@BonnyJ
Lid van Campercontact sinds 2017
Sitecode: 19517
4 € een beetje misleidend - camper + 2 kosten 12 € maar wat een locatie! Toilet legen + water inbegrepen
Ik ben het eens met bigeck en bobclewley. Geweldige plek om te bezichtigen - naar de rivier naar de loopbrug afsnijden en je bent in de oude stad. Zeer rustig 's nachts - geen zorgen.
Ik ben het er helemaal mee eens met MazGrey's review. Tram service in de stad uitstekend! Marktdag hilarisch als stallhouders geparkeerd rondom ons om te lossen (we waren op de juiste plek eerlijk) erg vrolijk en vriendelijk!
Uitstekende faciliteit zeer dicht bij de oude stad. Diverse goed gemarkeerde wandelpaden tot de stadsmuren (inclusief een lift) straatkaart ter plaatse is uitstekend! Vergeet niet wanneer u de kaartautomaat gebruikt om eerst uw kenteken in te voeren! Verrassend stil gezien zijn positie. Zou zeker terugkomen!
Hoogste punten voor locatie - net bij de kabelbaan die je brengt naar de beroemde Boulevard des Pyrenees en het elegante stadscentrum. Dit is een verrassend rustige stedelijke locatie. Er zijn vuilnisbakken, maar die zijn overvol! De voormalige tramwerken zijn nu een museum, heel interessant.
Sitecode: 1938
Mooi ingericht en erg handig voor bezoek aan het stadscentrum. Mooie oude middeleeuwse stad, zeker een bezoekje waard! Water niet beschikbaar toen we daar waren (eind oktober) mooi en stil - we zouden weer komen!
Sitecode: 1927
Grote basis camperplaats, zeer gunstig gelegen. Loosplaats chemisch toilet 2€. Geen water toen we er waren (eind oktober), paste ons prima.
Geweldige camperplaats, maar erg populair! We kwamen om 18:00 uur aan en het was bijna vol op de 1e november (Tous Saints). Dus om zeker te zijn van een plek hier voor 16.00 uur aankomen, zou ik zeggen!