@Bondzio
- 2018
Het uitzicht vanaf de camping is werkelijk prachtig. De plaatsen zijn ruim genoeg, maar wel glooiend. Compensatie is geboden. De nacht was het absoluut stil. Er zijn water- en elektriciteitsaansluitingen en zes elektrische aansluitingen op een paal aan de rechterkant van de plaats. Omdat we zelfvoorzienend zijn, kan ik geen oordeel geven over de functionaliteit ervan.
De camping is erg mooi. Hij heeft alles wat een kampeerder nodig heeft. Het terrein is licht glooiend, maar perfect voor een overnachting. De water- en rioleringsvoorzieningen zijn erg schoon. Gescheiden afvalverwerking is beschikbaar. We hebben er een zeer rustige nacht doorgebracht en voelden ons veilig. Dank aan de gemeente voor deze gratis, schone camping.
We parkeerden onze camper daar puur om de oude stad te verkennen. Daarvoor was het prima. We wilden er niet slapen. Het was er gewoon te druk voor ons. De afvalinzameling (twee plekken beschikbaar) is erg goed geregeld.
We hebben twee nachten op Pablo's camping doorgebracht. Hij spreekt heel goed Engels (te goed voor ons😅 en te snel🤣). We begrepen hooguit een kwart van wat hij zei. Maar het was voldoende om zijn uitleg te volgen. De camping heeft een prachtig uitzicht over de stad. De bus rijdt praktisch voor de deur langs. We komen zeker terug. Houd jullie warm. Het was gewoonweg SUPER. Dank jullie wel.
Zeer vriendelijk welkom. De eigenaar spreekt goed Engels. De plek is toegewezen en de faciliteiten worden uitstekend uitgelegd. De camping zelf is nog relatief nieuw en perfect onderhouden. Eén nacht werden er vier. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, gezien de locatie. Er kunnen broodjes besteld worden. Het strand is goed te voet bereikbaar, maar je kunt het niet missen. Bedankt voor het heerlijke verblijf.
De SP is gevestigd in Point Alpha US Camp (N 50.72396, W 9.93352). Er zijn 3 grote ruimtes, ook geschikt voor lange campers, licht schuin. Kosten € 10 (oktober 2024), geen andere apparatuur beschikbaar. Goed uitgangspunt voor wandel- en grensgeschiedenis.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Een beetje hobbelige toegang, maar beheersbaar. Vlak, verhard terrein, geen voorzieningen. Zeer aardige ontvangst. Wijnproeverij mogelijk op aanvraag. Bedankt voor de rustige nacht en alles gratis
2023
Waren hier vandaag. SP momenteel meer een bouwplaats. Vind ongeschikt voor lange Womo's. Alleen grijs water weggegooid en verder gereden.
De overnachting kost nu € 10,20. De plaats is helemaal in orde. Toilet en douche waren open. Terrein een beetje hellend