@Bonvo
Lid van Campercontact sinds 2020
Stopplaats in een hele mooie leerzame boerderij, helemaal in het groen en met veel zeer vriendelijke dieren. Koeien, geiten, schapen, kippen, konijnen en vele heerlijke katten. Water en elektriciteit aanwezig. Voor kinderen is er een hele leuke kleine speeltuin. Vriendelijke en gastvrije eigenaar. Het centrum van Groningen is met de auto in 10 minuten te bereiken!
Rustplaats in het groen op slechts 20 minuten lopen van het centrum. Veel plaatsen met de mogelijkheid van elektriciteit tegen meerprijs, toiletten en douches altijd beschikbaar tegen betaling. Aanwezige waterlaad- en losplaats + toilet. De dag eindigt de volgende dag om 14.00 uur. Eigenaren aanwezig een paar uur in de ochtend en avond, erg aardig en behulpzaam!
Rustplaats schoon, netjes en op gemengd gras en stenen. Naast een camping. Betaling aan de ingang alleen met creditcard en zeer comfortabele laad- / losplaats. Er is geen mogelijkheid om de vuilnis buiten te zetten.
Sitecode: 12047
Gebied is druk, op beton en met een lichte zijhelling, perfecte ruimte voor campers van 7,3 m lang en beperkt breed. Betaalkolom die geen creditcards accepteert (zelfs als ze zijn aangegeven) en alleen in valuta als het ingevoerde bedrag het exacte bedrag is. Dus haal wat munten ... (€ 7,60 per nacht)
De parkeerplaats is niet meer actief!