@Bondzio

2018

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Het uitzicht vanaf de camping is werkelijk prachtig. De plaatsen zijn ruim genoeg, maar wel glooiend. Compensatie is geboden. De nacht was het absoluut stil. Er zijn water- en elektriciteitsaansluitingen en zes elektrische aansluitingen op een paal aan de rechterkant van de plaats. Omdat we zelfvoorzienend zijn, kan ik geen oordeel geven over de functionaliteit ervan.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

De camping is erg mooi. Hij heeft alles wat een kampeerder nodig heeft. Het terrein is licht glooiend, maar perfect voor een overnachting. De water- en rioleringsvoorzieningen zijn erg schoon. Gescheiden afvalverwerking is beschikbaar. We hebben er een zeer rustige nacht doorgebracht en voelden ons veilig. Dank aan de gemeente voor deze gratis, schone camping.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

We parkeerden onze camper daar puur om de oude stad te verkennen. Daarvoor was het prima. We wilden er niet slapen. Het was er gewoon te druk voor ons. De afvalinzameling (twee plekken beschikbaar) is erg goed geregeld.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

We hebben twee nachten op Pablo's camping doorgebracht. Hij spreekt heel goed Engels (te goed voor ons😅 en te snel🤣). We begrepen hooguit een kwart van wat hij zei. Maar het was voldoende om zijn uitleg te volgen. De camping heeft een prachtig uitzicht over de stad. De bus rijdt praktisch voor de deur langs. We komen zeker terug. Houd jullie warm. Het was gewoonweg SUPER. Dank jullie wel.

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Zeer vriendelijk welkom. De eigenaar spreekt goed Engels. De plek is toegewezen en de faciliteiten worden uitstekend uitgelegd. De camping zelf is nog relatief nieuw en perfect onderhouden. Eén nacht werden er vier. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, gezien de locatie. Er kunnen broodjes besteld worden. Het strand is goed te voet bereikbaar, maar je kunt het niet missen. Bedankt voor het heerlijke verblijf.

De SP is gevestigd in Point Alpha US Camp (N 50.72396, W 9.93352). Er zijn 3 grote ruimtes, ook geschikt voor lange campers, licht schuin. Kosten € 10 (oktober 2024), geen andere apparatuur beschikbaar. Goed uitgangspunt voor wandel- en grensgeschiedenis.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een beetje hobbelige toegang, maar beheersbaar. Vlak, verhard terrein, geen voorzieningen. Zeer aardige ontvangst. Wijnproeverij mogelijk op aanvraag. Bedankt voor de rustige nacht en alles gratis

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Waren hier vandaag. SP momenteel meer een bouwplaats. Vind ongeschikt voor lange Womo's. Alleen grijs water weggegooid en verder gereden.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De overnachting kost nu € 10,20. De plaats is helemaal in orde. Toilet en douche waren open. Terrein een beetje hellend

Op doorreis overnacht op de parkeerplaats. Is geen SP. Waren alleen en sliep heel rustig.

Mooie vlakke SP, helaas geen schaduw, winkels op loopafstand (600-700m). Er is ook een broodbezorgservice. Goed uitgangspunt voor fietstochten. We brachten een rustige nacht door. Met dank aan de stad Wetzlar

We verbleven 2 nachten (voordat de vakantie in Polen begon). De site is zeer goed onderhouden, het SP-gebied is zeer duidelijk en goed gekozen. Het sanitair is onberispelijk schoon. Alles op loopafstand. We hebben 2 mensen met Womo u Betaalde 98 zloty all-inclusive. Waar voor je geld helemaal ok.

06/02/2022 Ben hier voor de 2e keer geweest. Er is niets veranderd behalve de prijs (15€/24u). Geen kaartbetaling mogelijk, dus kom met voldoende jingle-geld. Vuilnisbak en 1 dixi aanwezig. Overdag is er veel openbaar verkeer, waarbij de toeristen met de bus naar het restaurant worden gebracht en na wat voelt als 2 uur weer worden uitgenodigd. Goed voor rust en prachtige zonsondergangen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Udo, de uitbater van deze schitterende SP, begroet alle kampeerders persoonlijk. Zijn eigendom, ontworpen met passie, biedt iedereen wat ze nodig hebben. Rust, gezelligheid, spel en plezier voor jong en oud. Er mag gebruik worden gemaakt van een lounge met bar, televisie en voldoende drank. Er is ook een wasmachine en droger. Sanitair zeer goed onderhouden. Udo's motto: leven en laten leven. We gaan zeker weer open. Ruth en Alfred

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Waren nu voor de 2e keer hier, is nog steeds net zo leuk. Prijs/prestatie verhouding is helemaal ok. Startpunt voor wandelen en fietsen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Goede SP, rustige ligging, veilig gevoel. Winkels (Penny/Aldi) om de hoek. Rechte plaats langs de muur. Ben hier meerdere keren geweest op doorreis. Kom op elk moment terug. Bedankt voor de gratis overnachting

Sitecode: 62094

Stond op de grote parkeerplaats. Terrein een beetje glooiend. In het hogere bereik is het redelijk goed. Heel goed en rustig geslapen. landschap erg mooi. 👍Aanbevolen Denk eraan om je afval mee te nemen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Heb daar een heerlijke, rustige nacht doorgebracht. Niets is mooier voor een camper dan op zo'n fantastisch mooi plekje te staan. Groen in alle richtingen. De weg stoorde ons niet. Aan alle reizigers: houd deze plek schoon. Anders wordt het gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Is een parkeerplaats. Niet meer en niet minder. Geloof me, overnachten wordt getolereerd. Maar dat was niet ons doel. verder gereden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

We vonden de SP erg leuk. Naast het zwembad, aan het begin (eind) van de plaats. Men staat op grind en redelijk vlak. Elektriciteit, V+E aanwezig. Winkels op loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een goede SP, dichtbij het centrum, met winkels (Edeka/Penny) op loopafstand. Goed uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten (richting Bodenmeer, Zwitserland, Singen) Het natuurbad wordt momenteel voorbereid op het seizoen. Heb hier een leuke, rustige tijd doorgebracht en zal zeker terugkomen.

Goederen van 27-29 oktober. op deze SP. Het is een typische, leuke Franse plaats. Overdag relatief veel verkeer, omdat er naast de deur papier- en flessencontainers zijn. Helaas zijn er geen vuilnisbakken (tenminste niet gezien). De ligging aan de gracht en de sluis (nog handmatig bediend) zijn uitstekend. Ze nachten waren erg rustig.

Leuke plek voor een overnachting. Slaap lekker. V / E werkte, ik kan niet zeggen elektriciteit, ze zijn autak👍

Hier verbleven voor een nacht. Heb heerlijk geslapen. De plaats is licht glooiend. Wiggen zijn gunstig.

Het is volkomen juist, het is maar een parkeerplaats. We sliepen daar nog zodat we de volgende ochtend een wandeling konden maken naar het fort, dat vanaf het prachtige strand te zien is. Het werd de hele landtong, tot boven de haven van Le Conquet (en een tweede fort met een vuurtoren vandaag). De parkeerplaats is niet vlak.

Omdat het ons in 2018 zo goed beviel, zijn we dit jaar weer hier teruggekomen. SP is zonder enige service, behalve een toilet bij de speeltuin. De plaats is vrij vlak. Bij eb is de baai bijna waterloos, maar bij vloed loopt hij vol. Dan komen de lokale vissers ook. Was leuk om naar ze te kijken.

SP was volledig bezet. Staat op de parkeerplaats om de hoek. De nacht was erg rustig. Een fijne plek om rust te vinden. Zoals eerder beschreven, V / E behalve elektriciteit.

Hier 2 nachten doorgebracht. Het is stil in oktober. Het strand is op loopafstand. Winkels zijn dichtbij. De watertoevoer is echter gesloten. We vonden het erg leuk. Zal zeker terugkomen als het pad ons deze kant op leidt. 🙋😀

We hadden een rustige nacht op de tennisbaan, parochiehof. Het ligt een beetje uit de weg en is te bereiken via een smal straatje. De plaatsen zijn redelijk gelijk. Er is ook ruimte voor grotere voertuigen (wij zijn 8,50 m). Dank aan de gemeenschap voor deze gratis, schone SP. 🌼👍

Heb hier 2 zeer aangename, rustige nachten doorgebracht. Terrein is een beetje hobbelig, maar goed te doen. 's Ochtends komt een medewerker een kaartje aan het loket hangen, dit moet direct (wissel verplicht, want wisselen is niet mogelijk) of op de CP. Als we hier weer langs komen, stoppen we hier weer

Landde op deze plek tijdens het passeren. Niet zo gemakkelijk met een grote auto. Maar een prachtige stad. Nadeel: vóór 5.00 uur de vuilnisophaaldienst op het plein.

Een rustige nacht doorgebracht op doorreis. Kaartautomaat is defect. Dus geen vergoeding en geen service mogelijk. SP was schoon. Vuilnisbak en plastic bak aanwezig, glazen container om de hoek voor het plein. Zou hier weer verblijven. 🙂👍