de dagelijkse boodschappen. Proper sanitair en vriendelijk personeel. Wij komen ieder jaar terug voor één week.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een heel verzorgde camperplaats met proper sanitair voor een betaalbare prijs op wandelafstand van het strand. Heel vriendelijke uitbaters die meedenken als er zich problemen voordoen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Een mooie verzorgde CP met goed onderhouden sanitair. Vriendelijke en behulpzame uitbaters. Op 600 m van een bushalte om naar Ieper of Poperinge te rijden. In het weekend bestel je een Hoppinbusje .

Sitecode: 20894

36,30 € kost de parkeerplaats om te overnachten ondertussen. We waren blij met deze goede uitvalsbasis om het Alhambra te bezoeken. Rustige plaats om te slapen .

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Fijne en aangename plaats om te staan. Dicht bij het centrum en winkels en toch rustig. We bleven langer dan gepland en bezochten het Fortaleza de la Mota. Een aanrader!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Boodschappen doen en overnachten op de voorziene plaatsen . Dankjewel Lidl !

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Gelukkig vonden we hier nog plaats voor 1 nacht op 5 km van de kust en dat voor 11 € , electro inbegrepen. Na een wandeling over het terrein zijn we gaan bijboeken bij de vriendelijke man aan de receptie.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Bij de putten in het wegdek ,voorbij de slagboom , had ik mijn bedenkingen over de camping. Onterecht want de rest was dik in orde en dat voor een spotprijs van 19,79 € met electro. Proper sanitair en vriendelijk personeel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

De ideale camping om de stad te bezoeken. Vriendelijk personeel, proper maar verouderd sanitair blok met warm water in de douches. Op wandelafstand van grote supermarktketens. Voor 2 overnachtingen betaalden wij 13,89 €.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Zoals altijd legde ik 2 nachten vast bij aankomst. Het beviel zo goed dat we er 6 gebleven zijn en dat voor de prijs van 61,32 € . Topligging, dicht bij strand en restaurant . Sanitair met heerlijk warme douches was kraaknet !

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

De camping is helaas gesloten van eind september tot begin april. ik sprak de eigenaresse die het jammer vond dat er verkeerde informatie op Campercontact stond. Ze verwees me door naar eentje aan het meer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie en rustige camping met zwembad, speeltuin en verouderd maar zeer goed onderhouden en proper sanitair.